Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω καινούργιο smartphone και θέλω να σας κανω μια ερώτηση. Χρησιμοποιώ Android 3 χρονια τώρα και θέλω να κανω μια αλλαγή!Εχθες έπαιξα με iPhone 4s και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Είμαι απλός χρήστης και χρησιμοποιώ το smartphone μου για τηλέφωνα, φωτογραφίες και μουσική. Επειδή το iPhone 4s μου άρεσε, σκέφτηκα να το αγοράσω. Ναι το ξερω οτι είναι μοντέλο του 2011, οτι εχει μικρή οθονη και οτι δεν θα πάρει άλλο iOS update, αλλά μου άρεσε παρα πολύ όταν το έπιασα στα χερια μου. Πιστεύετε ότι αξιζει αυτη η αγορά;Σας ευχαριστώ για το χρονο σας.

Δημοσ.

Σε τι τιμή το βρήκες και πόσα gb είναι; Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά στα μιλαράκια πορεύεσαι με τον αποθηκευτικό χώρο που τα αγόρασες γιατί δεν παίρνουν έξτρα μνήμη.

Έχω το 4s 1,5 χρόνο τώρα (70€ με την ανανέωση στη βονταφωνέ) και σαν συσκευή είναι άπαιχτο, άσχετα τι λένε οι παραπάνω. Η μπαταρία βγάζει μιάμιση μέρα και δεν κολλάει πουθενά. Το ότι θα μείνει με το 8άρι ios... δεν με ενδιαφέρει, είχα και το 3g με 3.1 για αρκετά χρόνια και λίγο με πείραξε. Το άλλαξα γιατί πλέον δεν μπορούσα να κατεβάσω σχεδόν τίποτα από το store. Εδώ βλέπω android κινητά με 2.2 και ο κάτοχος δεν λέει τίποτα και περσινά μοντέλα που δεν παίρνουν το 5άρι.

Η γυναίκα έχει ένα sony xperia neo V που το πήρε στα ίδια λεφτά, αλλά δεν το συγκρίνω σε καμία περίπτωση με το iphone.

Είπα και σε προηγούμενο μήνυμα ότι τα 8gb είναι πολύ λίγα αν θέλεις να φορτώσεις τραγούδια και να τραβάς συνέχεια βίντεο. Το 16άρι είναι πολύ καλύτερο αλλά βγαίνει ακριβό.

Δημοσ.

Υπάρχει στο skroutz η έκδοση των 8 και 64 GB. Η 64αρα κοστίζει 419 ευρώ(πάει πολυ ψηλά) και η 8αρα 200Ευρώ. Αλλά να σου πω την αληθεια πιστεύω οτι τα 8GB είναι αρκετα για εμένα. Το smartphone που χρησιμοποιώ τώρα, εχει μνήμη 4GB, έχω 189 ακριβώς τραγούδια, 60 φωτογραφίες περίπου, και μου απομένει 1.5GB.

Δημοσ.

Υπάρχει στο skroutz η έκδοση των 8 και 64 GB. Η 64αρα κοστίζει 419 ευρώ(πάει πολυ ψηλά) και η 8αρα 200Ευρώ. Αλλά να σου πω την αληθεια πιστεύω οτι τα 8GB είναι αρκετα για εμένα. Το smartphone που χρησιμοποιώ τώρα, εχει μνήμη 4GB, έχω 189 ακριβώς τραγούδια, 60 φωτογραφίες περίπου, και μου απομένει 1.5GB.

Όπως έγραψα και παραπάνω, αν μπορείς να ανέβεις λίγο ακόμα (κάπου 270€ νομίζω κάνει) και να πας σε 5c εφόσον θέλεις iPhone. Εϊναι πολύ ανώτερο σε όλα από το 4s, αξίζει τα λίγα παραπάνω χρήματα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι το σκέφτηκα, αλλά εφόσον χρειάζομαι το smartphone μόνο για τηλέφωνα, φωτογραφίες και μουσική δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ κατι καλύτερο. Πιστεύω δεν θα ήταν αναγκαίο να πάω σε καλύτερη συσκευή, αν και το 5C είναι πολύ δελεαστικο.

• Like 1
Δημοσ.

8 gb ειναι πολύ οριακά.. επίσης πάσχει απο μπαταρία οπως ολα τα iphone. Δεν ξέρω τα καινούργια τι κάνουν.

Στα + η πολύ καλή φωτογραφική του αν και 8 mp 

Η εργονομία του.

Με το τελευταίο λογισμικό πάει σφαίρα και δεν κολλάει καθόλου βάση δικής μου εμπειρίας.

Αν αγόραζα σήμερα κινητό θα πήγαινα στο Z3 Compact της Sony. 

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια σας, το εκτιμώ πραγματικά! :)

Επίσης, η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να αγοράσω το smartphone από skroutz. Είναι αξιόπιστο, το ξερω, αλλά κάτι μου λέει ότι θα συμβεί κάτι και θα χάσω τα χρήματα μου.

Οπως είπα όμως θέλω να αλλάξω λειτουργικό. Για την μπαταρία ναι, έχεις δίκιο, αλλά με τη χρήση που κανω είναι υπέραρκετη.

Δημοσ.

Επίσης, η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να αγοράσω το smartphone από skroutz. Είναι αξιόπιστο, το ξερω, αλλά κάτι μου λέει ότι θα συμβεί κάτι και θα χάσω τα χρήματα μου.

Οπως είπα όμως θέλω να αλλάξω λειτουργικό. Για την μπαταρία ναι, έχεις δίκιο, αλλά με τη χρήση που κανω είναι υπέραρκετη.

Για την χρηση που κανεις και το φθηνοτερο Lumia σε καλυπτει.

Θέλω να αγοράσω καινούργιο smartphone και θέλω να σας κανω μια ερώτηση. Χρησιμοποιώ Android 3 χρονια τώρα και θέλω να κανω μια αλλαγή!Εχθες έπαιξα με iPhone 4s και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Είμαι απλός χρήστης και χρησιμοποιώ το smartphone μου για τηλέφωνα, φωτογραφίες και μουσική. Επειδή το iPhone 4s μου άρεσε, σκέφτηκα να το αγοράσω. Ναι το ξερω οτι είναι μοντέλο του 2011, οτι εχει μικρή οθονη και οτι δεν θα πάρει άλλο iOS update, αλλά μου άρεσε παρα πολύ όταν το έπιασα στα χερια μου. Πιστεύετε ότι αξιζει αυτη η αγορά;Σας ευχαριστώ για το χρονο σας.

Ποια ηταν τα προηγουμενα android κινητα που περασαν απο τα χερια σου???? Και το iphone 5c δεν αξιζει.Θες αναλογη ποιοτητα με iphone αλλα καλυτερο???Κοιτα σε lumia 830/930.

Δημοσ.

Όπως είπα νωρίτερα, θέλω να πάω σε iOS. Εχω χρησιμοποιήσει Lumia, και η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.

Είχα Samsung smartphones κυρίως. Τα παλιά μοντέλα φυσικα, μην φανταστείτε καμία ναυαρχίδα.

Δημοσ.

Εγώ σου λέω ότι αν μπορείς να ζήσεις με τα 8gb αποθηκευτικού χώρου (στην ουσία είναι κάτω από 6 αν αφαιρέσεις τον χώρο που δεσμεύει το λειτουργικό) πάρ' το. Αν μπορείς να πας σε 5c ακόμα καλύτερα.

Να γνωρίζεις όμως ότι τα μηλαράκια έχουν ιδιοτροπίες. Για παράδειγμα δεν μπορείς να πετάς μέσα mp3 και να κάνεις ήχους κλήσεις και η ενεργοποίηση και η διαχείριση τους γίνεται αποκλειστικά μέσα από το itunes.

Υπάρχουν βέβαια και 3rd party προγράμματα που βοηθούν, ιδίως στην εισαγωγή μουσικής και την δημιουργία ringtones. Ρώτα κάποιον που έχει iphone να στα εξηγήσει από κοντά.

• Like 1
Δημοσ.

Παμε παλι απο την αρχη γιατι κανεις τα ευκολα δυσκολα. 

Όπως είπα νωρίτερα, θέλω να πάω σε iOS. Εχω χρησιμοποιήσει Lumia, και η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.

Είχα Samsung smartphones κυρίως. Τα παλιά μοντέλα φυσικα, μην φανταστείτε καμία ναυαρχίδα.

Ειπες αρχικα οτι θες να αλλαξεις απο Android σε αλλο λειτουργικο και δεν ανεφερες οτι εχεις δοκιμασει WP και δεν σου αρεσαν.

Επισης το μονο που καταλαβα απο το παραπανω που γραφεις ειναι οτι σου αρεσε η ποιοτητα κατασκευης του μηλου σε σχεση με τα κινητα που ειχες,αλλα φανταζομαι οτι αφου ειχες φθηνοτερα κινητα και ειδικα Samsung μαλλον δεν θα σου αρεσε αν κολλουσαν λιγο.

Αν θες να πας σε Iphone υποχρεωτικα οπως αναφερθηκε πας αναγκαστικα στο Iphone 5c,το 4s μονο απο αγγελιες στα 100-120ευρω.

Τελος

εγω γραφεις οτι να ναι δυστηχως. Δηλαδη επειδη δεν εχει Vodafone,Wind,Cosmote το Skroutz τα μαγαζια που εχει δεν ειναι αξιοπιστα???Ειδα και τις παραπανω εταιριες σε πολλα θεματα με τις εγγυησεις τι εχουν κανει και πως ταλαιπωρουν τους πελατες τους.

Οσο για το ''θα χασω τα χρηματα μου'' πραγματικα δεν ξερω που κολλαει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...