ultralisk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 καλα ας βγαλουν κανενα patch για την αναλυση γιατι με 900p θολουρα ειναι λες και παιζεις σε 360/ps3. ναι απορώ πως βγάλαμε την προηγούμενη γενιά με τις θολές unplayable αναλύσεις και δεν τυφλωθήκαμε 3
hollow_83 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 MODS ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ! Βάλτε το σε spoiler, μην μου παθουν καμια συγκοπή οι κονσολακιδες! Προσπαθησα να συγκρινω τα γραφικα στους χαρακτηρες στα CUTSCENES VS INGAME CUTSCENE IN GAME Xωρις κανενα patch. Ετσι οπως βγηκε απο την UBISOFT το παιχνιδι.... ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η μονη συγκοπη που μπορει να παθει καποιος ειναι οταν συνηδητοποιησει ποσο χρημα χρειαζεται για να μπορεσει ενα PC να το τρεξει ανθρωπινα στις ρυθμισεις τερμα. Οποτε επιστρεφουμε παλι σε φαυλο κυκλο επι αυτου αρα τσαμπα κομπαζεις και μοστραρεις. Αν και προσωπικα δε βλεπω κατι ιδιαιτερο σε σχεση με τις κονσολες.
Alex21121988 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Βαλ'τα ρε συ στο topic του Unity στο pc, βαλε κανενα spoiler στις εικονες σου γιατι γεμιζουν και βαραινουν ολη την σελιδα. Επειδη εισαι νεο μελος απο οτι βλεπω ή τουλαχιστον εγω δεν σε εχω δει να γραφεις στα ''λημερια'' μας, στα λεω, δεν σου κανω καμια παρατηρηση, να ξερεις. Βλεπω ΑLI213. , α ρε θειουλη. 6
HolyMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ναι απορώ πως βγάλαμε την προηγούμενη γενιά με τις θολές unplayable αναλύσεις και δεν τυφλωθήκαμε προσωπικα την προηγουμενη γενια την εβγαλα στο pc... τωρα αν εσενα σου αρεσουν τα 720p-900p υπαρχουν αρκετα στο one.
ultralisk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 προσωπικα την προηγουμενη γενια την εβγαλα στο pc... τωρα αν εσενα σου αρεσουν τα 720p-900p υπαρχουν αρκετα στο one. ναι λέω να προτιμήσω την θολούρα στις κονσόλες από τα κάκιστα console ports στο PC (και ας είναι σε κρυστάλλινη ανάλυση) 1
HarryGrey Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 τωρα αν εσενα σου αρεσουν τα 720p-900p υπαρχουν αρκετα στο one. Βρήκες κι εσύ θέμα να μιλήσεις για το 720p - 900p του one, την ώρα που το πρώτο next gen only AC είναι και στις δύο κονσόλες 900p και τρέχει καλύτερα στο one. 2
VaggD Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Παιδιά να ρωτήσω μετά από τα update αξίζει να το αγοράσω ή έχει ακόμα θέματα?
GoldenEye Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Παιδιά να ρωτήσω μετά από τα update αξίζει να το αγοράσω ή έχει ακόμα θέματα? Ενταξει ωραιο παιχνιδακι περνας ευχαριστα οσο παιζεις, μερικα glitches εδω και κει δεν ειναι τιποτα το φοβερο, πολυ ωραια γραφικα (με θεματακια στο frame rate λογω κακου optimization σχετικα σπανια). Αν το βρεις φθηνα λεει (το πηρα 30 ευρω καινουργιο retail γιατι δεν ειχα ξαναπαιξει κανενα assassins creed). To Rogue απ την αλλη ειναι λιγο καλυτερο σε ροη επειδη μοιαζει με τα προηγουμενα αλλα ειναι και καλα ''last gen''.
VaggD Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου πλησιάζει το καλοκαίρι και θα χρειαστεί ένα καλό παιχνιδάκι να ξεχάσω την εξεταστική....
Vaggelis10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Παιδιά να ρωτήσω μετά από τα update αξίζει να το αγοράσω ή έχει ακόμα θέματα? Και εγώ την ίδια απορία με σένα είχα. Έψαξα και οι περισσότεροι λέγαν ότι διόρθωσαν αρκετά. Τι περιμένεις και από ένα 6+ Gb update (στο PS4); Το βρήκα σε τιμή ευκαιρία και το πήρα. Κάθομαι και το παίζω συχνά. Έχω πάει σε κάθε γωνία του χάρτη γιατί προσπαθώ να το φτάσω 100%. Είναι πολύ λίγα τα σημεία στα οποία υπήρχαν κάποια glitches. Δεν είναι ενοχλητικά. Το βρίσκω και λίγο λογικό με τόσα κτήρια, λεπτομέρειες και αντικείμενα από δω και από εκεί. Όταν πρωτοβγήκε άκουσα από πολλούς ότι δεν παίζεται. Κάτι τέτοιο δεν μπορώ να πω. Το update το έκανα άμεσα και δεν είδα πως ήταν πριν από αυτό. Αν το βρεις σε καλή τιμή παρ το χωρίς δεύτερη σκέψη. Και αν κάνεις όλες τις αποστολές και τα collectables έχει πάρα πολλές ώρες παιχνιδιού. 1
garrett156 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 nice...ποσες ωρες; το πηρα σημερα στις 9.5 Αγγλικες λιρες και κατεβενει.
mtzs Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 πολλες μερες (κανας μηνας και κατι) επαιζα συνηθως τα βραδυα στο χαλαρο οποτε ειχα χρονο. Θελει πολυ χρονο παντως το παιχνιδι. δε τελειωνει ετσι ευκολα. Σε ωρες θα σου λεγα γυρω στις 60-70 1
FrankyGR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά το έβγαλε προσφορά στο PSN 20 Ευρώ αξίζει να το πάρω (έφτιαξε καθόλου με τα updates) ή να πάρω το God of War 3 Remastered ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα