Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Unity [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα απο τα πολύ ωραία topic στο console gaming του insomnia, τα έχει όλα λέμε, απο τους κλασσικούς χρήστες του στυλ "κοιτάξτε τι κανει το uber-PC μου αλλά φράγκο για αυθεντικό παιχνίδι...γιοκ", κλασσικό console war απο τους γνωστούς-άγνωστους σχετικά με το ποια κονσόλα το τρέχει με 1fps παραπάνω (κατι το οποίο δεν ισχύει πλέον λόγω patch - το αντίθετο μάλιστα) μέχρι και το κλασσικό πλέον 900p "resolution-gate" :-D  :P

On-topic : Franky μου, αμα εισαι fan της σειράς και θελεις να πάιξεις 43543645 ώρες, στα 20€ μου ακούγεται καλή "προσφορά" :)

• Like 2
  • 7 μήνες μετά...
  • Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν παρακολουθεί ακόμα κάνεις αυτό το θέμα.

Αξίζει να πάρω το unity τώρα? Έχουν διορθωθεί τα οποία προβλήματα απ ότι έχω δει. Και που αξίζει περισσότερο? Σε pc η ps4 pro??

Pc το οποίο τρέχει χωρίς πρόβλημα και το origins σε full.

Αν η διαφορά βέβαια στα γραφικά είναι μικρή θα το προτιμούσα στο ps

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, hitman69 είπε

Στο pc χαλαρά....

Μεγαλη διαφορα σε σχεση με το ps 4 pro? Αν το εχεις δει βεβαια. Γιατι σε Youtube videos Λογο συμπιεσης φαινονται πανω κατω τα ιδια.

Γιατι καλο το pc, αλλα πιο ανετα παιζω στην 50αρα που εχω στο σαλονι:)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hitman69 είπε

Ποτε μην βγάζετε συμπέρασμα απο youtube...

Μα δε θα γινοταν ετσι κι αλλιως αφου η ποιοτητα ειναι στο 1/2 σε σχεση με το original footage. Στα περισσοτερα συγκριτικα παιχνιδιων. Γι αυτο και ρωτησα εδω αν καποιος εχει δει και τις δυο εκδοσεις απο κοντα να μου πει αν εχουν οπτικα τοσο μεγαλη διαφορα. Thanx παντως:)

Δημοσ.

Την ps4 εκδοση που εχω δει ειναι χαλια η εμπειρια σε σχεση με του pc σε texturing, shadows, npcs, geometry, af, fps, AA.... ο καθε ενας  ομως κρινει και διαφορετικα... ο κονσολακιας θα πει οτι ειναι ιδια...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hitman69 είπε

Την ps4 εκδοση που εχω δει ειναι χαλια η εμπειρια σε σχεση με του pc σε texturing, shadows, npcs, geometry, af, fps, AA.... ο καθε ενας  ομως κρινει και διαφορετικα... ο κονσολακιας θα πει οτι ειναι ιδια...

Ευχαριστω!!! Οποτε παει για αγορα pc:) Στα 13 euro νομιζω το εχει το uplay.

Δημοσ.

Μετά το Origins, αυτό τον καιρό λιώνω το Unity σε Xbox One. Το πιο ενοχλητικό είναι τα πολύ αργά loading ακόμα και στο fast travel.

Βλέπω επίσης το Dead Kings dlc δωρεάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...