Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω ενα φθηνό κινητό και βρήκα με 125 ευρω το LG L9 II. Πιστεύω αξίζει για αυτά που προσφέρει σε τόσα λίγα χρήματα (1080x720 οθόνη, 8GB μνήμη, 1GB RAM, ANDROID KitKat κλπ) το θέμα είναι ότι κάποιοι λένε οτι έχει άθλιο multitasking με αποτέλεσμα να κλείνει εφαρμογες στο άκυρο επειδή γεμίζει η RAM και ότι καμία φορά δεν ακούγεσαι στις κλείσεις κλπ... Τι λέτε εσείς?

Δημοσ.

Κάτοχος εδω και ένα μήνα περίπου...Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα με ποιότητα επικοινωνίας στις κλήσεις. Όσο για το multitasking χωρις να είμαι power user και να το έχω εξωθήσει στα όρια, οι εφαρμογές τρέχουν μια χαρά, με ελάχιστο lag μια στο τόσο, αλλα να μου έχει κλείσει εφαρμογή, ποτέ. Γενικά θεωρώ ότι είναι τίμια αγορά, ειδικά στην τιμή που έχει φτάσει πλέον.

Δημοσ.

Δεν το έχω, αλλά στο τέλος αυτής της σελίδας, μπορείς να διαβάσεις πάρα πολλές απόψεις αγοραστών (θα κουραστείς να διαβάζεις...). Αρκετοί αναφέρουν το πρόβλημα με τη RAM, που απ' ότι μπορώ να συμπεράνω, οφείλεται μάλλον στην αναβάθμιση σε KitKat. 

http://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html

Τα ίδια περίπου όμως θα δεις κι εδώ: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l9_ii-reviews-5650.php

Στην τελική, αφού σε προβληματίζει, γιατί δεν πας για το G2 mini? Είναι πιο καινούριο, όσο να' ναι...

Δημοσ.

Η μνήμη μεγαλώνει;

Τι εννοείς; Αν υπάρχει υποδοχή για επέκταση με κάρτα μνήμης; Υπάρχει και στα δύο μοντέλα, απλά το G2 mini έχει οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης.

Δημοσ.

Τι εννοείς; Αν υπάρχει υποδοχή για επέκταση με κάρτα μνήμης; Υπάρχει και στα δύο μοντέλα, απλά το G2 mini έχει οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης.

Ναι αυτό εννοούσα. Ευχαριστώ!!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το κινητό από τον Αύγουστο και αν και γενικά άριστο, το πρόβλημα με τις κλήσεις είναι υπαρκτό και με έχει ταλαιπωρήσει αρκετές φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...