billias46 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Έχω windows 7 και θέλω να βάλω τα ubuntu 14.04.1 αλλά αφού ξεκινάω την εγκατάσταση κανονικά φτάνω στο σημείο που κανονικά θα έπρεπε να μου εμφανίζει το τρέχον λειτουργικό(αριστερά) και τα ubuntu δεξιά.Όμως λέει πως δεν υπάρχει λειτουργικό στον υπολογιστή. ειμαι δηλαδή σε αυτό το στάδιο χωρίς τις 2 πρώτες επιλογές.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 μηπως τα περνας απο φλασακι? καποια αντιστοιχη εμπειρια ειχα με ubuntu 13.10 παλια, ενω σε cd/dvd μια χαρα εβλεπε το τρεχων λειτουργικο.
chek2fire Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το ubuntu περνάει πάντα στον πρώτο δίσκο που είναι δηλωμένο στο bios. Για δες τα windows είναι εγκατεστημένα εκει?
billias46 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ναι έχω ανοιχτό uefi κ τα περνάω από φλασάκι.Το πρόβλημα λυθηκε
ilove3dmax Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Έχω windows 7 και θέλω να βάλω τα ubuntu 14.04.1 αλλά αφού ξεκινάω την εγκατάσταση κανονικά φτάνω στο σημείο που κανονικά θα έπρεπε να μου εμφανίζει το τρέχον λειτουργικό(αριστερά) και τα ubuntu δεξιά.Όμως λέει πως δεν υπάρχει λειτουργικό στον υπολογιστή.εγκατάσταση-ubuntu-μαζί-με-windows-16.png ειμαι δηλαδή σε αυτό το στάδιο χωρίς τις 2 πρώτες επιλογές. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τα ubuntu 14.04.1 ΕIΝΑΙ ΤΟ UBUNTU 2
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 εντάξει μην γίνεσαι και τόσο τρίχας και εσύ ένα "το" "τα" δεν έχει νομίζω και τόσο μεγάλη σημασία.
ilove3dmax Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 εχει και παρα εχει ερχονται κατι lameria στο γραφειο και μου λενε τα Linux τι λενε καλα είναι ? και περνω αναποδες είναι σαν σου λεω εσενα αντι για ο chek2fire τα chek2fire τι κανεις σου μαμαει το ονομα ρε παιδι μου μου καθετε στο λαιμο ελεος δηλαδή
noa113 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Περί γραμματικών και συντακτικών διορθώσεων του γραπτού λόγου: Η σωστή φράση είναι «το Ubuntu» γιατί εννοείται ότι λες «το λειτουργικό σύστημα Ubuntu» ή κάπως έτσι. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για windows: είναι λάθος να λες «τα windows» δεν είναι πολλά τα παράθυρα (εκτός κι αν μιλάς για τα παράθυρα αυτά καθεαυτά). Επίσης αφού θέλουμε να γράφουμε σωστά ελληνικά ας μου επιτραπούν μερικές παρατηρήσεις: οι προτάσεις ξεκινούν με κεφαλαίο και τελειώνουν με τελεία, γράφουμε με τόνους, χρησιμοποιούμε ελληνικό ερωτηματικό στην ελληνική γραφή, η λέξη «παίρνω» γράφεται με «αι» κι όχι με «ε», στη φράση «σαν σου λέω» λείπει ένα «να» μετά το «σαν».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα