plpapadopoulos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 το κομμάτι του οικιακού υπολογιστή βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. προσωπική άποψη πάντα, προσπαθεί να χωρίσει από τώρα τα τμήματα ώστε σε περίπτωση - όταν σε λίγα χρόνια θα έχουμε ακόμα ποιο δυνατές mobile συσκευές - αν δεν μπορεί να αντεπεξέλθει του ανταγωνισμού να το κλείσει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Αυτής της γνώμης είμαι κι εγώ. Σπάει σε οικιακό και business, με το οικιακό να παίρνει πόδι σιγά σιγά αν βρεθεί ελλειματικό ή να πωλείται σε άλλη εταιρία.
texnikos01 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 ....ο εβραικος κολοσσος καταρρεει ? μπραβο αντε να το χαρω... :) Η Google; Οι υπολοιποι; 1
humanoid Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Η εταιρία που κατέστρεψε το webOS έχει το ελεύθερο να μας αδειάσει τη γωνιά. Αν οδεύει όντως σιγά, σιγά προς την καταστροφή, θα στεναχωρηθώ αποκλειστικά και μόνο για τους υπαλλήλους της.
anax111 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω πως δεν πρόκειται να το παλέψει καθόλου. Μόλις χωριστεί θα πουληθεί όσο όσο σε κάποιον κινέζο ή ίσως και ινδό κατασκευαστή. Αυτό το νόημα έχει ο διαχωρισμός. Πουλάω το ένα τμήμα και με τα χρήματα που παίρνω επενδύω στο άλλο. 3
Nevyn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εγω πιστευω οτι η hp προσπαθει να προλαβει τις εξελιξεις για γιαυτο αναδιοργανωνεται ωστε να ειναι ποιο αποδοτικη. Μαλλον ακολουθει τις εξελιξεις,ηδη η Sony πουλησε το τμημα των υπολογιστων και η Toshiba ανακοινωσε πως θα μειωσει την παρουσια στους home pc,θυμαμαι που ο Apoteker ειχε προσπαθησει να πουλησει το τμημα των pc πριν λιγα χρονια και τον διωξανε(για αυτο και για αλλες ξαφνικες επιλογες του),αν το ειχανε κανει εκεινη την εποχη τοτε θα τις ειχαν προλαβει. Κακα τα ψεματα η αγορα των pc δεν περναει και την καλυτερη εποχη και οι προοπτικες δεν ειναι ροδινες,ο ανταγωνισμος ειναι σκληρος,και τα περιθωρια κερδους μικρα
plpapadopoulos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω πως δεν πρόκειται να το παλέψει καθόλου. Μόλις χωριστεί θα πουληθεί όσο όσο σε κάποιον κινέζο ή ίσως και ινδό κατασκευαστή. Αυτό το νόημα έχει ο διαχωρισμός. Πουλάω το ένα τμήμα και με τα χρήματα που παίρνω επενδύω στο άλλο. Και πολύ ορθά εμίλησες. Συμφωνώ απόλυτα. Οι πιθανότητες είναι συντρηπτικά μεγαλύτερες στο να το κάνει απευθείας.
Peleus17 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδή θέλει να σταματήσει να παράγει φούρνους?
apostol1s Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 τις τιμες να ριξουν και να ανεβασουνε την ποιοτητα,και ας σπασουν και σε χιλια κομματια.το μονο που δεν ενδιαφερει τους καταναλωτες ειναι τα σπασιματα.
fsbmaniac Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 55.000 Απολύσεις... Μάλιστα... Μαθαίνω απο φίλο τι συμβαίνει ... Τραγικά τα νέα. Όλα θα πάνε Ινδία και Κίνα
georgepppo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 οι φτωχοι φτωχοτεροι (υπαλληλοι) και οι πλουσιοι πλουσιοτεροι (εταιρειες) α ο άλλος θα σε ρωτήσει τι θα κάνει το μαγαζί του δηλαδή αν βαρέσει κανόνι σε 5 χρόνια και μείνουν περισσότεροι στον δρόμο δεν μας απασχολεί καθόλου αυτό.....
bounce2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και με 55 χιλιάδες απολύσεις σαν αποτέλεσμα. Κρίμα για τον κόσμο. Απο την άλλη βέβαια μένουν 250.000 υάλληλοι οπότε αν δε σωθεί η εταιρία θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.
alextrela172 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω τι θα απογίνει η HP αλλα ποτε μου δεν την εμπιστευόμουν στο χώρο είτε των pc είτε των tablet/hybrid pc. Sent from my iPad using Insomnia
chrisxkar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 α ο άλλος θα σε ρωτήσει τι θα κάνει το μαγαζί του δηλαδή αν βαρέσει κανόνι σε 5 χρόνια και μείνουν περισσότεροι στον δρόμο δεν μας απασχολεί καθόλου αυτό..... πες τα ρε παιχτη γιατι αυτες οι αποψεις παπαρηγα στυλ μου γυρνανε τα μυαλα.ουτε εγω εχω εταιρεια η ειμαι κανας μετοχος αλλα τι να κανουμε ετσι λειτουργουν ο επιχειτηματικος κοσμος
jasontns Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Η Google; Οι υπολοιποι; μακαρι αλλος ενας εβραικος τηα παρει την θεση του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα