Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Unity [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Hate στις κονσολες ξεκιναει απο τις ιδιες τις κονσολες που τρωγονται μεταξυ τους,βλεπε διαφορετικες αναλυσεις και fps σε ιδια παιχνιδια σε Ps4 και XboxOne,και το αδιαφορο σε Multiplattform Wii U το οποιο ομως ειναι πανακριβο λες και ειναι ακριβο Hobby

Αλλωστε μην ξεχναμε  οτι μιλαμε για το Studio της χρονιας 2014 στα Golden Joystick awards ,τρομαρα τους :-(

πάντως αυτό με τις αναλύσεις έπρεπε πρίν τις κυκλοφορήσουν να συζητήσουνε με τους devs τι έχουνε να δείξουν σε αυτήν την γενιά.καλά τα 30 fps αλλά πρέπει να έχουμε 1080p ανάλυση.

hate πάντως θα υπάρχει είναι μέσα στον άνθρωπο.

βέβαια όσοι έχουμε pc,κονσόλες καθόμαστε με pop corn σε αυτές τις συζητήσεις

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πως να φανταστω οτι ενα παιχνιδι με τοσο μεγαλο ονομα σε μια Next Gen κονσολα θα εχει τετoια προβληματα. Το παιχνιδι μου αρεσε τοσο που το περιμενα πως και πως να βγει. Και ακομα μου αρεσει και θελω πολυ να το παιξω.

Το πηρα απο το Πλαισιο γιατι το πηρα μαζι με την κονσολα και αλλα 2 παιχνιδια. Ηθελα να εχω εγγυηση απο ενα καταστημα που το εμπιστευομαι. Κοιταξα και τιμες στο skroutz, 10 ευρω λιγοτερο το ειχαν και δεν ηταν καποιο καταστημα κοντα μου (Κηφισια).

Μου εχει κατεβασει καμποσα updates, δεν εχω δει ομως την παραμικρη διαφορα. Το παιχνιδι μεχρι και πριν 2 ωρες που το δοκιμασα lagαρει σε σημειο που ειναι unplayable.

-Δοκιμασα να ριξω την αναλυση στα 720p, δεν βελτιοθηκε το προβλημα. Μετα στα 480p, ουτε εκει μειωθηκαν τα κολληματα.

-Εκανα reset το PS4 μου και εσβησα τα saves/files του Unity, δεν αλλαξε κατι.

-Αποσυνδεσα το internet (Wifi), ουτε με αυτο αλλαξε κατι.

Αυριο θα παρω και ενα πιο καλο HDMI καλωδιο μηπως βοηθησει λιγο.

Κατι αλλο που θα μπορουσα να δοκιμασω?

Γενικα παντως δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το PS4, μπορει να εχει καλυτερη εικονα αλλα και τα 3 παιχνιδια που πηρα δεν ειναι τοσο smooth οσο τα παιχνιδια στο PS3. Σιγουρα προτιμω κατωτερη ποιοτικα εικονα χωρις lagαρισμα και κολληματα.

Δηλαδη στο laptop μου λες να παιζει καλυτερα? Γιατι αν ειναι ετσι θα το παιξω εκει, δεν το ειχα σκεφτει αυτο.

Εχω το TurboX Furious 3. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Furious-III-17i741-1675.htm

Επισης στην περιπτωση αυτη θα πρεπει να παρω την εκδοση για υπολογιστη ή μπορει να παιξει απο το CD που εχω?

Dude, αφού είναι προφανές ότι το παιχνίδι έχει προβλήματα σε επίπεδο άλλο, γιατί δε λες να το καταλάβεις; Ούτε η κονσόλα φταίει ούτε τα καλώδιά σου. Επίσης, η ανάλυση που αλλάζεις δεν επηρεάζει απολύτως τίποτα όσον αφορά το πώς τρέχει το παιχνίδι. Αυτό στην ίδια ανάλυση τρέχει, ό,τι ανάλυση και να βάζεις εσύ στην κονσόλα. Το μόνο που αλλάζει είναι η ανάλυση που στέλνει η κονσόλα στην τηλεόρασή σου.

Ολοι έχουν προβλήματα. Δε θα βρεις καμία μαγική λύση. Υπομονή, κι αν σου φαίνεται unplayable δοκίμασε να το γυρίσεις στο Πλαίσιο να δούμε τι θα σου πει το κατάστημα που εμπιστεύεσαι :P

• Like 1
Δημοσ.

πάντως αυτό με τις αναλύσεις έπρεπε πρίν τις κυκλοφορήσουν να συζητήσουνε με τους devs τι έχουνε να δείξουν σε αυτήν την γενιά.καλά τα 30 fps αλλά πρέπει να έχουμε 1080p ανάλυση.

hate πάντως θα υπάρχει είναι μέσα στον άνθρωπο.

βέβαια όσοι έχουμε pc,κονσόλες καθόμαστε με pop corn σε αυτές τις συζητήσεις

2516571-6805659098-25163.gif

:-D

• Like 2
Δημοσ.

1150ευρω για Laptop και το Πλαισιο δινει 1 μονο χρονο εγγυηση αν ειναι δυνατον

Οσο γαι το AC τα ειπανε ωραια παραπανω,τραγικη η Ubi για αλλη μια φορα.

Τρια χρονια συνολικα μου εχουν δωσει, με δωρεαν +2 χρονια επεκταση εγγυησης.

Με το να κακολογουμε την Ubisoft εδω μεσα δεν θα κερδισουμε κατι. Εγω προσπαθω να βρω τροπο να παιξω το παιχνιδι, αυτο με νοιαζει μονο.

Το laptop το cd του PS4 δεν το διαβαζει.

Θα παω αυριο να παρω την εκδοση για υπολογιστη να δω πως θα παιζει, γιατι απο οτι διαβαζω η καρτα γραφικων του λαπτοπ μου το παιζει μια χαρα το παιχνιδι.

Σε αυτο το βιντεο ο τυπος το παιζει με απιστευτη ποιοτητα εικονας, και δεν lagαρει καθολου. Και το λαπτοπ του ειναι δυπυρηνο, το δικο μου ειναι τετραπυρηνο, με την ιδια καρτα γραφικων.

https://www.youtube.com/watch?v=gaM_w6tAg80

Δημοσ.

Τρια χρονια συνολικα μου εχουν δωσει, με δωρεαν +2 χρονια επεκταση εγγυησης.

Με το να κακολογουμε την Ubisoft εδω μεσα δεν θα κερδισουμε κατι. Εγω προσπαθω να βρω τροπο να παιξω το παιχνιδι.

Το laptop το cd του PS4 δεν το διαβαζει.

Θα παω αυριο να παρω την εκδοση για υπολογιστη να δω πως θα παιζει, γιατι απο οτι διαβαζω η καρτα γραφικων του λαπτοπ μου το παιζει μια χαρα το παιχνιδι.

Σε αυτο το βιντεο ο τυπος το παιζει με απιστευτη ποιοτητα εικονας, και δεν lagαρει καθολου. Και το λαπτοπ του ειναι δυπιρινο, το δικο μου ειναι τετραπιρινο, με την ιδια καρτα γραφικων.

https://www.youtube.com/watch?v=gaM_w6tAg80

Nα ήτανε τόσο απλά τα πράματα Necro...

Στο έχουν αναφέρει ήδη πολλές φορές, ο τίτλος είναι..."ιδιαίτερος", μην περιμένεις πολλά απο απόδοση/επίδοση αυτή την στιγμή, κάτσε να βγει κανα' patch πρώτα (ανέκδοτο) και μετά βλέπεις...

Εχεις βαλθεί να το παίξεις έτσι ? Δεν εξηγείται αλλιώς αυτη η επιμονή :D

• Like 1
Δημοσ.

Nα ήτανε τόσο απλά τα πράματα Necro...

Στο έχουν αναφέρει ήδη πολλές φορές, ο τίτλος είναι..."ιδιαίτερος", μην περιμένεις πολλά απο απόδοση/επίδοση αυτή την στιγμή, κάτσε να βγει κανα' patch πρώτα (ανέκδοτο) και μετά βλέπεις...

Εχεις βαλθεί να το παίξεις έτσι ? Δεν εξηγείται αλλιώς αυτη η επιμονή :D

Φιλε μου το καταλαβα, δυστυχως ετσι ειναι.

Θελω πολυ να το παιξω το παιχνιδι. Εχω παιξει ολα τα AC απο το πρωτο AC του 2007, μου αρεσει πολυ η σειρα και κανενα δεν μου εχει κανει τοση εντυπωση οσο το Unity. Το παιχνιδι ειναι υπεροχο, και διαδραματιζεται και σε μια περιοχη που μου αρεσει πολυ. Επισης απο ποιοτητα εικονας ειναι μακραν το καλυτερος της σειρας, πολυ ρεαλιστικο

Σκεφτομουν να παρω και 4Κ TV με αφορμη το παιχνιδι αυτο.  Απιστευτη ποιοτητα: http://www.dsogaming.com/screenshot-news/assassins-creed-unity-looks-phenomenal-in-4k/

Αλλα και στα 900p και πιο κατω δεν με χαλαει καθολου, αν δεν κολλουσε!

Ολοι έχουν προβλήματα. Δε θα βρεις καμία μαγική λύση. Υπομονή, κι αν σου φαίνεται unplayable δοκίμασε να το γυρίσεις στο Πλαίσιο να δούμε τι θα σου πει το κατάστημα που εμπιστεύεσαι :P

Το δοκιμασα εξαρχης αυτο οπως ειπα, και να μου αντικαταστησουν το cd δεν θα αλλαξει κατι μου εξηγησαν. http://www.insomnia.gr/topic/544255-assassins-creed-unity/?p=53613002

Αυριο το απογευμα θα το παρω για το laptop να δω αν θα εχω εκει τυχη.

Δημοσ.

Δεν εννοούσα να το γυρίσεις και να σου δώσουν άλλο, αλλά να το γυρίσεις ζητώντας πίσω τα χρήματά σου, επειδή το προϊόν δεν είναι αυτό που διαφημίζεται. Συμφωνώ ότι δεν αρκεί να κακολογούμε την Ubi, πρέπει να κάνουμε και πράξη αυτά που χρειάζονται - όσοι ασχολούμαστε σοβαρά με το χόμπι και μας νοιάζει - μπαααάς και σταματήσει αυτή η γελοία κατάσταση με τα μισοτελειωμένα και προβληματικά παιχνίδια που πωλούνται ως ολοκληρωμένα προϊόντα. 

Καταλαβαίνω τον καημό σου να το παίξεις το παιχνίδι, αν και δεν τον συμμερίζομαι, κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω να μη δώσεις συγχωροχάρτι στην Ubisoft, επειδή αυτό που αντιμετωπίζεις τώρα θα γίνει κανόνας αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, με unplayable παιχνίδια να κάνουν καλές πωλήσεις και να παίρνουν καλές κριτικές. Δε σε συμφέρει ως καταναλωτή και gamer και φαν της σειράς να δίνεις όχι έξτρα (όπως φαίνεται ότι θα κάνεις), αλλά ούτε μία πώληση ως επιβράβευση τέτοιων πρακτικών. 

• Like 1
Δημοσ.

....πάντως necrofilos εντύπωση μου κάνει που λες ότι είναι unplayable στις κονσόλες,γιατι εγω δεν ειδα πουθενα κατι τετοιο....δηλαδη στο PC είναι broken???Μήπως ...λεω ...μηπως εισε λίγο υπερβολικός???....απο την άλλη έβαλες να παίξει το blue ray  disc του ps4 στο laptop.....δεν ξέρω...μηπως τα εχεις μπερδέψει λίγο???

• Like 4
Δημοσ.

....πάντως necrofilos εντύπωση μου κάνει που λες ότι είναι unplayable στις κονσόλες,γιατι εγω δεν ειδα πουθενα κατι τετοιο....δηλαδη στο PC είναι broken???Μήπως ...λεω ...μηπως εισε λίγο υπερβολικός???....απο την άλλη έβαλες να παίξει το blue ray  disc του ps4 στο laptop.....δεν ξέρω...μηπως τα εχεις μπερδέψει λίγο???

Το Unity στο PS4 μου lagαρει πολυ και δεν μπορω να το παιξω ετσι. Μιση ωρα το επαιξα απο την αρχη και με κουρασε. Αυτο ειναι το προβλημα μου. Μονο οταν ειμαι μεσα σε κλειτσους χωρους δεν lagαρει.

Περιμενα κατι πολυ καλυτερο απο ενα ΑΑΑ παιχνιδι των 70 ευρω σε ενα καινουριο PS4 των 400 ευρω, και δεν το θεωρω καθολου υπερβολικο.

Το cd δεν το εβαλα, απλα ΡΩΤΗΣΑ αν γινεται να παιξει στο laptop απο το cd του PS4.

Δημοσ.

Το Unity στο PS4 μου lagαρει πολυ και δεν μπορω να το παιξω ετσι. Μιση ωρα το επαιξα απο την αρχη και με κουρασε. Αυτο ειναι το προβλημα μου. Μονο οταν ειμαι μεσα σε κλειτσους χωρους δεν lagαρει.

Περιμενα κατι πολυ καλυτερο απο ενα ΑΑΑ παιχνιδι των 70 ευρω σε ενα καινουριο PS4 των 400 ευρω, και δεν το θεωρω καθολου υπερβολικο.

Το cd δεν το εβαλα, απλα ΡΩΤΗΣΑ αν γινεται να παιξει στο laptop απο το cd του PS4.

....εγω θα σου ελεγα να του δωσεις λιγο χρονο να βγει κανα update....παντως,  κακος χαμος γινεται στην εκδοση για PC http://steamcommunity.com/app/289650/reviews/

Δημοσ.

εγω παλι που το κανω gameplay Κατεβασα πρωτα το update και μετα το ξεκινησα και μεχρι στιγμης δεν εχει θεμα....οποτε κανε το Update an δεν το κανες ακομα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, πηρα και εβαλα το παιχνιδι στο laptop μου και παιζει αψογα. Επαιξα εως εκει που σε βαζουν στη φυλακη, και το ευχαριστηθηκα πραγματικα το παιχνιδι.

Στην αρχη επαιζα στα 1080p, τα γραφικα ηταν υπεροχα, αλλα lagαρε οταν βγηκα στην αγορα με τον πολυ κοσμο. Μετα κατεβασα την αναλυση στα 1366x768 και επαιζε νερο. Η εικονα ειναι ελαφρως θολη οπως στο PS4, αλλα δεν με ενοχλει αυτο ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Πηρα πισω και τα 600 μου ευρω απο το Πλαισιο, μετα απο λιγο πρηξιμο τα πηραν και τα 3 παιχνιδια πισω. :)

Δημοσ.

Vole το δοκίμασες στο ps4 και είναι και εκεί τόσο χάλια; να είναι κουραστικό να το παίξεις δηλαδή λόγο των fps drops;

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, μόνο από βίντεο και streams. Το έχω δει να γονατίζει σε σημεία κι αλλού να είναι ΟΚ. Ισως να έχουν κάνει ημιτελές optimising αναλόγως την περιοχή, ίσως να είναι απλώς τυχαίο λόγω engine load, μόνο υποθέσεις αβάσιμες, κυρίως, μπορώ να κάνω. Για παράδειγμα, το DF ανέβασε φώτο από το Χ1 multiplayer όπου το παιχνίδι πέφτει στα 5-6 fps συνεχόμενα σε κάποια φάση. Ο,τι και να φταίει, το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι βγήκε χωρίς να έχει τεσταριστεί αρκετά. 

Το silver lining της όλης φάσης είναι πως και το παιχνίδι το ίδιο είναι μέτριο ακόμα και για AC, οπότε δε χάνουμε και πολλά :P

jpg

jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...