lysopaine Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ποια είναι τα 2 Lenovo!? Ένα σου γράφω -> LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 MT6592+6590 1.7GHz Octa, που είναι το ίδιο με αυτό που σου πρότειναν πιο πάνω. http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-white-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Θα έδινα άλλα 50 και θα πήγαινα στο Moto G 2nd Generetion , όπου διαβάζω για αυτό λένε πως είναι εκπληκτική συσκευή ήδη βάζω παραπάνω από αυτά που μ δίνουν οι δικοί μου δεν μπορώ να βάλω κ άλλα
maddoctor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-white-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Το ίδιο είναι. Σου πρότεινα το reportspam γιατί είναι εξίσου αξιόπιστοι και έχω αγοράσει κάμποσες φορές από εκεί χωρίς πρόβλημα.
king2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μου ηρθε σημερα απο αγγελια στο insomnia το lg l9ii.Το δουλεψα για κανα τριωρο περασα εφαρμογες παιχνιδια/nova launcher.Το κινητο ανταποκρινετε παρα πολυ καλα σε ολα του.Εξαιρετικη οθονη για την κατηγορια του,τελειο το qslide(αντιστοιχο του multiwindow που εχω στο νοτε 3),το quickremote δουλευει πολυ καλα,οι 2 καμερες ειναι ανω του μετριου και γενικα δεν εχω καποιο παραπονο.Ο ηχος στερεοφωνικος η μπαταρια δειχνει να κραταει αρκετα και στα παιχνιδια δεν κολλησε πουθενα.Περνει και sd οποτε ο λιγος χωρος που εχει δεν ειναι θεμα.Σε budget μεχρι 200 ευρω ειναι οτι καλυτερο μπορει να βρει καποιος.
lysopaine Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το ίδιο είναι. Σου πρότεινα το reportspam γιατί είναι εξίσου αξιόπιστοι και έχω αγοράσει κάμποσες φορές από εκεί χωρίς πρόβλημα. δεν το είχα προσέξει, να ρωτήσω κ κάτι άλλο ποια θήκη προτείνεται?
maddoctor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Η θήκη ειναι ότι σε βολεύει. Άλλοι θέλουν flip, εμένα δεν με βολευουν. Οτι σου αρέσει... ΥΣ Για κινητά στα 200€ περιπου, vfm θεωρείται απ' ολους οσους ξέρουν, το Xiaomi Mi3 16GB, ασυζητητί!
king2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Η θήκη ειναι ότι σε βολεύει. Άλλοι θέλουν flip, εμένα δεν με βολευουν. Οτι σου αρέσει... ΥΣ Για κινητά στα 200€ περιπου, vfm θεωρείται απ' ολους οσους ξέρουν, το Xiaomi Mi3 16GB, ασυζητητί! Απο Κινα ομως για παραγγελια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα