D.Luffy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Λατρεύω τις δηλώσεις αυτής της εταιρίας. Στο Watch Dogs τα PCs δεν είχαν αρκετή Vram, στο ACU οι κονσόλες δεν έχουν αρκετά δυνατές CPUs... Δηλαδή αυτοί δεν ευθύνονται για τίποτα. Ανυπομονώ να ακούσω δηλώσεις και για το FC4! Εκεί ποιος ξέρει άραγε τι δεν θα τους φτάνει... Το τροφοδοτικό? Ο σκληρός? 1
ultralisk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 καλά την Ubisoft πλέον δεν νομίζω να την παίρνει κανείς στα σοβαρά...ήδη μας είπαν τις προάλλες ότι το Division δεν θα είναι έτσι όπως το είχαμε πρωτοδεί το 2013 στην πρώτη παρουσίαση...είμαι σίγουρος ότι πέσανε όλοι από τα σύννεφα, δεν το περίμενε κανένας
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το διάγραμμα αυτό είναι μια πατάτα. Κυκλοφορεί εδώ και πάρα πολύ καιρό από πολέμιους της υψηλής ανάλυσης και φυσικά δεν έγινε με κάποιο "επιστημονικό" τρόπο. Το μάτι είναι πολύπλοκο όργανο για να το βάλεις σε ένα τόσο απλό και γραμμικο διάγραμμα. Αντίστοιχα διαγράμματα υπάρχουν σε κάθε τεχνολογικά προϊόν, από ποιότητα ήχου, ανάλυση φωτογραφιών κτλ... Όλα φυσικά ακαιρα. Τώρα, τα πράγματα είναι απλά. Αν κάποιος σου δίνει ένα προφιτερολ και ένας άλλος προφιτερολ με σαντιγί και φράουλα, εσύ ποια θα πάρεις; Πατάτα --> προτάθηκε από έναν (ΕΝΑΝ) άνθρωπο 30+ χρόνια πριν. Με βάση αυτό, όλη η ανθρωπότητα θα καθορίσει τις αναλύσεις για τα επόμενα 100 χρόνια. Ισχυει το διαγραμμα για μενα πανω κατω. Αν εχεις 32αρα ας πουμε , οταν πλησιασεις πολυ κοντα θα δεις περισσοτερες λεπτομεριες στα 1080p,που δεν τις εβλεπες στα 2 μετρα. Σιγουρα μετραει η σχεση αποστασης-αναλυσης-μεγεθους τηλεορασης.Τωρα το ποσο δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να μετρηθει τοσο απολυτα. Σιγουρα την διαφορα 900p-1080p θα την δεις περισσοτερο σε μεγαλες τηλεορασεις.
D.Luffy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 http://www.gamespot.com/articles/assassins-creed-unity-director-who-cares-about-res/1100-6422838/ Εαν θέλετε να γελάσετε λίγο κοιτάξτε το παραπάνω link. Συνοψίζονται οι δυο βασικοί πυλώνες ανάπτυξης παιχνιδιών και στρατηγικής της Ubi: -60fps look... weird! -Resolution? Who cares?! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλά είναι από αυτούς που θεωρούν τα 24FPS(23.976) ''κινηματογραφικότητα''.Και κάποιος να του πει ότι το Hobbit τα έσπασε με 48FPS και μακάρι να δούμε το Avatar 2 με 60FPS.
rouxlas86 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλά είναι από αυτούς που θεωρούν τα 24FPS(23.976) ''κινηματογραφικότητα''.Και κάποιος να του πει ότι το Hobbit τα έσπασε με 48FPS και μακάρι να δούμε το Avatar 2 με 60FPS. Καλά σαφώς και ισχύει αυτό για τις ταινίες. Το hobbit άθλια ταινία με άθλιο αποτέλεσμα εξαιτίας και του 3d. Δεν μιλάω για την ποιότητα του 3d αλλά για το αποτέλεσμα το τελικό. Αυτό με την ισότητα στις κονσόλες κτλ είναι βλακεία μεν αλλά σιγά ρε παιδιά μην καταλάβει κάποιος την διαφορά. Αυτός που θα την καταλάβει λέμε τώρα, δεν νομίζω να ασχολείται καν με κονσόλες. Άραξε σε μια λογική απόσταση από την tv και ευχαριστήσου την εμπειρία αν αξίζει. Μόνο με τα frames ασχολούμαστε πλέον και την ανάλυση. Καλό να έχεις απαιτήσεις αλλά μου φαίνεται σε μερικούς τομείς σαν gamers έχουμε γίνει υπερβολικά απαιτητικοί με το οτιδήποτε. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά ταινία ήταν το Hobbit και το 3D/48FPS πολύ καλό, απλά το CGI ήταν λίγο fail, αλλά αυτό είναι τελείως εκτός θέματος.Τώρα για τα υπόλοιπα που λες, δεν το θεωρώ ιδιαίτερη απαίτηση να τρέχει ένα παιχνίδι σε σημερινό hardware σε native 1080P ανάλυση, έχουν βγει ήδη 4Κ TV και με πολύ καλές τιμές και καταντάμε να παίζουμε 720P/30FPS.. 1
rouxlas86 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Φυσικά και δεν λέω να μην έχουμε απαιτήσεις κτλ . Απλά οι τηλεοράσεις οι 4K δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο όταν και αν γίνουν mainstream θα έχουν βγει οι επόμενες κονσόλες. Φυσικά λίγο πολύ ξέρουμε και ότι οι κονσόλες οι συγκεκριμένες τέτοια απόδοση προσφέρουν πάνω κάτω. Φυσικά σαν κάτοχος ps4 δεν καταλαβαίνω γιατί να μην φτάσει στο maximum που μπορούνε και το περιορίζουν για δήθεν συμπαράσταση κτλ. Έχω αρχίσει πλέον να πιστεύω ότι με τόση πληροφορία που έχουμε για ένα game πριν βγει, έχουν πλέον καταφύγει και στην αρνητική δημοσιότητα μόνο και μόνο για να φαίνονται, δεν ξέρω τι άλλο να πω με κάποια πράγματα που ακούω τελευταία.
Darthvader Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 http://blog.ubi.com/assassins-creed-unity-pc-specs/ Processor MinimumIntel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz RecommendedIntel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better RAMMinimum6 GB Recommended8GB Video CardMinimumNVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM) RecommendedNVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM) Τελικά είχαν δίκιο ότι το παιχνίδι είναι .....cpu limited με τους jaguar αφου χρειάζεται Minimum core i5 + 7970 !!! Ευτυχώς θα παιζει στο pc 1080p/60fps κλειδωμένα ( με i7 + GTX 970... )
mtzs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μιλαμε για το γελιο της αρκουδας με την Ubi αλλα και πολλες αλλες. Με την εμφανιση των νεων κονσολων μπηκανε νεα standards. Εχει πεσει αγριο δουλεμα στους χρηστες πισι. Ειχανε αγορασει τις νεες καρτες 680-780 πριν ενα δυο χρονια στα 400-500 ευρω και τωρα τους λενε οτι με τα νεα δεδομενα αν θελουνε Ultra high settings να πανε να τα σκασουνε για 9ΧΧ και R9 290 με 4GB μνημης γιατι τα 2 δεν ειναι αρκετα. Και δωστου οι tech freaks στον βωμο των fps να ξανασκανε τα τετρακοσοπεντακοσαρικα για τις νεες καρτες. Και σε κανα χρονο θα σκασει το νεο παραμυθακι οτι δεν ειναι αρκετες οι καρτες να σηκωσουν τη VRAM γιατι η αναπτυξη στις κονσολες γινεται με βαση τα 8GB (αντε 6 που ειναι καθαρα) μιας και ανακαλυψαμε το full potential της κονσολας, και δωστου παλι αναβαθμιση Βαζεις την 780 με 2GB να παιξεις και σου λενε stuttering, frame drops, δε πιανω 60 fps, κοψε ΑΑ και ολα τα καλα που βλεπουμε στα πισι fora. Κατα τ αλλα η φθηνοτερη πλατφορμα ειναι το pc και χωρις μαλιστα να χρειαζεσαι συνεχεις αναβαθμισεις 12
Alex21121988 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Πρεπει να βγει ομως το game για να δουμε αν ισχυουν οι απαιτησεις που ανεβασαν. Πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι αληθεις. Εν μερη εχεις δικιο, αν και το εθεσες λιγο υπερβολικα ολο το θεμα με τις gpu και περι αλλαγης της καθε χρονο. Αν επενδυσεις σωστα μπορεις να βγαλεις περισσοτερα χρονια. Ας πουμε καποιος με την 7970 που οταν βγηκε το 2012 ηταν πολυ μπροστα για τα δεδομενα της εποχης, και οποιος εχει μια δεν νομιζω να χρειαστει αλλαγη για ακομα ενα χρονο ισως και παραπανω, μιλωντας παντα για 1080p. Η 680/ 770/780 επισης ειναι πολυ δυνατες καρτες και οποιος προνοησε εδωσε λιγα παραπανω χρηματα για μοντελα με εξτρα vram για να τον παει παραπανω. Η τσιγγουνια της nvidia στην vram και η τεμπελια ή εσκεμμενα οι devs εκαναν τα games τους vram hungry. Να θυμισω τον ντορο που ειχε δημιουργηθει για το Shadow of Mordor περι 6gb vram στο pc. Και με το evil within τα ιδια. Τελικως ολοι μια χαρα τα παιξαμε και με 2Gb/3Gb gpus. Ναι εχει πεσει το παραμμυθι με τα 8Gb unified memory στο ps4 αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που στο pc μας εχουν κανει σκυλους και περιμενουμε οτι μας πεταξουν. Μαρκετινγκ.
mtzs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εν μερη εχεις δικιο, αν και το εθεσες λιγο υπερβολικα ολο το θεμα με τις gpu και περι αλλαγης της καθε χρονο. Οταν βλεπω ατομα να συζητανε οτι θα αλλαξουνε (σκοτωσουν εννοω) οσο ειναι καιρος τις 780/7970 μπας και σωσουνε κανα φραγκο για να παρουν 9ΧΧ ειμαι υπερβολικος; Μιλαμε για καρτες 1-2 ετων Στο pc gaming section αυτα διαβαζω. Θα μου πεις εχουν μπει στο τρυπακι για 1440p 60fps και παει λεγοντας. Ειναι καθαρα θεμα χρηστη θα πω εγω και τι απαιτησεις εχει. Αλλα οσοι πριν ενα χρονο φτιαξανε πισι του 700ρικου που λεγανε οτι εχει προοπτικη πενταετιας απο του χρονου θα καθονται πανω στο αυγο. Συμφωνω για το μαρκετινγκ. Αλλωστε αυτο υποννοησα και γω 4
Darthvader Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Πρεπει να βγει ομως το game για να δουμε αν ισχυουν οι απαιτησεις που ανεβασαν. Πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι αληθεις. Εν μερη εχεις δικιο, αν και το εθεσες λιγο υπερβολικα ολο το θεμα με τις gpu και περι αλλαγης της καθε χρονο. Αν επενδυσεις σωστα μπορεις να βγαλεις περισσοτερα χρονια. Ας πουμε καποιος με την 7970 που οταν βγηκε το 2012 ηταν πολυ μπροστα για τα δεδομενα της εποχης, και οποιος εχει μια δεν νομιζω να χρειαστει αλλαγη για ακομα ενα χρονο ισως και παραπανω, μιλωντας παντα για 1080p. Η 680/ 770/780 επισης ειναι πολυ δυνατες καρτες και οποιος προνοησε εδωσε λιγα παραπανω χρηματα για μοντελα με εξτρα vram για να τον παει παραπανω. Η τσιγγουνια της nvidia στην vram και η τεμπελια ή εσκεμμενα οι devs εκαναν τα games τους vram hungry. Να θυμισω τον ντορο που ειχε δημιουργηθει για το Shadow of Mordor περι 6gb vram στο pc. Και με το evil within τα ιδια. Τελικως ολοι μια χαρα τα παιξαμε και με 2Gb/3Gb gpus. Ναι εχει πεσει το παραμμυθι με τα 8Gb unified memory στο ps4 αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που στο pc μας εχουν κανει σκυλους και περιμενουμε οτι μας πεταξουν. Μαρκετινγκ. Διαφωνώ , δεν είναι απλά μάρκετινγκ.... Σίγα μην κάτσουν να δαπανήσουν τεράστια ποσά για να εκμεταλλευτούν το hardware καθε διαφορετικού pc configuration, δίχως τις αντίστοιχο return on investment... Δες για παράδειγμα τις πωλήσεις του titanfall στα Xbox 360 , Xbox One και στο pc (Sales UK April 2014: 73% 360 ,27% Xbox One, 2% PC !!!) Αυτό είναι το τίμημα της "ανοικτής" πλατφόρμας.... δεν πρόκειται ποτε να γίνει σοβαρό optimization! Οταν βλεπω ατομα να συζητανε οτι θα αλλαξουνε (σκοτωσουν εννοω) οσο ειναι καιρος τις 780/7970 μπας και σωσουνε κανα φραγκο για να παρουν 9ΧΧ ειμαι υπερβολικος; Μιλαμε για καρτες 1-2 ετων Στο pc gaming section αυτα διαβαζω. Θα μου πεις εχουν μπει στο τρυπακι για 1440p 60fps και παει λεγοντας. Ειναι καθαρα θεμα χρηστη θα πω εγω και τι απαιτησεις εχει. Αλλα οσοι πριν ενα χρονο φτιαξανε πισι του 700ρικου που λεγανε οτι εχει προοπτικη πενταετιας απο του χρονου θα καθονται πανω στο αυγο. Συμφωνω για το μαρκετινγκ. Αλλωστε αυτο υποννοησα και γω Ελα βρε mtzs εδω στο φόρουμ οι μισοί pc users , που πονάνε τα μάτια τους στα 30fps, σου φτιάχνουν pc με 400 ευρώ που παιζει το Assassins Creed Unity σε 1080p/60fps !!!! :D Την πάτησαν όμως τώρα γιατί η MS θα πουλάει το One μαζι με το Unity στα 349 $ !!! 3
Alex21121988 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 +1 επρεπε να αναφερω οτι ειναι και το μαρκετινγκ. Σωστα και αυτα που ειπες. Διαφωνώ , δεν είναι απλά μάρκετινγκ.... Σίγα μην κάτσουν να δαπανήσουν τεράστια ποσά για να εκμεταλλευτούν το hardware καθε διαφορετικού pc configuration, δίχως τις αντίστοιχο return on investment... Δες για παράδειγμα τις πωλήσεις του titanfall στα Xbox 360 , Xbox One και στο pc (Sales UK April 2014: 73% 360 ,27% Xbox One, 2% PC !!!) Αυτό είναι το τίμημα της "ανοικτής" πλατφόρμας.... δεν πρόκειται ποτε να γίνει σοβαρό optimization! Ελα βρε mtzs εδω στο φόρουμ οι μισοί pc users , που πονάνε τα μάτια τους στα 30fps, σου φτιάχνουν pc με 400 ευρώ που παιζει το Assassins Creed Unity σε 1080p/60fps !!!! :D Την πάτησαν όμως τώρα γιατί η MS θα πουλάει το One μαζι με το Unity στα 349 $ !!! Τα 30 fps στο pc οντως δεν φαινονται οπως σε μια κονσολα. Οντως πονανε τα ματια σου μετα. Δεν ειναι το ιδιο.
Darthvader Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 +1 επρεπε να αναφερω οτι ειναι και το μαρκετινγκ. Σωστα και αυτα που ειπες. Τα 30 fps στο pc οντως δεν φαινονται οπως σε μια κονσολα. Οντως πονανε τα ματια σου μετα. Δεν ειναι το ιδιο. Εγώ εννοώ ότι σπάζονται από τα 30fps των κονσολών και φτιάχνουν pc με 400 ευρώ που παίζει τα παντα όλα 1080p/60 fps ακατέβατα.... Τα τελευταία games που έπαιξα στο pc της υπογραφής μου ήταν το DMC 4 και το Sleeping Dogs. Σε κάθε περίπτωση η εμπειρία που προσέφερε το pc της υπογραφής μου ,ήταν και στα δυο games κλάσεις ανώτερη από του PS3. Τωρα όμως αν θέλω να παίξω Unity προτιμώ να ξενοιάσω επιλέγοντας το bundle του Xbox One όπου με 399 ευρώ (ή 349...) παιρνω την κονσόλα , παιρνω και χειριστήριο που το χρησιμοποιώ στο pc, παιρνω και το black flag και τελικά απολαμβάνω την next gen εμπειρία έστω σε 900π/30fps από ότι να αλλάξω μητρική, να πάρω core i5 , GTX 970, 8 GB ram και ότι άλλο χρειαστεί... για υποτιθέμενα καλύτερη εμπειρία gaming.(βλεπε τελικά τι έγινε με το watchdogs και Radeon 290...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα