boubou38 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλό μεσημέρι, ο αδερφός στα ξένα (Καταρ) και λέω να αγοράσω ένα τάμπλετ στους γονείς για να επικοινωνουν μαζί του, δηλαδή Skype..... . (Ιντερνετ τους έβαλα πρόσφατα) Τι γνώμη έχετε για Galaxy Tab3 8.0'' ή για LG G pad 7''? Το LG είναι πιο καινούργιο, 4-πύρηνο αλλά το Galaxy μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μνήμη... Θεωρώ οτι για χρήση Skype και το Galaxy θα τα καταφέρει μια χαρά. Εάν έχετε και άλλη πρόταση καλοδεχούμενη..... Δεν θελω να μπλέξω με αγορές απο Κίνα. Ευχαριστώ!! Γιάννης Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2014 από boubou38
dobro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 οι γονεις σου σιγουρα δε θα ενδιαφερονται για τρελα χαρακτηριστικα , εφοσον το μοναδικο πραγμα που θα τους ενδιαφερει ειναι η επικοινωνια με τον αδερφο σου.Αρα παρτους ενα φθηνο 10' ταμπλετ με μεγαλη μπαταρια !(για να βλεπουν καλυτερα και να κραταει πιο πολυ ωρα η επικοινωνια).
annorax Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ για μεγαλύτερη οθόνη, διαφωνώ για ένα φτηνό. Όποιος ψάξει λίγο στα φόρουμ, θα δει τι προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτοί που αγοράζουν τα φτηνά στην Ελλάδα. Τώρα για φτηνά από Κίνα, άλλο θέμα... Νομίζω το Galaxy Tab 3 8" θα κάνει τη δουλειά μια χαρά. Τώρα, αν μπορείς να πάρεις και το 10ιντσο, ακόμα καλύτερα. Ή ένα ipad (για τους γονείς θα ήταν απροβλημάτιστο...)
anttsit Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι και γω: ταμπλετ για τους γονείς, για σκάιπ.Όμως το μπάτζετ αυστηρά μέχρι 100€ μέγιστο.Θα άξιζε αυτό εδώ στα 99; Ή τα γνωστά "μακριά από ιννοβέιτορ" κλπ; Έχει και google play, kit kat, 1gb κλπ.Διαφορετικά, σε κάτι πιο επώνυμο, είδα αυτό το Lenovo και αυτό το MLS, αλλά είναι 7". Νομίζω οι 10" στο σκάιπ για μεγάλης ηλικίας άτομα θα βοηθούσαν αρκετά (βασικά αν δεν είχε χαμηλή ανάλυση το innovator, θα το αγόραζα αμέσως, αλλά είπα να σας ρωτήσω πρώτα). Το MLS έχει και 2 χρόνια εγγύηση.Τα φώτα σας παρακαλώ!
anttsit Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Απ ό,τι βλέπω δε διαφέρει πολύ απ'το innovator, διπύρηνο το ένα, τετραπύρηνο το άλλο - στην περίπτωσή μας δε νομίζω να έχει σημασία.Υπάρχει λόγος να μην πάρω το innov; Εδώ θέλω τη γνώμη σας!
Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην το πάρεις, απλώς αυτό που σου δειξα είναι στα 100 που έβαλες ως όριο. Βέβαια το Inov αξίζει την υπέρβαση
anttsit Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και το innovator στα 99 μου το βγάζει, από newsletter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα