MAFIA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα, εχω αγορασει αυτο το ρουτερ , η καρτα που εχω pci στο pc ειναι Ν αλλα το ρουτερ δεν συνδεεται με περισσοτερο απο 54mbps. Διαβασα σε ξενα φορουμ αλλους που ειχαν το ιδιο προβλημα και είδα οτι πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο στις ρυθμισεις Qos ( Enable WMM (Wi-Fi multimedia) settings) ... To oποιο ομως σε εμενα ηταν απο default ενεργοποιημενο .... κανω κατι λαθος ; υπαρχει τροπος να δουλεψει ως Ν αυτο το ρουτερ ; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2014 από MAFIA
jkoukos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει και στα 2 να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για 11n και εύρος 40MHz ή 300Μbps (ή όπως αλλιώς αναφέρεται στην συσκευή).
MAFIA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Τα διαβασα και αυτα να βαλω 40ΜHZ αλλα δεν εχει πουθενα τετοια επιλογη στο μενου ... εδω και ωρες εχω φαει τα ξενα φορουμ και ψαχνω αλλα λυση δεν βλεπω εβαλα της tp-link να δω με ποσα συνδεεται και 1/2 λεει ψεματα ... πιο να πιστεψω τωρα ;
MAFIA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Τι επιλογές έχει στο Netgear στο ασύρματο; η εφαρμογη της netgear ακομα και απο το playstore (android) επιμενει για τη ταχυτητα στα 54 ...
jkoukos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Απορώ γιατί έχεις κολλήσει με το QoS, που δεν έχει καμία σχέση με το ασύρματο. Θα πας στο Wireless Setup.
MAFIA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Απορώ γιατί έχεις κολλήσει με το QoS, που δεν έχει καμία σχέση με το ασύρματο. Θα πας στο Wireless Setup. με ενα ελεγχο στο google ηταν αρκετος ο κοσμος που ειχε το ιδιο θεμα με εμενα με το ιδιο ρουτερ... ολοι βρηκαν λυση οταν ενεργοποιησαν το wmm απο το Qos ... η διαφορα σε εμενα ηταν οτι ηταν απο default ενεργοποιημενο. Τεσπα νομιζω μια λυση ειναι να βρω ενα προγραμμα ανεξαρτητο απο αυτο της netgear και αυτο της tp-link ωστε να δω τι ταχυτητα γραφει το 3ο προγραμμα... εχεις καποιο να προτεινεις ;
jkoukos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να μας δώσεις screen-shoot του Wireless Setup όπως έκανες προηγούμενα με το QoS; Επαναλαμβάνω, δεν έχει καμία σχέση το QoS με την λειτουργία του ασύρματου πομποδέκτη. Είναι εντελώς άσχετα πράγματα.
MAFIA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχει κατι παραπανω απο αυτο που εβαλα και πριν στο wireless setup
jkoukos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Η εικόνα δεν παίζει. Πότε έβαλες εικόνα ξανά για το wireless;
MAFIA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 μηπως εχεις κανα privacy badger και στις μπλοκαρει ; κανονικα εχουν ανεβει οπως και στο προηγουμενο μου post δεςτη εδω αν θες http://s21.postimg.org/nzws3z4ja/image.jpg
jkoukos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αυτή η εικόνα φαίνεται. Μόνο στα μηνύματα #3 και #9 δεν φαίνονται. Αυτή την στιγμή πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες ασύρματα και επιπλέον έχουν όλες 11n δυνατότητα;
MAFIA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ναι στο pc ειναι Ν η καρτα που εχω. υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου δειχνει τι συνδεση εχει γινει μεταξυ pc & router ? τι ταχυτητα εννοω ... ?
jkoukos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Σε ρώτησα αν όλες οι συσκευές που συνδέονται ταυτόχρονα στον router έχουν δυνατότητα 11n. Κάνε δοκιμή με μια μόνο ενεργή συσκευή, π.χ. έναν υπολογιστή ή κινητό που σίγουρα έχει δυνατότητα 11n και είναι ενεργοποιημένη. Είναι άλλο πράγμα η ταχύτητα σύνδεσης μεταξύ 2 ασύρματων συσκευών και άλλο πράγμα η ταχύτητα διακινήσεις δεδομένων (π.χ. μεταφορά αρχείων). Η πρώτη είναι σε ποια ονομαστική μέγιστη ταχύτητα συναποφασίζουν να επικοινωνήσουν, ενώ η δεύτερη είναι η πραγματική ταχύτητα που καταφέρνουν να επικοινωνήσουν λόγω διάφορων παραγόντων.
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Γεια χαρα, εχω αγορασει αυτο το ρουτερ , η καρτα που εχω pci στο pc ειναι Ν αλλα το ρουτερ δεν συνδεεται με περισσοτερο απο 54mbps. Διαβασα σε ξενα φορουμ αλλους που ειχαν το ιδιο προβλημα και είδα οτι πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο στις ρυθμισεις Qos ( Enable WMM (Wi-Fi multimedia) settings) ... To oποιο ομως σε εμενα ηταν απο default ενεργοποιημενο .... κανω κατι λαθος ; υπαρχει τροπος να δουλεψει ως Ν αυτο το ρουτερ ; εχεις κανει το τελευταιο firmware update στο ρουτερ?δοκιμασε να κλησεις αυτην την επιλογη ή να την κλεισεις και ξανανοιξεις να δεις αν θα αλλαξει κατι. Πρέπει και στα 2 να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για 11n και εύρος 40MHz ή 300Μbps (ή όπως αλλιώς αναφέρεται στην συσκευή). και 20 mhz να ειναι παλι δεν θα πρεπε να βλεπει 150mbps.??? Τα διαβασα και αυτα να βαλω 40ΜHZ αλλα δεν εχει πουθενα τετοια επιλογη στο μενου ... εδω και ωρες εχω φαει τα ξενα φορουμ και ψαχνω αλλα λυση δεν βλεπω εβαλα της tp-link να δω με ποσα συνδεεται και 1/2 λεει ψεματα ... πιο να πιστεψω τωρα ; ισως να ειναι απο default ισως να ρυθμιζεται απο cli οπως στο technicolor.τι 1/2 λεει ψεμματα?τα windows δεν θα σου πουν παντως αν εχει συνδεθει με n ή με g απλα θα σου πει ταχυτητα οσο ξερω.δεν ξερω μεσα απο τον ρουτερ επισης αν σου λεει με ποση ταχυτητα και με ποιο πρωτοκολλο συνδεθηκε ο client. η εφαρμογη της netgear ακομα και απο το playstore (android) επιμενει για τη ταχυτητα στα 54 ... σιγουρα ειναι 802.11n η καρτα και το κινητο? με ενα ελεγχο στο google ηταν αρκετος ο κοσμος που ειχε το ιδιο θεμα με εμενα με το ιδιο ρουτερ... ολοι βρηκαν λυση οταν ενεργοποιησαν το wmm απο το Qos ... η διαφορα σε εμενα ηταν οτι ηταν απο default ενεργοποιημενο. Τεσπα νομιζω μια λυση ειναι να βρω ενα προγραμμα ανεξαρτητο απο αυτο της netgear και αυτο της tp-link ωστε να δω τι ταχυτητα γραφει το 3ο προγραμμα... εχεις καποιο να προτεινεις ; κανονικα δεν στεκει αυτο εκτος αν ειναι bug του ρουτερ. κατεβασε το inssider. ειτε το Home που ειναι δωρεαν ειτε αμα βρεις καποια αλλη εκδοση πιο παλια ή πιο καινουρια.σου λεει το καθε ssid ποιο ειναι το μεγιστο που εκμπεμπει.οχι που εχεις συνδεθει αλλα που εκμπεμπει.να δεις θα σου πει οτι ειναι N300? Η εικόνα δεν παίζει. Πότε έβαλες εικόνα ξανά για το wireless; πραγματι καμια εικονα του δεν επαιζε. μηπως εχεις κανα privacy badger και στις μπλοκαρει ; κανονικα εχουν ανεβει οπως και στο προηγουμενο μου post δεςτη εδω αν θες http://s21.postimg.org/nzws3z4ja/image.jpg μπα δεν εχουν ανεβει κανονικα.καποιες εικονες σου δεν επαιζαν ναι στο pc ειναι Ν η καρτα που εχω. υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου δειχνει τι συνδεση εχει γινει μεταξυ pc & router ? τι ταχυτητα εννοω ... ? εχεις περασει τελευταιους drivers για την καρτα δικτυου?σιγουρα δεν την εχεις βαλει να παιζει με 802.11g αντι για 802.11n?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα