fotis 65 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 σύστημα φτιαγμένο πριν τρια χρόνια χωρίς την παραμικρή βλάβη. αλλα εδώ και ένα μήνα πατώντας τo power γυρίζουν ανεμιστήρες αλλα εικόνα δεν βλέπω. έκανα δοκιμές με μόνο 1 ραμ / χωρίς περιφεριακα / μέχρι και χωρίς μνήμες και σκληρο και δεν άκουσα συνεχόμενο μπιπ. δοκιμή έκανα και με την ενσωματωμένη vga και με την εξωτερική αλλα τίποτα .Στις αρχές μετά από επανακινησεις έφτιαχνε τώρα μουλάρωσε για τα καλά. πάω για μητρική ? Αξίζει να αναφερθεί ότι το κουτί έχει δυο λεντ μπλε και κόκκινο , πρώτα ανάβει το μπλε και άμα καταφέρει να μεινει αναμένω το κόκκινο τότε εχω εικόνα αλλα τώρα μόλις ανάψει σβήνει. τροφοδοτικό μέτρησα είναι οκ.bios update έκανα.τι άλλο να δω??? Corsair Power Supply 600W AT Asrock Socket 1155 Z68 Pro3 Gen3 Corsair Vengeance 16GB DDR3 Intel Core i5-2500K
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το τροφοδοτικό είπες οτι το μέτρησες αλλα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και αλλο , απο εκει και περα αφου τα εχεις δοκιμάσει λιγο πολύ ολα ισως να ειναι Motherboard
fotis 65 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το τροφοδοτικό είπες οτι το μέτρησες αλλα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και αλλο , απο εκει και περα αφου τα εχεις δοκιμάσει λιγο πολύ ολα ισως να ειναι Motherboard και πως το εξηγείς ότι από χθες κάνω προσπάθειες με επανεκινησεις και μόλις πριν 1 ώρα εχω μπει κανονικά και δουλεύει απροβληματιστα. τώρα αν τον κλείσω 99,5% δεν θα ανοιξει . (με την ευκαιρια με ποιο προγραμμα να παρω backup τα προγραμματα που εχω μέσα γιατί είναι και πολλά.) όσο για τα windows κάπου εχω το σεταπ των 8.
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Για αυτο λέω να δοκιμάσεις και αλλο τροφοδοτικό δεν ξέρει ποτε και δές και με αλλες μνήμες αν εχεις , backup το καλύτερα ειναι να βάλεις τον δίσκο σε καποιο αλλο pc και να πάρεις τα πράγματα σου εγω ετσι το κάνω οχι με προγράμματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα