TriLoBiTe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δωρο ήταν ο δίσκος,τι να κάνω;; Να τον γυρίσω πίσω;;;; Οχι! Η λογική λέει, να τον κρατησω το δισκο και να μπώ σε μεγαλύτερα έξοδα (υπο προϋποθέσεις) !! H λογική λέει να μπεις σε μεγάλα έξοδα για ένα δώρο? Καλά δικά σου είναι τα λεφτά, ό,τι θες τα κάνεις.. λεφτά να υπάρχουν... Κι εγώ έχω καμιά δεκαριά βινύλια και ψηνόμουν να πάρω κι άλλα και πικάπ αλλά προς το παρόν μου έφυγε η κάψα.
zitsos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχη η απλη ερωτηση αν ειναι θεμα γκαυλας ....ναι να παρεις ενα πικακ να δεις τη ειναι και τη κανει και να αποφασησεις τη θα κανεις....αν εχεις τγν διαθεση να ακουσεις.ποιο πολες γνομες και να κανεις μια καλητερη επιλογε παλη εχει καλος το.βινιλιος ειναι ιστορια και πολα αλλα.μαζι η επιλογη ειναι δικη σου κειτα την τζεπη σου και προχορα....
Akanthos! Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν ενδιαφέρομαι να εμβαθύνω στο θέμα, αλλά σίγουρα έναν μεγάλο ρόλο για την χρήση πικάπ έχει το είδος των ήχων που έχει ο δίσκος που θέλεις να αναπαράγει. Για παράδειγμα, οι ήχοι από έγχορδα. Από το πιάνο έως το βιολοντσέλο και το banjo. Ξέρω ότι κάποιες από τις συχνότητες που παράγουν αυτού του είδους τα μουσικά όργανα, δεν δύναται (ή τουλάχιστον κατά το παρελθόν) ένας ψηφιακός δίσκος να αποτυπώσει. Αυτό βέβαια προέκυπτε από τα αποτελέσματα μελετών όπου χρησιμοποιούνταν πικάπ αναφοράς και γενικότερα υψηλής ποιότητας μηχανήματα εν συνόλω. Οι μελέτες εκείνες δε, είχαν διεξαχθεί πριν από τουλάχιστον δέκα έτη. Από τότε δεν ασχολήθηκα ξανά για να ενημερωθώ για την εξέλιξη των ψηφιακών μέσων αναπαραγωγής μουσικής έναντι της χρήσης δίσκων και πικάπ, διότι με κάλυπτε το γεγονός ότι πραγματικά αντιλαμβανόμουν ήχους που από αντίστοιχα CD δεν μπορούσα να απολαύσω! Από τότε ίσως να έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ τα ψηφιακά μέσα. Δεν ξέρω. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι το ότι δεν σταμάτησαν ποτέ να παράγονται δίσκοι με έργα συμφωνικής μουσικής, και όχι μόνο. Και επειδή έχω "γαλουχηθεί" με την ακρόαση δίσκων και μουσικών οργάνων -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιώ CD players και άλλα τινά για την καθημερινή συχνή χρήση- θεωρώ ότι η χρήση πικάπ είναι πρώτα από όλα υποκειμενικό ζήτημα και έπειτα πρακτικό, οικονομικό, νοσταλγίας ή οτιδήποτε άλλο. 1
Metal_Throne Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Αν θες να συλλέγεις μουσική, η δισκοθήκη σου να αποτελεί ένα κομμάτι της ψυχαγωγίας σου και οι δίσκοι να είναι -κάποιες στιγμές - η συντροφιά σου , Ναι αξίζει να πάρεις ένα "πικαπ" Εαν όχι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα