Προς το περιεχόμενο

lg 22mp65hq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Είχα μια LG IPS226V αλλά χάλασε και σκέφτομαι την LG 22MP65HQ στα 125€.

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτά; Η 23αρα έχει 150 και δεν βλέπω καμιά μεγάλη διαφορά. Απλά οταν την ειδα απο κοντα μου φάνηκαν λιγο θαμπά τα χρώματα της. Μπορει να φταίει οτι στο μαγαζί την ειχαν με D SUB σύνδεση και οχι με HDMI μιας και η οθόνη δεν εχει DVI-D.  

Την έχει κανεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δέν έχω θέμα με "θαμπάδα" όσο καιρό την έχω στην κατοχή μου,η βάση της να ήταν ποιό ποιοτική μόνο αυτό!

για την τιμή της πιστεύω τα αξίζει.

αυτά

*edit

τώρα είδα ότι αναφέρεσαι για την 22"

Επεξ/σία από coolerman
Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα για 23''-24''.Και για λόγους αναβάθμισης από αυτήν που είχες αλλά και γιατί έχουν καλύτερη αναλογία ιντσών-ανάλυσης.

Δημοσ.

Η αντίστοιχη  23αρα που εχει και ο Coolerman την βρίσκω με 150. Στο κατάστημα που τις είδα και της 2 έχουν πολύ μικρή διαφορά  σαν εικόνα. Η 23αρα μου φάνηκε λιγο πιο καθαρή  αλλά αξιζει τα παραπάνω 25;

Με ενδιαφέρουν κυρίως η IPS αλλά εiδα και μια Samsung  S24C300BS με καλη εικονα αλλά εκεί ξεφεύγουμε σε μπατζετ.

Καμιά άλλη γύρω στα 130-150;

Τα καταστήματα δεν έχουν και πολλές για να δεις εικόνα (AOC,ASUS,Viewsonic) απο κοντα. Μην αγοράσουμε γουρούνι στο σακί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πηρα την 22αρα και εχω το εξης πρόβλημα την εχω συνδεση στην κάρτα γραφικών με HDMI. Σε 1980x1080 δειχνει σε Box και οχι σε 16:9 όταν αλλάζω ανάλυση σε 1600x900 πιάνει ολη την οθόνη όταν ξαναλλάζω παλη σε Box. Απο το μενου στην οθόνη  έβαλα Overscan απλά μεγάλωσε λιγο χωρίς να πιάσει ολη την οθόνη. Aπο το CCC έβαλα GPU scall αλλά το ιδιο. 

Τι δεν έχω ρυθμίσει σωστα; 

Τελικά το έβαλα σε D-Sub και δείχνει 16:9 φταίει δλδ το καλώδιο;

Επεξ/σία από Toolband

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...