johnyb98 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Ψάχνω έναν φορτιστή για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μεγέθους AA / AAA.Έχω ήδη πάρει έναν, αλλά δεν κάνει δουλειά. Τώρα θα μου πείτε, μπορεί να φταίνε και οι μπαταρίες. ok. Σωστό. Αλλά, ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα το θέμα του φορτιστή, και βλέπουμε με τις μπαταρίες.Καταρχήν, αυτός που έχω πάρει δεν έχει ένδειξη ότι οι μπαταρίες έχουν φορτιστεί πλήρως και είναι ok. Όταν τον συνδέεις στην πρίζα, ανάβει ένα κόκκινο φωτάκι, και δε σβήνει ποτέ. Όποτε τις μετράω με το πολύμετρο μου δείχνουν 1.205mV (είναι μπαταρίες 1.2V). Άρα, το φωτάκι έπρεπε να σβήνει. Λογικά, έτσι πρέπει να δουλεύει. Εκτός κι αν είναι της πλάκας !! Τέλος πάντων... Εάν έχει φέρει κάποιος έναν καλό φορτιστή, ας μου δείξει ποιός είναι στο eBay. Και αν έχει και οθόνη που να δείχνει κάποιες πληροφορίες, ακόμα καλύτερα.Οι μπαταρίες που πήρα είναι 1800mAH 1.2V Ni-MH Rechargeable Battery CellΕυχαριστώ !
anrim27 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εδω ειχε κανει τρελη ερευνα αγορας ο matrixxx. O φορτιστης λογικα ειναι πολυ καλος αλλα δεν το εχω. Θα βρεις πολλες πληροφοριες στο παραπανω νημα. Ορεξη για διαβασμα να χεις...
makis855 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 κατα διαστηματα βαζει και το lidl καποιους φορτιστες σε πολυ καλη τιμη, προσωπικα εχω εναν και ειναι αψογος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα