Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είμαι χρήστης android εδώ και αρκετό καιρό και θέλω να αλλάξω λογισμικό για αυτό και σκεφτόμουν να αγοράσω το iphone 4s 8gb από ελληνικό site πάντα (κοίταζα Κωτσόβολο 280e,με 12 άτοκες δόσεις των 24e).

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν αξίζει σαν αγορά και αν έχει μέλλον μπροστά του.

Ναι το ξέρω υπάρχουν καλύτερα κινητά κοντά σε αυτή την τιμή (π.χ Nexus 5)

Όχι δεν το θέλω για ιδιαίτερα απαιτητική χρήση (Internet κυρίως).

Υπάρχουν και άλλα θέματα με το ίδιο ερώτημα(sorry αν spamάρω or something) αλλά θα ήθελα μία καλή απαντησούλα από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει και αυτός το 4s και να μπορεί να απαριθμήσει τα + και τα - του.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για όποια απάντηση.

Καλή σας μέρα :D

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως απο τις 5" του s4 να πέσεις στις 3,5" είναι μία διαφορά. Αλλά και πάλι δεν με απασχολεί το μέγεθος της οθόνης.

Ty πάντως για τον χρόνο σου :D

Δημοσ.

Και εγω το σκεφτομουν για 4s,αλλα ειναι πολλα τα 280ευρω για αυτα που προσφερει. Οσον αφορα την χρηση Internet που λεει και ο φιλος απο πανω,ειναι αληθεια οτι η οθονη του 4s δεν βολευει πια.Εδω εγω με Ipod Touch 5th gen που εχει 4’’ οθονη και με βολευει ισα ισα. Και οσον αφορα αυτο που λες για το αν θα εχει μελλον μπροστα του το 4s,οπως ολα δειχνουν και απο το Iphone 4 μαλλον το Ios8 Θα ειναι το τελευταιο που θα παρει το 4s.

Η αλήθεια είναι πως απο τις 5" του s4 να πέσεις στις 3,5" είναι μία διαφορά. Αλλά και πάλι δεν με απασχολεί το μέγεθος της οθόνης.

Ty πάντως για τον χρόνο σου :D

Υπαρχει και η επιλογη να κρατησεις το S4 που εχεις και να παρεις Ipad mini ;)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι η Apple είναι πάντα "λίγο" ακριβή. Για την οθόνη δεν έχω θέμα καθώς δεν θέλω πια την 5".

Όσο για το λογισμικό ty για την απάντηση. 8.02 λοιπον...:D

Δημοσ.

πεταμένα λεφτά είναι. to 4s όχι απλά δεν έχει μέλλον αλλά ούτε παρόν, ούτε και παρελθών εδώ και αρκετό καιρό.

Όταν λες πως δεν έχει παρόν εννοείς πως κολλάει or something? :D

Δημοσ.

κοίτα,το συγκεκριμένο το έχω αρκετό καιρό.Από τον Ιούνιο του 2012!το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου κυρίως .ένα θέμα που έχω πλέον είναι η διάρκεια της μπαταρίας σχεδόν δεν μου φτάνει και πρέπει να έχω και φορτιστή μαζί!όσον αφορά το support για το ios δε νομίζω να πάρει άλλη αναβάθμιση!κατα τ άλλα είμαι ικανοποιημένος και δεν μιλάς με κολλημένο με την apple.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ παλιό πλέον το 4s. Δεν συμφέρει να δώσεις αυτά τα λεφτά. Αν θες apple οπωσδήποτε,θα σε συμβούλευα να ανεβάσεις λιγάκι το μπάτζετ και να πας σε 5C

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λες πως δεν έχει παρόν εννοείς πως κολλάει or something? :D

ναι. και δεν το λέω εγώ (δεν εχω iphone). Αλλά βλέπω 100ντάδες που έχουν να το λένε.

Δημοσ.

2 χρόνων μπαταρία πάλι καλά. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας θα δω μπας και μπορέσω όπως λέτε να ανεβάσω το budget :D

Δημοσ.

Με το iOS 8, το 4S αρχίζει να φτάνει στα όρια του. Ακόμα, με 8GB χώρο, μετά από λίγο καιρό θα είσαι συνέχεια στο ψάξιμο του τί να σβήσεις για να βάλεις μια νέα εφαρμογή ή για να τραβήξεις κάποιο βίντεο...

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ ότι το ελάχιστο που πρέπει να δεις είναι το 5c. Είναι αρκετά τα χρήματα για το 4s που κατά τη γνώμη μου δεν θα το ευχαριστηθείς

Δημοσ.

Αν δε θες ν ανοιχτείς τόσο πολύ κοίταξε και το LG G2 που είναι κινητάρα. Βέβαια δεν είναι Apple :P

Νομίζω ότι θέλει να πάει σε ios, διαφορετικά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Οπότε σε ios πάει για 5c τουλάχιστον για μένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...