neof1z Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 θέλω έναν μηχανικό για επεξεργασία blu ray χωρητικότητας 1Gb.Είμαι ανάμεσα σ' αυτούς τους 2 Ποιον απ' τους παρακάτω προτείνεται; http://www.e-shop.gr/seagate-st1000dx001-1tb-35-desktop-sshd-sata3-p-PER.302050 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Western-Digital-Sata-III-1TB-64MB-CAVIAR-BLACK-WD1003FZEX.htm
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Τον black με κλειστά τα μάτια σε σχέση με τον seagate και εχει και 5 χρόνια εγγύηση
Xristaras12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 τον black εννοείται. 160ΜΒ εγγραφή και ανάγνωση βγάζει ο δικός μου σε sata 3. αν είναι όμως να τον πάρεις απ το πλαίσιο που τον έχει 77€(στο κατάστημα) πάρ'τον απ το eshop που τον έχει 74,90€
washcloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ...προφανώς αναζητάς "κάτι που να δίνει ταχύτητα" (λόγω χρήσης για επεξεργασία βίντεο κτλ που είπες). Μαγικές λύσεις, δεν υπάρχουν πάντως. Που σημαίνει ότι πρώτον εξαρτάται κι από την γενική ισχύ του συστήματός σου. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τί ρόλο βαράνε οι υβριδικοί όπως ο Seagate που είδες, αλλά κάτι μου λέει ότι είναι "πασαλείμματα", και είτε καλύτερα να πας σε συνδυασμό κανονικού SSD μαζί με HDD (αν πραγματικά έχεις ανάγκη την ταχύτητα που θα έδινε ένας τέτοιος συνδυασμός), είτε στον Μπαλ που είπαν και οι προλαλήσαντες, με κύριο κριτήριο την 5χρονή του εγγύηση για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ σου (και όχι τόσο για τις επιδόσεις). ...επειδή κάτι μου λέει πως ήδη έχεις SSD όμως, θα έλεγα είναι ένας παραπάνω λόγος για να πάρεις τον Μπλακ και να χαρείς τα 5 χρόνια "ξεγνοιασιάς", αναφορικά με την εγγύηση αντικατάστασης, παρά να "ρισκάρεις" τον Sea των 3ων χρόνων. Βέβαια αν, όπως καταλαβαίνω, έχεις σκοπό να τον γεμίσεις με ριπαρίσματα ταινιών, ίσως τα 3 χρόνια να μη...χρειαστεί καν να φτάσουν - να έχει γεμίσει το "μόλις" 1ΤΒ πολύ νωρίτερα και να χρειάζεσαι "σύντομα" και νέο δίσκο. Οπότε, ξερωγώ; Μήπως χρειάζεσαι κάτι μεγαλυτέρο σαν αποθηκευτικό χώρο; Δεν ξέρω, το λέω για να το σκεφτείς, διότι με 85 παίρνεις δίσκο 2ΤΒ, θεωρητικά "πιο αργό" από τους προαναφερθέντες - κι αν όντως έχεις SSD ήδη, δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι πχ τον SAS της Seagate...
neof1z Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πήρα 2 Black απ' το Πλαίσιο στα 72,90 τιμή Web με 4 άτοκες δόσεις. Φίλε washcloud τους χρησιμοποιώ για Remux - Demux σε Blu Ray.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα