Προς το περιεχόμενο

DGN2200V4 max speed 54mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και 20 mhz να ειναι παλι δεν θα πρεπε να βλεπει 150mbps.???

Όχι απαραίτητα. Εξαρτάται από τις δυνατότητες της συσκευής που θέλει να συνδεθεί.

Σε μένα το laptop συνδέεται στα 150Mbps, ενώ tablet και κινητό στα 65Mbps.

Στο 11n υπάρχουν διάφορες ταχύτητες σύνδεσης, ανάλογα τα spatial streams, τις κεραίες, τη διαμόρφωση, την ασφάλεια, το εύρος καναλιού και την ποιότητα του σήματος.

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα. Εξαρτάται από τις δυνατότητες της συσκευής που θέλει να συνδεθεί.

Σε μένα το laptop συνδέεται στα 150Mbps, ενώ tablet και κινητό στα 65Mbps.

Στο 11n υπάρχουν διάφορες ταχύτητες σύνδεσης, ανάλογα τα spatial streams, τις κεραίες, τη διαμόρφωση, την ασφάλεια, το εύρος καναλιού και την ποιότητα του σήματος.

μαλλον το εγραψα λαθος.εφοσον η καρτα του ειναι N300 ή και ακομα N150 να ειναι  και το ρουτερ ειναι N300, στα 20 mhz  θα πρεπε να βλεπει max 150(αν υποθεσουμε οτι καποιο απο τα 2 ειναι καταλαθος στα 20mhz ή οτι η καρτα δεν σηκωνει παραπανω).αν ειναι πιο μακρυα οκ ισως πεσει στα 65 κτλ αλλα το max παλι  θα ηταν 150mbit. τωρα βλεπω πως με full σημα εχει 54 mbps που σημαινει οτι παιζει σε g.αν ηταν εστω 65 θα ξεραμε οτι ειναι 802.11n και απλα δεν παει παραπανω για χ ψ λογο.

Eιδα το πινακακι καταλαβα τι εννοεις με τα spatial streams κτλ.Ηξερα οτι πχ μια κεραια 150mbps 2 κεραιες συνηθως 300mbps Δεν το ειχα δει τοσο αναλυτικα..πχ tp link 701nd με μια κεραια που ειναι n150 και 801nd που ειναι n300 με 2 κεραιες.

Εμενα πηγε το μυαλο μου στo n300 λογω του router του topic starter οχι πχ σε n600 και το σκεφτηκα με την λογικη οτι  300 mpbs θεωρητικο στα 40mhz και το μισο στα 20 mhz.Δηλαδη 300mbit και 150mbit αντιστοιχα.Στα 600 αντιστοιχα 600mbps στα 40 mhz και το μισο 300 mbps στα 20 mhz.Βαζω το μεγιστο θεωρητικο οχι το πρακτικο που οκ μπορει να ειναι λιγοτερο λογω αποστασης ή λογω οτι η καρτα δεν μπορει να φτασει τοσο λογο πιο παλιας τεχνολογιας, ή λογω παρεμβολων ή λογω οτι ειναι ρυθμισμενη στα 20 Mhz αντι για 20/40mhz.

πχ και το thomson to 585v8 ειναι n65 οσο ξερω οποτε οτι καρτα και να εχεις το μεγιστο ειναι 65mbps.αλλωστε και στα 54 mbps σε 802.11 g μπορει να σε ριξει σε μικροτερη ταχυτητα λογω αποστασης,παρεμβολων..

Με βαση το πινακακι παντως που thanxs που το εστειλες απο οτι βλεπω σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις πανω κατω ειναι η μιση ταχυτητα αναμεσα σε 40 Mhz και 20 Mhz αν υποθεσουμε οτι ολα τα αλλα ειναι το ιδιο. Οποτε αν δεν μου  διαφευγει κατι ακομα και το ρουτερ να ειναι στα 20mhz  και η καρτα  να ειναι 20/40 και να ειναι n300 θα πρεπει να του βγαλει 150mbit μεγιστο θεωρητικο.

εσενα το κινητο και το tablet  να υποθεσω εχουν μονο 20 mhz και για αυτο το max ειναι το 65 ή απλα εχεις βαλει το ρουτερ στα 20Mhz ενω tablet,κινητο ειναι στα 20/40 και απλα σε κοβει στα 65?εκτος αν και η καρτα στο λαπτοπ ειναι n150 ασχετα οτι το ρουτερ ειναι N300

Δημοσ.

εσενα το κινητο και το tablet  να υποθεσω εχουν μονο 20 mhz και για αυτο το max ειναι το 65 ή απλα εχεις βαλει το ρουτερ στα 20Mhz ενω tablet,κινητο ειναι στα 20/40 και απλα σε κοβει στα 65?εκτος αν και η καρτα στο λαπτοπ ειναι n150 ασχετα οτι το ρουτερ ειναι N300

Ο router είναι ένα Fritz 7270 που παίζει μέχρι 300Mbps και στις 2 μπάντες αλλά όχι ταυτόχρονα.

Αν και έχει 3 κεραίες, εν τούτοις χρησιμοποιεί μόνο μέχρι 2 spatial streams εκ κατασκευής. Είναι δηλαδή τύπου 3x3:2 (πληροφορίες εδώ.)

Tο κινητό είναι μέχρι 11g. To laptop είναι 11n 1x1:1, δηλαδή μία κεραία και 1 stream, οπότε μέγιστο πιάνει 150Mbps.

Το tablet είναι 11a/n 1x1:1, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο μόνο στους 5GHz πιάνει 150Mbps, ενώ στους 2,4GHz περιορίζεται στα 65Mbps.

Δημοσ.

σε Hp access points ειχα δει να λεει οτι πχ χρησιμοποιει 2 για receive και 1 για send ή το αναποδο.αυτο το ναμην παιζουν ταυτοχρονα και στις 2 μπαντες ειναι μεγαλη βλακεια.να πληρωνεις τοσα λεφτα για ρουτερ και να σου λενε αυτο.το ιδιο ειχα δει και σε draytek .

παραξενο αυτο με το tablet.καποιο Limitation που ισως να μην αναγραφεται και πουθενα.thanxs και παλι και για αυτα τα info.οσο ζουμε μαθαινουμε

Δημοσ.

Βρε παιδια μια βοηθεια γιατι θα τρελλαθω

Αγορασα πριν λιγες βδομαδες αυτο το tablet

http://www.skroutz.gr/s/4574766/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8-4-Wi-Fi-16GB.html

Ενω ολοι αναφερουν οτι υποστηρίζει dual band και τα 5ghz εγω δεν τα εχω δει ακομα.

Modem-router το Archer D7 της TP-LINK .

Φυσικά ένα ipad1 κι ενα pc είδαν αμέσως και τα 5 Ghz

Μολις εχω λιγο χρονο θα σας αναφερω την "επισημη" απάντηση της εταιρίας για να σκάσει λίγο το χειλάκι σας.

Να προσθέσω ότι έχω από την ιδια εταιρια και το παρακάτω τηλέφωνο, με το ίδιο προβλημα

http://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195-LTE-8GB.html

Δημοσ.

Βρε παιδια μια βοηθεια γιατι θα τρελλαθω

Αγορασα πριν λιγες βδομαδες αυτο το tablet

http://www.skroutz.gr/s/4574766/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8-4-Wi-Fi-16GB.html

Ενω ολοι αναφερουν οτι υποστηρίζει dual band και τα 5ghz εγω δεν τα εχω δει ακομα.

Modem-router το Archer D7 της TP-LINK .

Φυσικά ένα ipad1 κι ενα pc είδαν αμέσως και τα 5 Ghz

Μολις εχω λιγο χρονο θα σας αναφερω την "επισημη" απάντηση της εταιρίας για να σκάσει λίγο το χειλάκι σας.

Να προσθέσω ότι έχω από την ιδια εταιρια και το παρακάτω τηλέφωνο, με το ίδιο προβλημα

http://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195-LTE-8GB.html

ας ξεκινησουμε αναποδα.πες μας τι σου ειπαν απο την εταιρεια.το googlara λιγο.δεν βρηκα ακριβως το προβλημα σου αλλα πολλοι αναφερουν προβληματα με το wifi τα οποια λυθηκαν οταν εκλεισαν τα 5 ghz.ελεγαν για αποσυνδεσεις και ασταθες ιντερνετ αλλα δεν καταλαβα αν παιζουν στα 5ghz ή στα 2,4 ghz.μαλλον στα 5 πρεπει να επαιζαν.

τωρα για σενα δεν ξερω αν βαλεις το ρουτερ μονο στα 5ghz αν θα το δει (παιζει) ή οχι.επισης μηπως το κινητο σαν προεπιλογη εχει τα 2,4 και μετα τα 5ghz?απο το κινητο μπορεις να κλεισεις τα 2,4 για δοκιμη?εσενα δεν σου βρισκει καν το ssid των 5ghz?δοκιμασες να αλλαξεις καναλι?το κινητο με το τελευταιο android πανω?

παντως οτι θα παιξεις στα 5 ghz δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι θα παιξει καλυτερα απο τα 2,4 ghz.αλλα θελω να δω τι ειπε η samsung

Δημοσ.

Τελικά αλλαζοντας το κανάλι λύθηκε το θεμα.(poulinos  :-) )

Ο διάλογος με την εταιρία:

-Καλημέρα, εχω το ταδε ταμπλετ και δεν υποστηρίζει την λειτουργία dual band

-Θα σας καλέσουμε μεσα στην ημερα για να σας ενημερώσουμε, μου απάντησε η κυρια

Πραγματι μετα από κάποιες ωρες η ιδια κυρια με καλεί στο τηλεφωνο 

-Γεια σας, σχετικά με το προβλημα που μας αναφερατε. Δεν μου λετε, αυτή η λειτουργία αναφέρετε στο σαιτ της εταιρίας μας?

-Δεν το θυμαμαι , απαντω, και δεν εχω και προσβαση στο ιντερνετ τωρα, αλλα απ ότι θυμαμαι, το αναφερουν όλα τα eshop στα χαρακτηριστικα του προιοντος. Θα το κοιταξω κι εγω και θα σας καλεσω εκ νεου.

Αρχιζω να αφρίζω και αναζητω καπου προσβαση στο Internet. Αφού βρισκω πηγαινω στο επισημο σαιτ της εταιριας στην Ελλαδα και αφου διαβασζω τα χαρακτηριστικα πηγαινω και στο αντιστοιχο στο εξωτερικο (.com)

Tους τηλεφωνω ξανα. Αυτη την φορα με εναν νεαρο 

-Γεια σας σχετικα με ενα θεμα που σας ειχα καλεσει νωριτερα.....μπλα, μπλα..

..στο ξενο σαιτ το αναφερει καθαρα ότι ειναι dual band

-Ναι αλλα στο εξωτερικό μπορει να είναι διαφορετικο το ταμπλετ, μου απαντα ο τυπος και με στελνει.

-Δηλαδη εκει εχουν αλλο προιον, ρωτω.

-Πολυ πιθανον, μου απαντα ο φωστηρας.

-Οκ λοιπον, ξαναλεω, στην δικη σας σελιδα αναφερεται καθαρα οτι υποστηριζει δικτυο ΑC

-Δεν νΟμιζω οτι αναφερει κατι τετοιο, μου απαντα.

-Για κοιταξτε στην ταδε γραμμη και δεξια στα χαρακτηριστικα του απαντω μηπως και το εντοπισει 

-Α εχετε δικιο, μου απαντα, αλλα dual band δεν αναφερει.

-Θα επρεπε να ξερετε , του απαντω, ότι το δίκτυο AC για να δουλεψει θελει dual band.

Παρακαλω περιμενετε για λιγο στην γραμμη σας να ρωτησω.

Επανερχεται λιγο μετα και μου λεει πως εχω δικιο, οντως ετσι ειναι

-Και τι κανουμε τωρα, τον ρωτω

-Δεν μπορουμε να κανουμε κατι, μου απαντα.

-Δηλαδη ειναι ελλατωματικο  του λεω

-Οχι βεβαια, μου απαντα.

-Αρα του λεω πρεπει να το δεχθω και ας μην υποστηριζει αυτη την λειτουργια.

-Δεν μπορω να κανω κατι, δοκιμαστε και μενα αλλο μοντεμ, μηπως αυτο δεν ειναι συμβατο.

-Γιατι αναφερετε πουθενα καποια που εχετε ασυμβατοτητα, του  απαντω εχοντας χασει πια την υπομονη μου και θελοντας το συντομοτερο να κλεισω

Αυτα συνεβησαν

Εχασα πασα ιδεα για τις γνωσεις των εκπροσώπων της εταιριας και για αλλη μια φορα διαπιστωσα

ποσο "κατα τυχη" ειναι ολα σε τουτη την χωρα 

Δημοσ.

μια χαρα.καλο αυτο οτι το λυσες με αλλαγη καναλιου.
Πες οτι δεχομαστε οτι στο εξωτερικο κυκλοφορει διαφορετικο μοντελο(που το διαφορετικο μοντελο θα ηταν σε αλλη ηπειρο λογικα και οχι σε αλλη χωρα της ευρωπης που συνηθως ειναι τα ιδια)αλλα να μην ξερει οτι το ac παιζει στα 5ghz??
Και παλι ας σου λεγαν καλεστε το support της ευρωπης αν ειναι να εχουν αλλες συσκευες ανα ηπειρο.Που παλι δεν νομιζω οτι το ενα θα ειχε ac και το αλλο οχι.Αλλα αν υπαρχουν τετοιες διαφορες ας εχουν καπου να βλεπουν τα χαρακτηριστικα απευθειας αν δεν υπαρχουν και διαφορετικα support που λογικα υπαρχουν.Αλλα ναι καλο θα ειναι να βλεπουν τα παντα γιατι εσυ μπορει να το πηρες απο αλλη ηπειρο και δεν γινεται να παιρνεις τηλεφωνο πχ στην αμερικη οταν εισαι ελλαδα για βοηθεια.
Αν υπαρχουν διαφορες οπως υποστηριζει αυτος,αυτες θα ειναι στα καναλια του wireless που και εκει μπορει απλα με την χωρα που επιλεγεις να αλλαζουν τα καναλια οπως γινεται και με τα routers,access points.

ευρωπη 1-13,japan 1-14,αμερικη 1-11.

παντως tablet και ac μια χαρα.νομιζα οτι θα ηταν dual band αλλα σε 802.11n.δεν φανταστηκα οτι θα εβαζαν ac στο tablet.τωρα για το τελευταιο του δινω ενα μικρο δικιο με ποια εννοια.
α.εφοσον παιζει ac δεν μπορει να κανει κατι αυτος αμα δεν παιζει σε εσενα με το ρουτερ που εχεις παρα μονο να σημειωθει οποτε σε καποιο update να πουν οτι οκ διορθωνω τα ταδε bugs που η συσκευη δεν επαιζε σωστα με το ταδε ρουτερ ή δεν επαιζε καθολου.και αυτο εξαρτατε απο αναλογως το προβλημα.Μπορει να πρεπει να διορθωθει οπως αναφερω στο β απο την πλευρα του κατασκευαστη του ρουτερ και οχι απο την πλευρα του κατασκευαστη του tablet.
β.δεν γινεται να δοκιμαστει ενα tablet με ολα τα ρουτερ.παντα θα υπαρχουν ασυμβατοτητες.αν τωρα
η ασυμβατοτητα θα διορθωθει απο την πλευρα του κατασκευαστη του tablet ή απο την πλευρα του κατασκευαστη του ρουτερ εξαρτατε απο πολλα.
κατα τα αλλα γενικοτερα μην περιμενεις πολλα πραγματα απο support και εχοντας περασει απο αυτην την θεση δυστυχως υπαρχουν πολλα προβληματα και μειονεκτηματα.
απο οτι σε θελουν να απαντας κλησεις μεσα σε 2-3 λεπτα και δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις με το προβλημα
μεχρι ελλειπη εκπαιδευση μεχρι πολυ χαμηλο μισθο για ολα αυτα που ακους στο τηλεφωνο και παει λεγοντας.
γενικοτερα πρεπει να δουλεψει καποιος σε αυτην την δουλεια για να τα δει απο μεσα.μην επεκταθω σε αυτο το θεμα.

και σιγουρα στην ελλαδα ειμαστε ακομα πιο πισω οχι οτι δεν εχω μιλησει με skype live chat για ενα προβλημα και μου φυγε λιγο η πιστη να εξηγησω κατι απλο αλλα οκ.υπομονη και επιμονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...