Sweety :) Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας Θα ήθελα να με βοηθήσετε με ένα θέμα που έχω με τον υπολογιστή μου, σας παρακαλώ. Εχτές έκλεισα τον υπολογιστή και κλεινωντας έκανε από μόνος του 1 update. Αφού έκλεισε τελείως, έκλεισα και την οθόνη. Την επόμενη μέρα που πήγα να τον ανοίξω, άνοιγε το PC (χωρίς να κάνει το γνωστό μπιπ) αλλά η οθόνη έδειχνε μόνο τον λογότυπο της LG, έβγαζε ένα κουτάκι που λέει power saving mode και μετά έκλεινε ξανά και το φωτάκι αναβόσβηνε λες και ήταν σε αναμονή. Άλλαξα οθόνη για να δω αν το πρόβλημα ήταν εκεί αλλά και στην άλλη οθόνη μου έκανε το ίδιο. Άνοιξα το κουτι και το φύσηξα με πιστολάκι (με κρύο αέρα) για να φύγει η σκόνη, είδα μήπως τα καλώδια δεν κάνουν καλή επαφή αλλά ήταν και αυτά μια χαρά. Προσπάθησα να τον ξανανοίξω αλλά πάλι τα ίδια. Τον άνοιξα και πάτησα το κουμπί για επανεκκίνηση αλλά δεν γινόταν τίποτα. Το έψαξα στο ίντερνετ και με φοβισε λιγάκι το γεγονός ότι έγραφαν πως οταν ο υπολογιστής ανοιγωντας δεν κάνει μπιπ τότε φταίει η μητρική ( ή έχει βραχυκυκλώσει ή δεν κάνουν καλή επαφή τα καλώδια, αλλά το δεύτερο το απεκλεισα όπως είπα προηγουμένως) Σας παρακαλώ, όποιος ξέρει τίποτα πάνω στο πρόβλημα αυτό ας με βοηθήσει.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το συστημα σου εχει και intergrated γραφικα ή μονο του επεξεργαστη? Πριν εκανε κανονικα ηχο εκκινησης απ' το speaker της μητρικης να φανταστω ε?
Sweety :) Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Όχι δεν έχει μόνο του επεξεργαστή τα γραφικά.<br> Ναι, έκανε κανονικά τον ήχο εκκίνησης πριν. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2014 από Sweety :)
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Όχι δεν έχει μόνο του επεξεργαστή τα γραφικά.<br> Ναι, έκανε κανονικά τον ήχο εκκίνησης πριν. Eφοσον δοκιμασες ηδη σ'αλλη οθονη ισως να δοκιμαζες καποια αλλη καρτα γραφικων για αρχη και αν ουτε αυτο λειτουργησει... τοτε θα χεις λιγο πιο δυσκολα τρεξιματα...
Sweety :) Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Χμ :/ Οκέι. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα