Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελει ο γειτονας διπλα να βαλει internet μονο internet οχι τηλεφωνο για να χαζευει καμια σελιδα.

Στην Περιοχη που ειμαι (Περιστερι-Χρυσουπολη) το ανωτερο ειναι 4mbps η μαλλον 3-3.5 και αν καμια φορα πιασουμε 4 κανουμε κωλοτουμπες.

Εγω εχω Cyta 4mbps με 16 ευρω τον μηνα υπαρχει κατι ποιο φτηνο;

Για να σας προλαβω δεν θελει συνδιασμο με κινητο.

Δημοσ.

Το πιο φθηνό, είναι αυτό που έχεις στη Cyta με τα 16€ είναι ότι πρέπει. Μόλις κλείσουν χρόνο θα το κατεβάσουν ακόμα λίγο... Είναι καλή προσφορά για αυτούς που θέλουν μόνο ίντερνετ. Θα πάρει και τη γραμμή τηλεφώνου αναγκαστικά, γιατί είναι voip το τηλέφωνο.

Άλλη προσφορά δεν υπάρχει πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Αν του περισσευαν 180 ευρω που θελει η forthnet δεν θα εψαχνε το ποιο φτηνο ιντερνετ.

Ειπαμε εδω τα 24mbps δεν υπαρχουν το γραφω και ποιο πανω, οποτε το παραμυθι ΕΩΣ 24 δεν εχει δρακο και ετσι δεν βλεπω καποια διαφορα αναμεσα στα 15 ευρω της forthnet και στα 16 ευρω της cyta

Και εγω για cyta του ειπα αλλα λεω κατσε να ρωτησω μηπως υπαρχει και ποιο φτηνα και εχω χασει επεισοδια.

Δημοσ.

στη cyta έχεις 4 mbps και πληρώνεις 16 ευρώ ενώ στη forthnet 24 mbps  και δίνεις ή 15 ευρώ ή 17,90 και ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέγεις και ανάλογα με το πόσο μακρυά είσαι από κέντρο μπορεί να έχεις μέχρι και 18 mpbs και ίσως και παραπάνω 

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζεις τι γραφω στην αρχη του νηματος η διαβαζεις οτι θελεις να διαβασεις;

ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ 4MBPS ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ 4.5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

Τι να το κανω το ΕΩΣ 24MBPS οταν δεν μπορω να εχω ουτε 4? Συν οτι το παλικαρι διπλα καμια σελιδα θελει να χαζευει οχι να κατεβασει ολοκληρο το Χολυγουντ στον υπολογιστη του οποτε και τα 4 πολλα ειναι για αυτον.

• Like 1
Δημοσ.

Να προπληρωσεις γιατι για να γλυτωσεις τι 12 ευρω; γιατι απο τα 16 της cyta στα 15 της forthnet 12 ευρω ειναι.

Forthnet ειχα η μαλλον ειχε ο Κουνιαδος μου λογω nova και επαιρνα απο αυτον ιντερνετ οταν εφυγε βαλαμε cyta. Ειχα βαλρεθει να τον ακουω να τους περνει τηλεφωνο και να τους βριζει γιατι ολο διακοπες κλπ ειχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...