Donacgreece Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλά το παιχνίδι μου άρεσε. Το δοκίμασα στο pc. Έπαιξα δηλαδή κάνα 5ωρο. Απλά και εκεί δεν είναι σταθερό. Εκεί που είμαι στα 30 σταθερά κάνω κάτι βουτιές στα 15 και πίσω πάλι. Και είναι κουραστικό έτσι. Οπότε λέω αν βελτιώθηκε εδώ να το επερνα εδώ πέρα.
vag.patrick Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 εμενα δε μου κανε το παραμικρο...παιζει 30 με μικρα ελαχιστα ντροπς και εως καθολου....αλλα νοικιασε το καλυτερ απρωτα τραβα το ενα update και δες το μετα 1
Alex21121988 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Στο pc παιζει καλα απο οτι φαινεται, μονο σε αυτους που εχουν απο gtx 780 και ανω. Η κοκκινη ομαδα δεν δειχνει να τα πηγαινει καλα με το game, και η ubi πεταει το μπαλακι στην amd. Ειναι σταθερο δηλαδη αν εχεις δυνατη gpu και συγκεκριμενα της πρασινης ομαδας. Στην κονσολα δεν το εχω δοκιμασει, μπορει να το νοικιασω καμια μερα ετσι απο περιεργεια, απλα για να δω αν οντως ειναι τοσο απαραδεκτο οσο λεει ο περισσοτερος κοσμος στο ps4/xbone.
ggramenos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 .....κατσε ρε συ Alex...στο Steam community http://steamcommunity.com/app/289650/reviews/ και στο Metacritic http://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-unity αλλα λενε.... για ποια κοκκινη και για ποια πρασινη ομαδα!!!.......οσο γα τις GTX 780,παραθετω ένα σχολιο ενός κατοχου....από τα πολλα που θα διαβασεις σχ. με την........πρασινη ομαδα αν μπεις στα links... The game itself is great! But I maxed out the game on my GTX 780 and got a max of 2 fps. 2 FPS. ON A 780. no excuse for this.UPDATE: With recent patches, I can now max it out at about 20 fps average. Still has crazy dips though. And for anyone saying its my PC, its about a $1400 build. FX-8350 Water cooled / GTX 780 / 16GB high speed RAM / ASUS 990 FX R2.0 MOBO and I take great care of it. I ran Ryse: Son Of Rome at an average of 35 fps maxed out with supersampling on. It can handle rough games. 2
Donacgreece Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Στο pc παιζει καλα απο οτι φαινεται, μονο σε αυτους που εχουν απο gtx 780 και ανω. Η κοκκινη ομαδα δεν δειχνει να τα πηγαινει καλα με το game, και η ubi πεταει το μπαλακι στην amd. Ειναι σταθερο δηλαδη αν εχεις δυνατη gpu και συγκεκριμενα της πρασινης ομαδας. Στην κονσολα δεν το εχω δοκιμασει, μπορει να το νοικιασω καμια μερα ετσι απο περιεργεια, απλα για να δω αν οντως ειναι τοσο απαραδεκτο οσο λεει ο περισσοτερος κοσμος στο ps4/xbone. pc καλό έχω. Αλλά δε τραβάει καλά το παιχνίδι. Είμαι με τους κόκκινους βλέπεις. Έχω fx 8350, 7950gpu και 16 gb ram. Και πάλι δε το ευχαριστιεμαι. Εκεί που παίζω με 30 έχω κάτι σπασίματα ώρες που δε παλεύεται. Για να το νοικιάσω λίγο δύσκολο μιας και είμαι σε χωριό οπότε αυτά δεν υπάρχουν εδώ...
Alex21121988 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αυτο με τα 2fps απλα δεν παιζει. Για να ημαστε on topic, ας το συζητησουμε στο pc section του Unity.
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Και ενα αρθρο στην εγκριτη Καθημερινη σχετικα με το game και τις ιστορικες ανακριβειες που εχει : Site: Η Γαλλική Επανάσταση του «Creed»
shadowlike Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 .....κατσε ρε συ Alex...στο Steam community http://steamcommunity.com/app/289650/reviews/ και στο Metacritic http://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-unity αλλα λενε.... για ποια κοκκινη και για ποια πρασινη ομαδα!!!.......οσο γα τις GTX 780,παραθετω ένα σχολιο ενός κατοχου....από τα πολλα που θα διαβασεις σχ. με την........πρασινη ομαδα αν μπεις στα links... The game itself is great! But I maxed out the game on my GTX 780 and got a max of 2 fps. 2 FPS. ON A 780. no excuse for this. UPDATE: With recent patches, I can now max it out at about 20 fps average. Still has crazy dips though. And for anyone saying its my PC, its about a $1400 build. FX-8350 Water cooled / GTX 780 / 16GB high speed RAM / ASUS 990 FX R2.0 MOBO and I take great care of it. I ran Ryse: Son Of Rome at an average of 35 fps maxed out with supersampling on. It can handle rough games. εε καλα αν ειναι water cooled ,φαντασου να μην ηταν δηλαδη.
qsis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Και ενα αρθρο στην εγκριτη Καθημερινη σχετικα με το game και τις ιστορικες ανακριβειες που εχει : Site: http://www.kathimerini.gr/792880/article/epikairothta/kosmos/h-gallikh-epanastash-toy-creed">Η Γαλλική Επανάσταση του «Creed» Τι σχέση έχει η Αμερική με την ubisoft; Απορώ πώς υπάρχουν ακόμα οι εφημερίδες.. 1
vag.patrick Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν κανω λαθος η ubi ειναι γαλλικη?? τεσπα. Ανακραβιες εχουν ολοκληρες μεγαλες παραγωγες ταινιων ισα-ισα για να πουλησουν...που κολλαμε τωρα δλδ....οποιος θελει ιστορικα πραγματικα γεγονοτα ας διαβασει κανα βιβλιο....οχι να παιξει παιχνιδι..... 3
tsakonas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Πώς ξεκλειδωνουν τα helix που βγάζει στην αρχή να διαλέξεις όταν ξεκινά το παιχνίδι; τελείωσα το παιχνίδι με το πρώτο φυσικά που ήταν ξεκλείδωτο, όλα τα άλλα είναι κλειδωμένα.. Πρέπει να τελειώσω όλα τα helix missions μέσα στο παιχνίδι;
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 .....κατσε ρε συ Alex...στο Steam community http://steamcommunity.com/app/289650/reviews/ και στο Metacritic http://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-unity αλλα λενε.... για ποια κοκκινη και για ποια πρασινη ομαδα!!!.......οσο γα τις GTX 780,παραθετω ένα σχολιο ενός κατοχου....από τα πολλα που θα διαβασεις σχ. με την........πρασινη ομαδα αν μπεις στα links... The game itself is great! But I maxed out the game on my GTX 780 and got a max of 2 fps. 2 FPS. ON A 780. no excuse for this. UPDATE: With recent patches, I can now max it out at about 20 fps average. Still has crazy dips though. And for anyone saying its my PC, its about a $1400 build. FX-8350 Water cooled / GTX 780 / 16GB high speed RAM / ASUS 990 FX R2.0 MOBO and I take great care of it. I ran Ryse: Son Of Rome at an average of 35 fps maxed out with supersampling on. It can handle rough games. Ποιο troll της κακιάς ώρας γράφει τέτοιες ανακρίβειες..Σοβαρευτείτε μερικοί..
ggramenos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ποιο troll της κακιάς ώρας γράφει τέτοιες ανακρίβειες..Σοβαρευτείτε μερικοί.. ....αυτά αναφερουν καποιοι..μπορεις να μπεις στο σχ.λινκ και να διαβασεις(...που είναι γεματο από τρολ....) ....τωρα.....τρολ...ξετρολ....δεν ξερω.....εμενα παντως όλα σε ultra και όλα τα φιλτρα ON και με FXAA εχω 35-60 FPS!!!! και 40fps avg...
Alex21121988 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Με το επομενο update (το χτεσινο και καλα) θα εισαι κομπλε σιγουρα. Αλλα ναι τι τρολιες ειναι αυτες που λεει ο αλλος με την 780.. Μηπως δοκιμασε με την 7800 GT? lol...Τι καθονται και γραφουν... Υπαρχει κανενας με την 780 και ανω που να μην εχει 60αρι? Εdit: Τωρα λενε στο blog οτι βγηκε ενα update patch για το ps4 και εχει μεγεθος 6.5Gb. Dafuq.. Δεν ειναι επιβεβαιωμενο αν προκειται για το patch, αλλα τι αλλο μπορει να ειναι?
ggramenos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Με το επομενο update (το χτεσινο και καλα) θα εισαι κομπλε σιγουρα. Αλλα ναι τι τρολιες ειναι αυτες που λεει ο αλλος με την 780.. Μηπως δοκιμασε με την 7800 GT? lol...Τι καθονται και γραφουν... Υπαρχει κανενας με την 780 και ανω που να μην εχει 60αρι? .....η αληθεια είναι ότι και εμενα μου φανηκε καπως.....αλλα 2.3 user score στο Metacritic ......ενταξη ειπαμε.....!!!!! .....τελος....τελος......καλο είναι να γινει αλλου η συζητηση.......... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα