Προς το περιεχόμενο

dvd2dvx.problem με PGC

avisinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθώ να κάνω ένα dvd απο τα καρφούρ αγορασμένο divx.ξεκινώντας με το dvd decrypter εμφανίζει σαν δική του επιλογή το pgc 6 που είναι 38 λεπτά.μεγαλήτερο pgc είναι ένα άλλο με 1.38.15 που είναι μάλλον όλη η ταινία αλλά στην καρτέλα steam processing δεν εμφανίζει υπότιτλους.αντίθετα με επιλεγμένο το pgc 6 τους εμφανίζει.

υπάρχει περίπτωση να μη βρώ μετα υπότιτλους στα vob files?

έχει τύχει σε κανέναν ανάλογη περίπτωση?

Δημοσ.

όχι

χρησιμοποιώ τον οδηγό του trustfm και δουλέω με τα προγράμματα που ειναι σε αυτόν

το smartripper θα κάνει την ίδια δουλειά με το dvd decrypter ή θα έχω προβλήματα στη συνέχεια της διαδικασίας?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικά τα 6 και 7 ήταν τα pgc της ταινίας.δοκίμασα με το decrypter να τα κάνω και τα δύο σε διαφορετικούς φακέλους αλλά μου έφτιαχνε μόνο τα 2 από τα 4 vob files.έτσι είπα να δοκιμάσω με τα dr divx 1.0.2 και το subrip για τους υπότιτλους.έφτιαξα τα δύο avi, έφτιαξα το srt με τους υπότιτλους, το χώρισα σε δύο με το sub rip φυσικά.

και τέλος με το bsi load maker έφτιαξα και έγραψα τα δύο stand alone cd :D :D :D .

ο συνδυασμός του trustfm guide με το dr divx ήταν μια έμπευση της στιγμής μιας και ασχολούμε με το άθλημα μονο μερικές εβδομάδες

άντε να επιστρέψω και το dvd στο φίλο μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...