Dannie Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα μονο εγω δεν αντεχω τιποτα.....!!!! Κολονοσκοπηση την σταματησε στην μεση στο Ιπποκρατειο με μεθη ειχα ζαλιστει αν βελαξα...! Την δευτερη φορα πηγα στο γεννηματα και μαζι με την μεθη που εκανε και για τον πονο ενεσεις το αντεξα...ναναι καλα και η βοηθος του. Γαστροσκοπηση εχω κανει 3 φορες....δεν εχω χειροτερο σαν να με πεταξαν σε ωκεανο με 10 μετρα κυμα.Θυμαμαι μια λεκανη την γεμισα σαλια λες και γενναγα.Βεβαια εχω ασθμα και διαφραγμα και δεν μπορουσα να αναπνευσω.Την μια φορα το ειχα κανει στο Διαγνωση και τις αλλες δυο σε ιατρειο που ειχε βοηθο.Τιμες δεν θυμαμαι αλλα να ξερεις οτι στα ποσα που λενε τα παιδια σιγουρα πανε αλλα 80 ευρω περιπου για βιοψια αν χρειαστει.Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι ατομα που δεν τις αντεχουν αυτες τις εξετασεις τωρα ολοι εδω μεσα δεν καταλαβαν τιποτα....τι να πω
TEOKOS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Στο Ιατρόπολις πήγα σήμερα το πρωί την μάνα μου με παραπεμπτικό απο παθολόγο του ικα. Κόστος 50 ευρώ συμμετοχή. Άλλα 50 ευρώ για την βιοψία όταν βγει σε 10 ημέρες
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Στον Ευαγγελισμο εχω κανει 4-5 γαστροσκοπησεις και μια κολονοσκοπιση χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Μηδενικο κοστος.Απλα οι βιοψιες κανουν ενα μηνα να βγουν. Το ιδιο και πιο παλια σε ιδιωτη στο Χαλανδρι αλλα πολυ ακριβος.
stratigos24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Έκανα σήμερα γαστροσκόπηση στο ''Άγιος Σάββας''. Μου έκαναν με μέθη (με ρώτησαν αν θέλω μέθη και είπα ναι) και μου έριξαν και το σπρέυ στο λαιμό. Τους ρώτησα αν θα νοιώσω τίποτα (τί να περιμένω δηλαδή κατά τη διαδικασία) και μου είπαν ότι είναι λίγο ενοχλητικό όταν μπαίνει, μπορεί να έχω κάποια ανακατοσούρα, να βγάζω κάποια σάλια κλπ, αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα και δεν θυμάμαι τίποτα. Σε ένα μήνα η βιοψία. 1
DDevil Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ειχα κανει γαστροσκοπηση το 2012 σε δημοσιο νοσοκομειο δωρεάν δεν καταλαβα τιποτα και δεν ειχα και κανενα θεμα. Επισης δεν φοβαμαι ουτε τις βελονες οποτε οταν με τρυπανε χαμογελάω και κοιτάω την συριγγα Σε ναρκωνουν τοπικά δεν νιωθεις οτι καταπινεις καν.
margaritagr Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εγω εχω κανει και τα δυο στο μετροπολιταν, και οι γονεις μου επισης. Ολοι κοιμηθηκαμε και δε καταλαβαμε τιποτα. Κοστος δε θυμαμαι, ηταν μεσω ιδιωτικης ασφαλειας. Ειναι εξετασεις παντως που μπορει να ταλαιπωρηθεις πολυ αν ο γιατρος ειναι κατσαπλιας και επισης σε καποια δημοσια νοσοκομεια δεν εκαναν μεθη για οικονομια, μ αποτελεσμα να ναι πολυ ασχημη εμπειρια η εξεταση
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Έκανα σήμερα γαστροσκόπηση στο ''Άγιος Σάββας''. Μου έκαναν με μέθη (με ρώτησαν αν θέλω μέθη και είπα ναι) και μου έριξαν και το σπρέυ στο λαιμό. Τους ρώτησα αν θα νοιώσω τίποτα (τί να περιμένω δηλαδή κατά τη διαδικασία) και μου είπαν ότι είναι λίγο ενοχλητικό όταν μπαίνει, μπορεί να έχω κάποια ανακατοσούρα, να βγάζω κάποια σάλια κλπ, αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα και δεν θυμάμαι τίποτα. Σε ένα μήνα η βιοψία. Δεν καταλαβεινεις τιποτα στις ενδοσκοπησεις με μεθη που κανουν ολοι πια...Το κακο ειναι οτι στα δημοσια νοσοκομεια αργουν βιοψιες.Τι σου ειπε ο γιατρος ? Χαρτι με το τι ειδε δεν σου εδωσε?
stratigos24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ναι, μου έδωσε χαρτί που λέει κάποια πράγματα (και είχε 4-5 φωτό μαζί από τη γαστροσκόπηση), καθώς και χάπια. Για τα υπόλοιπα (διατροφή και ότι άλλο) θα τα πούμε μόλις βγει η βιοψία. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ναι, μου έδωσε χαρτί που λέει κάποια πράγματα (και είχε 4-5 φωτό μαζί από τη γαστροσκόπηση), καθώς και χάπια. Για τα υπόλοιπα (διατροφή και ότι άλλο) θα τα πούμε μόλις βγει η βιοψία. Για να σου δωσει χαπια κατι μικρο θα ειδε χωρις βεβαια να ανησυχεις . 1
xristina1234 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Γεια σας και απο μενα! Θελω να ρωτησω αν ξερετε καπου στη θεσσαλονικη που να ειναι σιγουρα καλοι στη γαστροσκοπηση γιατι φοβαμαι τρομερα... Και να μην καταλαβω και πολλα αν γινεται...
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν ξερω αλλα μην φοβασαι...Με μεθη δεν θα καταλαβεις τιποτα απολυτως.
Akasha_q Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα! Έχω γαστροισοφαγική παλινδρόμηση και δυστυχώς πρέπει να κάνω γαστροσκόπηση. Ο γιατρός μου είπε να την κάνω στην κλινική που συνεργάζεται με κόστος 70 ευρώ. Απ ό,τι είδα είναι μια λογική τιμή. Αυτό που με φοβίζει απίστευτα είναι η μέθη. Δε μπορώ να αντέξω την ιδέα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου, ή θα κοιμηθώ ή θα ξυπνήσω και δε θα θυμάμαι τίποτα και όλα αυτά. Τρέμω σε αυτή την ιδέα. Διαβάζω όλη μέρα σήμερα τι είναι η μέθη και βλέπω ότι κάποιοι κοιμούνται, άλλοι όχι. Εδώ βλέπω όλοι κοιμήθηκαν. Μπορώ να το αποφύγω κάπως;;; Ακούγεται αστείο, αλλά πραγματικά με τρομάζει να μην έχω επαφή με το περιβάλλον! Ευχαριστώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα! Έχω γαστροισοφαγική παλινδρόμηση και δυστυχώς πρέπει να κάνω γαστροσκόπηση. Ο γιατρός μου είπε να την κάνω στην κλινική που συνεργάζεται με κόστος 70 ευρώ. Απ ό,τι είδα είναι μια λογική τιμή. Αυτό που με φοβίζει απίστευτα είναι η μέθη. Δε μπορώ να αντέξω την ιδέα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου, ή θα κοιμηθώ ή θα ξυπνήσω και δε θα θυμάμαι τίποτα και όλα αυτά. Τρέμω σε αυτή την ιδέα. Διαβάζω όλη μέρα σήμερα τι είναι η μέθη και βλέπω ότι κάποιοι κοιμούνται, άλλοι όχι. Εδώ βλέπω όλοι κοιμήθηκαν. Μπορώ να το αποφύγω κάπως;;; Ακούγεται αστείο, αλλά πραγματικά με τρομάζει να μην έχω επαφή με το περιβάλλον! Ευχαριστώ! Μην ανησυχεις φιλε μου...Τις εχω φαει με το κουταλι τις ...μεθες. Δεν ειναι τιποτα....Εισαι μεταξυ ξυπνιου και υπνου ζωρις καμμια ενοχληση .Μην δοκιμασεις με τιποτα χωρις μεθη !!! Οσο ευκολη ειναι η εξεταση με μεθη τοσο δυσκολη εναι χωρις . Παρα πολυ λιγα τα 70 ερω αλλα εγω θα σου προτεινα σε δημοσιο νοσοκομειο απο γιατρο εμπιστοσυνης . Κοστος μηδενικο .
dollyyy19 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 τα παλια χρονια,ειχα κανει δυο φορες χωρις μεθη.αν δεν εχεις καλο αυτοελεγχο,δεν θα γινει δουλεια.θελει τον χρονο του ο ιατρος για να κανει τον ελεγχο,αλλιως,τσαμπα η ταλαιπωρια.τι φοβασαι απο την μεθη;δεν εγινες ποτε ντιρλα ;ε,φαντασου αρκετα πιο εντονο,αλλα νορμαλ.υποψην,καθε βραδυ στον υπνο σου,χανεις τον ελεγχο του σωματος σου.αν κανεις μεθη,παιρνεις δικο σου ανθρωπο μαζι.διοτι μετα,εισαι για να σε κουβαλανε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις