KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 την ακροαματικοτητα την εχασε διοτι ο Lynch ειχε φυγει απο τη σειρα για να γυρισει μια ταινια, και κλασικα τα ζωα οι παραγωγοι δειξανε στην μεση της σεζον ποιος ηταν ο δολοφονος. οποτε αυτοματως μειωθηκε το ενδιαφερον του κοινου. οταν επεστρεψε ο Lynch προς το τελος της σεζον, η σειρα ξαναπηρε τα πανω της, αλλα δυστυχως η ζημια ειχε ηδη γινει. οσο αφορα την νεα σεζον, σχεδον ολο το παλιο καστ ειναι πισω: Site: Special Agent Albert Rosenfield headed back to TWIN PEAKS!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogner uberschall Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Catherine Coulson, who played Margaret The Log Lady, passed away last month, apparently before she could participate in the “Peaks” revival. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα Ξεκινησα την επαναληψη. Eχω φτασει στο 11ο της 2ης season. Τι τελεια σειρα.... κι ας εχασε ακροαματικοτητα απο ενα σημειο και μετα. Τελειωσα και τη 2η season. Ειδα μετα και το Fire walk with me. Ειμαι περιεργος ποια θα ειναι η συνεχεια μετα απο 25 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Extended teaser με Badalamenti. Υπενθύμιση ότι αυτό έρχεται το 2017 https://www.youtube.com/watch?v=DHRARCb4APA 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Στοιχειωτικό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Site: Twin Peaks: 11 Exclusive Revival Portraits 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Η Σέλι γυναίκα από άλλο πλανήτη στα 46 της. Μην πω ότι είναι καλύτερη από ότι πριν 25 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 γενικα ολες κρατιουνται μια χαρα. η Σελι σταθερη αξια οπως παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walden Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 την ακροαματικοτητα την εχασε διοτι ο Lynch ειχε φυγει απο τη σειρα για να γυρισει μια ταινια, και κλασικα τα ζωα οι παραγωγοι δειξανε στην μεση της σεζον ποιος ηταν ο δολοφονος. οποτε αυτοματως μειωθηκε το ενδιαφερον του κοινου. οταν επεστρεψε ο Lynch προς το τελος της σεζον, η σειρα ξαναπηρε τα πανω της, αλλα δυστυχως η ζημια ειχε ηδη γινει. οσο αφορα την νεα σεζον, σχεδον ολο το παλιο καστ ειναι πισω: Site: Special Agent Albert Rosenfield headed back to TWIN PEAKS!! Ήταν αυτό και το γεγονός ότι το τηλεοπτικό δίκτυο του ABC άρχισε να το παίζει Σάββατο βράδυ που στις ΗΠΑ είναι το βράδυ με την χαμηλότερη τηλεθέαση. Επιπλέον η δεύτερη σεζόν ήταν ουσιαστικά μια σαπουνόπερα από ότι θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 και η πρωτη ειναι γενικα, απο την αποκαλυψη μεχρι 5-6 επεισοδια πριν του φιναλε, δλδ καμια δεκαρια επεισοδια overall, η δευτερη σεζον κανει βουτια στο κενο εκεινο το διαστημα απο καθε αποψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 5 μέρες μείνανε :D https://www.youtube.com/watch?v=fiwtDoxHT2Y 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Είμαι δεύτερο κύκλο.Έχω δει τόσες σειρές αλλά η ατμόσφαιρα του Twin Peaks είναι αλλού για άλλου.Ελπίζω να σας προλάβω σύντομα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 E λίγο από το 9ο και μετά της δεύτερης θα πρέπει να είσαι αρκετά της υπομονής γτ η σειρά κάνει τρελή κοιλιά και οριακά δε βλέπεται, αλλά γύρω στο 17-18 ξαναπαίρνει τα πάνω της και δίνει φούλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Η ταινία (που απ' όσα έχω διαβάσει δε βλέπεται) προσφέρει κάτι στην ιστορία; Την πάει παρακάτω έτσι ώστε αν δεν την έχω δει να χάσω κάτι από το mythology; Με λίγα λόγια να ασχοληθώ ή όχι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 η ταινία δεν είναι ομολογουμένως τόσο καλή αλλά εγώ πχ την εκτιμώ και βρίσκω πολλά καλά στοιχεία + δεν υστερεί σε τίποτα από την αρρωστημένη ατμόσφαιρα της σειράς... μόνο και μόνο δλδ για τα τελευταία 5 της λεπτά, εγώ την προτείνω σε όποιον είναι φαν της σειράς -αλλά ΦΑΝ γιατί αλλιώς μπορεί να βαρεθεί ή να ξενερώσει- και κυρίως φαν του ιδίου του Λύντς... χωρίς spoilers, είναι prequel και sequel ταυτόχρονα και κάτι ενδιάμεσο + έχει ακόμα περισσότερο black lodge πάντως και στην επόμενη σεζόν να πάμε και να μην έχει δεί κανείς τη ταινία, δεν θα έχει κάποιο μεγάλο κενό... εμένα ξαναλέω προσωπικά μου αρέσει, αναγνωρίζοντας πάντα ότι είναι μια άνιση και μετριότατη δημιουργία, με μερικές όμως πολύ δυνατές σκηνές -κυρίως αυτές του black lodge- που με κάνουν να την εκτιμώ + μερικά σουρεαλιστικά lynchεικά περάσματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα