Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toshiba satelite L675 file

"If you cannot access BIOS at boot by tapping F2 press the Esc key for three seconds 
when the computer asks you to "Please Insert Bootable Media". Then press F1 when prompted."

Μερικα λαπτοπ εχουν επιλογη για κατευθειαν boot menu χωρις να χρειαστει να μπεις στο bios. Ψαξε πιο ειναι το key για τη δουλεια αυτη στο δικο σου λαπτοπ και δοκιμασε το ετσι. 

Δημοσ.

δεν πατιεται κανενα κουμπι απο το πληκτρολογιο μονο οταν μπαινει στα Windows..Πριν εμπαινε κανονικα με το Φ12 η το Φ2..Τωρα ουτε εμφανιζει τη πρεπει να πατησεις ουτε λειτουργει το πληκτρολογιο!!!

Που να το ψαξω φιλε??

Δημοσ.

δεν πατιεται κανενα κουμπι απο το πληκτρολογιο μονο οταν μπαινει στα Windows..Πριν εμπαινε κανονικα με το Φ12 η το Φ2..Τωρα ουτε εμφανιζει τη πρεπει να πατησεις ουτε λειτουργει το πληκτρολογιο!!!

Που να το ψαξω φιλε??

Μπορεις να δοκιμασεις ενα usb πληκτρολογιο μπας και γινεται εκει το σφαλμα? Περιεργο μεν αλλα αν εχεις προχειρο ενα usb keyboard δεν εχεις τιποτα να χασεις. 

Δημοσ.

Το ειχα δοκιμασει και αυτο τπτ ομως φιλε Σαινομπι!!Πριν 5 μερες λειτουργουσε κανονικα μετα δεν ξερω γτ σκαλωσε

Ποιο μοντέλο λάπτοπ ή ποια μητρική αν μιλάμε για πύργο.

Είσι Λο εχεις τπτ κατα νου??(αν βοηθησεις θα πω στον Ιβανοβιτσ να σε παρει στον Παο) :P

• Like 1
Δημοσ.

καλhσπερα,

με το που πατησεις το κουμπι για να ενργοποιηθει το μηχανημα πατα διακεκομενα και συνεχομενα το pause break και μετα το F2 ή to del για  να σε οδηγησει στο bios... :-)

Δημοσ.

"If you cannot access BIOS at boot by tapping F2 press the Esc key for three seconds 
when the computer asks you to "Please Insert Bootable Media". Then press F1 when prompted."

απο τα γραφομενα εδω και επειδη μου ετυχε πριν αρκετο καιρο να πεσει φορητο 10 ετιας δε μπορουσα να μπω sto bios αν δεν ηταν ανοιχτη η σιντιερα, κατα την εκιννηση ανοιξε την σιντιερα και απειδη μαλλον δε θα προλαβεις να πατησεις f2-f12 κανε control+alt+delete για απευθειας επανεκκινηση και δοκιμασε με f2 η f12 edit: αν εχει windows 8 πανω επειδη εχουν fast shutdown κατα την πρωτη εκκινηση δε σου δειχνει boot f keys ουτε να μπεις στο bios, πρεπει να μπεις στα 8 και κατευθειαν επανεκκινηση οχι shutdown

Δημοσ.

Γεια σου φιλε..Δυστυχως οπως εγραψα και παραπανω η λειτουργια του πληκτρολογιου ξεκινα αφου μπω στα windows.Πριν δεν γινοταν αυτο αλλα τωρα γινεται..Ακομα και οταν εκλεισα εσκεμενα το PC αποτομα για να μου βγαλει τα safe mode κτλ το πληκτρολογιο δεν λειτουργουσε παρολο που λειτουργει κατα τ αλλα..(Απο αυτο απαντω και τωρα)

Δημοσ.

τοτε καλυτερα να συνδεσεις ενα εξωτερικο και να δοκιμασεις οπως ειπαν τα παιδια απο πανω..

Δημοσ.

τοτε καλυτερα να συνδεσεις ενα εξωτερικο και να δοκιμασεις οπως ειπαν τα παιδια απο πανω..

Το εκανα και αυτο αλλα τπτ

απο τα γραφομενα εδω και επειδη μου ετυχε πριν αρκετο καιρο να πεσει φορητο 10 ετιας δε μπορουσα να μπω sto bios αν δεν ηταν ανοιχτη η σιντιερα, κατα την εκιννηση ανοιξε την σιντιερα και απειδη μαλλον δε θα προλαβεις να πατησεις f2-f12 κανε control+alt+delete για απευθειας επανεκκινηση και δοκιμασε με f2 η f12 edit: αν εχει windows 8 πανω επειδη εχουν fast shutdown κατα την πρωτη εκκινηση δε σου δειχνει boot f keys ουτε να μπεις στο bios, πρεπει να μπεις στα 8 και κατευθειαν επανεκκινηση οχι shutdown

Δεν πατιεται τπτ απο το πληκτρολογιο φιλε μονο οταν μπω στα windows..Και εμενα προ 5 ημερων με το F2 η το F12 εμπαινε!

Δημοσ.

το edit μου για τα 8 το ειδες? αν εχει πανω του 8

σαν τελευταια εναλλακτικη απο μενα δοκιμασε να μπεις στο bios χωρις σκληρο πανω του, λογικα θα σου βγαλει boot options αφου δε θα βρισκει τιποτα να εκκινησει

Δημοσ.

το edit μου για τα 8 το ειδες? αν εχει πανω του 8

σαν τελευταια εναλλακτικη απο μενα δοκιμασε να μπεις στο bios χωρις σκληρο πανω του, λογικα θα σου βγαλει boot options αφου δε θα βρισκει τιποτα να εκκινη

Δεν εχω ουτε ειχα 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...