Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου έλεγα οτι τα 8gb είναι λίγα αλλα αφού το θές για ιντερνετ περισσότερο τότε οκ. Τραγούδια, φωτογραφίες και κάποιες εφαρμογές, νομίζω σε φτάνουν τα 8gb οπότε αυτό μην σε προβληματίζει. Το λογισμικό απο μόνο του βέβαια σου δεσμεύει το 1+gb μνήμης! Η οθόνη δεν θα σε καλύψει σίγουρα. Ειδικά απο την στιγμή που είχες 5" μέχρι σήμερα. Εγω πήρα το 5, μετά που έπιασα στα χέρια μου το 4σ μου φάνηκε τεράστια η διαφορά, και να φανταστείς έχουν μόλις 0,5" διαφορά! Όσον αφορά την ταχύτητα, το ios 8 είναι το τελευταίο που θα υποστηρίζει το iphone 4s. Και αν δεν ξέρεις, μέχρι τώρα ολα τα παλιά μοντέλα της apple την τελευταία έκδοση που παίρνουν με δυσκολία την σηκώνουν. Να σου επισημάνω οτι θα είσαι αναγκασμένος να έχεις αυτήν την έκδοση, ουτε παραπάνω ούτε παρακάτω θα μπορείς να πας. Δεν θα το χαρείς το τηλέφωνο. Επίσης σε εναν χρόνο που θα βγεί το ios 9 εσύ δεν θα μπορείς να το βάλεις με αποτέλεσμα πολλές εφαρμογές να μην μπορείς να τις εγκαταστήσεις στο καινούριο σου τηλέφωνο μιας και θα είναι συμβατές με ios 9 και πάνω, και δεν σου μιλάω για τίποτα άχρηστες εφαρμογές που τις εγκαθιστάς και δεν τις ανοίγεις ποτέ! Γνώμη μου είναι να δώσεις κάτι παραπάνω να πάρεις το 5άρι, είναι η μέρα με την νύχτα. Διαφορετικά με 300~350€ μπορείς να βρεις εδώ μεσα ενα μεταχειρισμένο. Ή 400~450€ για το 5s αν και δεν αξίζει 100€ παραπάνω, μικρές διαφορές έχουν με το 5, ειδικά για εσενα που το θέλεις για internet.Πωλούνται πάρα πολλά και τα περισσότερα παιδιά είναι έμπιστα. Οτι θέλεις μπορείς να το τσεκάρεις απο φωτογραφίες ή απο κοντά και θα σιγουρευτείς οτι δεν έχουν κανένα πρόβλημα, το μόνο που δεν μπορείς να δείς είναι η μπαταρία τους. Αυτό να προσέξεις αν αποφασίσεις να αγοράσεις μεταχειρισμένο. Εγώ προσωπικά έχω τα 4s , 5 , και 5s. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου pm. Τα βάζω μαζί δίπλα δίπλα και το 4s δεν έχει καμία σχέση να ξέρεις. Αν πάντως το θές αποκλειστικά για internet πάρε ενα tablet και δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ξανά το κινητό σου για ιντερνετ! ΟΧΙ ομως apple γιατί σε περιορίζει αρκετά. Για tablet καλύτερα android και για κινητό 1000 φορές apple!

Επεξ/σία από lefteris4
  • Like 1
Δημοσ.

2 χρόνων μπαταρία πάλι καλά. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας θα δω μπας και μπορέσω όπως λέτε να ανεβάσω το budget :D

Το προβλημα με το 4s ειναι οτι εχει 512 ram μονο και παλιος πια επεξεργαστης. Αν θελεις να περασεις σε μηλο (κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο λειτουργικο) θα πρεπει να κυνηγησεις το 5c. Και καλυτερη εμπηρεια χρησης θα εχεις αλλα και θα σου κρατησει περισσοτερο. Σε καθε περιπτωση εγω θα εψαχνα ενα 5s ομως, καποιος σε φορουμ εδινε ενα κλειστο κουτι στα 480ε. Οκ ειναι αρκετα πιο ακριβο αλλα θα κρατησει πολυ περισσοτερο και ειναι ωραιο τηλεφωνο.

Δημοσ.

Με +100ευρώ παίρνω το 5c των 8gb και μάλλον για αυτό θα πάω. Ευχαριστώ για την προσοχή σας παιδιά :D

Δημοσ.

Έχω το 4s 8gb περίπου ένα χρόνο και το πήρα με επιδότηση από vf με 170€ επιδότηση.

Η  άποψη μου είναι ότι σαν κινητό είναι άνετο και εύχρηστο. Η ανταπόκριση του είναι άμεση και με το ios 7 μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τώρα, αν με το 8 ζοριστεί δεν ξέρω, θα το δω όταν και αν το βάλω.

Στα αρνητικά του είναι τα 8gb (από τα οποία τα 2 είναι σε χρήση από το λειτουργικό αλλά αυτό δεν το λέει κανένας) που είναι οριακά αρκετά για μέση χρήση. Δεν έχω κανένα σχεδόν τραγούδι μέσα αλλά με φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία βγαίνουν σε μεγάλο μέγεθος λόγω ανάλυσης και κάποια παιχνίδια και εφαρμογές η μνήμη είναι συνέχεια γεμάτη. Και από παιχνίδια μην φανταστείς τίποτα τρομερό, το μεγαλύτερο είναι 60ΜΒ. Ξέχνα δηλαδή κάτι gps με μεγάλους χάρτες.

Οπότε αν πας σε iphone ξέχνα τα 8gb γιατί θα το μετανιώσεις γρήγορα.

Δημοσ.

Έχω το 4s 8gb περίπου ένα χρόνο και το πήρα με επιδότηση από vf με 170€ επιδότηση.

Η  άποψη μου είναι ότι σαν κινητό είναι άνετο και εύχρηστο. Η ανταπόκριση του είναι άμεση και με το ios 7 μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τώρα, αν με το 8 ζοριστεί δεν ξέρω, θα το δω όταν και αν το βάλω.

Στα αρνητικά του είναι τα 8gb (από τα οποία τα 2 είναι σε χρήση από το λειτουργικό αλλά αυτό δεν το λέει κανένας) που είναι οριακά αρκετά για μέση χρήση. Δεν έχω κανένα σχεδόν τραγούδι μέσα αλλά με φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία βγαίνουν σε μεγάλο μέγεθος λόγω ανάλυσης και κάποια παιχνίδια και εφαρμογές η μνήμη είναι συνέχεια γεμάτη. Και από παιχνίδια μην φανταστείς τίποτα τρομερό, το μεγαλύτερο είναι 60ΜΒ. Ξέχνα δηλαδή κάτι gps με μεγάλους χάρτες.

Οπότε αν πας σε iphone ξέχνα τα 8gb γιατί θα το μετανιώσεις γρήγορα.

Συμβουλή μου πάντως, είναι να μην βάλεις την 8άρα.

Δημοσ.

Άμα το θές για browsing/internet γιατί δεν βλέπεις και κανένα BlackBerry Z10 που έχει και τον γρηγορότερο browser για κινητά;

PS: Έχω και εγώ το 4S 16άρι κάνει ΟΚ την δουλειά του for now. Το 8άρι όπως λένε και τα παιδιά είναι "μικρό"..

Δημοσ.

και εκτος απο το θεμα μνημης, δεν θα σου κραταει και η μπαταρια στο μελλον.. ουτε μια μερα..

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λες στη θέση σου θα πήγαινα για Lumia 925. 214€. Και λογισμικό θα αλλάξεις και δεν θα σου λείψει τίποτα αφού δεν έχεις πολλές απαιτήσεις και είναι ένα τηλέφωνο εξαιρετικά όμορφο

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προς ολους αυτους που ρωτάνε και θα ρωτησουν καποια στιγμη για το 4s έχουμε μαιο του 2015 κ εχω αυτο το κινητο με την τελευταια αναβαθμιση των ios ποτε δεν μου κολλησε, εχει πεσει 200 φορες κ δεν επαθε τιποτα. Μονο η μπαταρια θελει καθε βραδυ φορτιση...τιποτα αλλο κακο δεν εχει κ τωρα στοιχιζει 200 ευρω..ειναι η πιο γαματη λυση για να παρεισ apple κ οχι σαβουρες android με αυτα τα λεφτα. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

υ.γ: η ιδια η ετιρεια εχει ανακοινωσει οτι παντα το 4s θα συπεριλαμβανεται στις αναβαθμιεις γι αυτο κ το πουλανε ακομα και θεωρειται το καλυτερο μοντελο i phone που βγηκε...αυτα....

Δημοσ.

Προς ολους αυτους που ρωτάνε και θα ρωτησουν καποια στιγμη για το 4s έχουμε μαιο του 2015 κ εχω αυτο το κινητο με την τελευταια αναβαθμιση των ios ποτε δεν μου κολλησε, εχει πεσει 200 φορες κ δεν επαθε τιποτα. Μονο η μπαταρια θελει καθε βραδυ φορτιση...τιποτα αλλο κακο δεν εχει κ τωρα στοιχιζει 200 ευρω..ειναι η πιο γαματη λυση για να παρεισ apple κ οχι σαβουρες android με αυτα τα λεφτα. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

υ.γ: η ιδια η ετιρεια εχει ανακοινωσει οτι παντα το 4s θα συπεριλαμβανεται στις αναβαθμιεις γι αυτο κ το πουλανε ακομα και θεωρειται το καλυτερο μοντελο i phone που βγηκε...αυτα....

Θα προτιμούσα το 5c με λίγα παραπάνω χρήματα....το καλύτερο iPhone που βγήκε με τα μισά να έχουν κάψει το wifi δεν νομίζω να είναι :)

Για σένα βέβαια μετράει το ότι έχεις ευχαριστηθεί τη συσκευή σου και είσαι απόλυτα ικανοποιημένος κι αυτό είναι πολύ σημαντικό! :)

Δημοσ.

Κλασσικο ή Apple ή τιποτα ε???οσο για το σαβουρα Android που το στηριζεις???Δηλαδη να παει καποιος να δωσεις 210ευρω για Iphone 4s 8gb ειναι Value ενω λιγα παραπανω για Lg g2 16Gb δεν ειναι???Ειναι σαβουρα το G2???? Λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει....

Εχουμε μεσα 2015 τρεξε κοσμε να αγορασεις κινητο του 2011 για να λες οτι εχεις μηλο....Ε ρε καταντια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...