Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δε βιάζεσαι θα σου πρότεινα να περιμένεις κανά μήνα μέχρι να βγει η καινούρια σειρά της AMD

Δεν βιάζομαι καθόλου αλλά με το θέμα bottleneck τι πιστεύεις ότι  θα γίνει?

Δημοσ.

εξαρταται το game λιγο θα εχεις μπορεις να τον ανεβασεις στα 3.8-4ghz και θα ειναι καλητερα

Δηλαδή ή overclock ή καινούργιο επεξεργαστή

Δημοσ.

Άμα αλλάξεις cpu θα πρέπει να αλλάξεις και μητρική. Δε νομίζω να έχεις σημαντικό bottleneck αλλά κάνε λίγο overclock (~3.4Ghz) για να εξαληφθεί το μικρό που θα υπάρχει. Άμα πας σε R9 280 δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Για πιο πάνω είναι το θέμα.  Πάντως σχετικά με τα κομμάτια που πήρες, θα μπορούσες να πάρεις καλύτερο ssd και μια αερόψυκτρα αντί της seidon που θα αποδίδει το ίδιο, μη σου πω και καλύτερα, και θα κάνει τον μισό θόρυβο. Τώρα αν θες να κάνεις overclock+R9 290 έπρεπε να πάρεις 650W τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Άμα αλλάξεις cpu θα πρέπει να αλλάξεις και μητρική. Δε νομίζω να έχεις σημαντικό bottleneck αλλά κάνε λίγο overclock (~3.4Ghz) για να εξαληφθεί το μικρό που θα υπάρχει. Άμα πας σε R9 280 δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Για πιο πάνω είναι το θέμα.  Πάντως σχετικά με τα κομμάτια που πήρες, θα μπορούσες να πάρεις καλύτερο ssd και μια αερόψυκτρα αντί της seidon που θα αποδίδει το ίδιο, μη σου πω και καλύτερα, και θα κάνει τον μισό θόρυβο. Τώρα αν θες να κάνεις overclock+R9 290 έπρεπε να πάρεις 650W τροφοδοτικό.

Απλά εγώ σκεφτόμουν να πάω σε R9 290 θα την παλέψει? και να ρωτήσω και όσο χαζό και άν ακούγεται. Με το intel boost  δεν φτάνει τα 3.4 Ghz έτσι κι αλλιώς? τα παιχνίδια δέν έχω θέμα να τα παίζω και medium απλά θέλω να τα παίζω αέρα όλα medium αλλά να μήν κολλάει πουθενά το pc (δέν εννοώ τα ακραία όπως το τελευταίο crysis kai assasin's creed ας πούμε) 

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έκανα τήν ανανέωση που λέγαμε. Δηλαδή πρόσθεσα:

seidon 120v ψύχτρα

coolermaster g550 τροφοδοτικό

kingston 120gb v300

όλα τέλεια απο θερμοκρασίες και ήδη σκέφτομαι την επόμενη αναβάθμιση για κάρτα απλά πολλοί λέγατε ότι θα έχω bottleneck τί πρέπει να αλλαχτεί για να μήν έχω αυτό το πρόβλημα έτσι ώστε να πάρω μία καλή καρτούλα?

Να σημειωθεί ότι χρησιμοποιώ και intel boost άρα παίζω λίγο μεγαλύτερες συχνότητες απο αυτές που έχει απο μόνος του ο επεξεργαστής

Αφου κοιταζες για τοσο μεγαλη καρτα επρεπε να κοιταζες το G650ρι.

Ψαξε και σε Used αν δεν εχεις το οικονομικο υπαρχουν κρυμμενα διαμαντια στις αγγελιες πχ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/364749-core-i5-2500k-gigabyte-z68-xp-ud4/

Δημοσ.

Αφου κοιταζες για τοσο μεγαλη καρτα επρεπε να κοιταζες το G650ρι.

Ψαξε και σε Used αν δεν εχεις το οικονομικο υπαρχουν κρυμμενα διαμαντια στις αγγελιες πχ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/364749-core-i5-2500k-gigabyte-z68-xp-ud4/

Καλά ναι το g650 είναι πολύ εύκολο γιατί το 550 το πουλάω αύριο κιόλας σε ένα φιλαράκι και παίρνω το 650 σου ξαναλέω:

θα την παλέψει? και να ρωτήσω και όσο χαζό και άν ακούγεται. Με το intel boost  δεν φτάνει τα 3.4 Ghz έτσι κι αλλιώς? τα παιχνίδια δέν έχω θέμα να τα παίζω και medium απλά θέλω να τα παίζω αέρα όλα medium αλλά να μήν κολλάει πουθενά το pc (δέν εννοώ τα ακραία όπως το τελευταίο crysis kai assasin's creed ας πούμε)

Δημοσ.

Να σου πω εστω οτι αγοραζεις την συγκεκριμενη καρτα γραφικων,ποτε περιπου σκεφτεσαι να αναβαθμισεις σε Cpu+Μητρικη και τελος σε Ram??

Δημοσ.

Να σου πω εστω οτι αγοραζεις την συγκεκριμενη καρτα γραφικων,ποτε περιπου σκεφτεσαι να αναβαθμισεις σε Cpu+Μητρικη και τελος σε Ram??

Τουλάχιστον μετά απο ένα 6μηνο και ram μαζί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...