Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια είναι τα 2 Lenovo!? Ένα σου γράφω ->  LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 MT6592+6590 1.7GHz Octa, που είναι το ίδιο με αυτό που σου πρότειναν πιο πάνω.

http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-white-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html

Θα έδινα άλλα 50 και θα πήγαινα στο Moto G 2nd Generetion , όπου διαβάζω για αυτό λένε πως είναι εκπληκτική συσκευή 

ήδη βάζω παραπάνω από αυτά που μ δίνουν οι δικοί μου δεν μπορώ να βάλω κ άλλα

Δημοσ.

Το ίδιο είναι. Σου πρότεινα το reportspam γιατί είναι εξίσου αξιόπιστοι και έχω αγοράσει κάμποσες φορές από εκεί χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Μου ηρθε σημερα απο αγγελια στο insomnia το lg l9ii.Το δουλεψα για κανα τριωρο περασα εφαρμογες παιχνιδια/nova launcher.Το κινητο ανταποκρινετε παρα πολυ καλα σε ολα του.Εξαιρετικη οθονη για την κατηγορια του,τελειο το qslide(αντιστοιχο του multiwindow που εχω στο νοτε 3),το quickremote δουλευει πολυ καλα,οι 2 καμερες ειναι ανω του μετριου και γενικα δεν εχω καποιο παραπονο.Ο ηχος στερεοφωνικος η μπαταρια δειχνει να κραταει αρκετα και στα παιχνιδια δεν κολλησε πουθενα.Περνει και sd οποτε ο λιγος χωρος που εχει δεν ειναι θεμα.Σε budget μεχρι 200 ευρω ειναι οτι καλυτερο μπορει να βρει καποιος.

Δημοσ.

Το ίδιο είναι. Σου πρότεινα το reportspam γιατί είναι εξίσου αξιόπιστοι και έχω αγοράσει κάμποσες φορές από εκεί χωρίς πρόβλημα.

δεν το είχα προσέξει, να ρωτήσω κ κάτι άλλο ποια θήκη προτείνεται?

Δημοσ.

Η θήκη ειναι ότι σε βολεύει. Άλλοι θέλουν flip, εμένα δεν με βολευουν. Οτι σου αρέσει...

ΥΣ Για κινητά στα 200€ περιπου, vfm θεωρείται απ' ολους οσους ξέρουν, το Xiaomi Mi3 16GB, ασυζητητί!

Δημοσ.

Η θήκη ειναι ότι σε βολεύει. Άλλοι θέλουν flip, εμένα δεν με βολευουν. Οτι σου αρέσει...

ΥΣ Για κινητά στα 200€ περιπου, vfm θεωρείται απ' ολους οσους ξέρουν, το Xiaomi Mi3 16GB, ασυζητητί!

Απο Κινα ομως για παραγγελια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...