WaterQueen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, Ξαφνικά εκεί που όλα δούλευαν ρολόι, το Samsung SIII I9300, δεν ξεκινούσε και κόλλαγε στο logo της Samsung. Του περάσαμε νέο firmware, το κινητό άνοιξε, αλλά είχε σβηστεί το IMEI. Δεν ήταν δυνατόν να κρατήσουμε back up, γιατί το κινητό δεν λειτουργούσε. Οπότε, δοκιμάσαμε διάφορους τρόπους επανάκτησης/ αντικατάστασης του ΙΜΕΙ αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε κανένας (κυρίως γιατί οι λύσεις που βρήκαμε, απευθύνονται σε Αμερικάνικα κινητά και όχι σε Ευρωπαϊκά.) Αν μπορεί κάποιος να πει κάποια λύση θα είμαι ευγνώμων! PS Η λύση της αντιπροσωπίας (After Sales Service) όχι δεν είναι λύση. Κι αυτό γιατί το κινητό έχει μια γρατζουνιά στο κάτω μέρος του, και η Samsung απάντησε ότι θέλει 160 ευρώ για αντικατάσταση του πλαστικού για να φτιάξει μετά και το λογισμικό... ΤοιΝκ! )
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 το πρόβλημα ποιο ειναι; δε μπαινει στο δικτυο κινητής; πρωτη φορά ακουω να χαθεί imei!
WaterQueen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Πρώτη φορά?! Βάλε μια στο google Lost IMEI και μη βάλεις μάρκα κινητού να θαυμάσεις αποτελέσματα! Και όχι δεν μπαίνει στο δίκτυο της κινητής με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο να λειτουργεί σαν κινέζικο tablet χωρίς sim
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 χμμ thats bad... Μια πρωτη σκεψη μου θα ήταν να αντικαθιστούσες εσυ το πλαστικό (με συγκριτικά ταξεις μεγεθους χαμηλότερο κόστος) και να το πηγαινες μετα στο σερβις για να στο φτιάξουν... 1
WaterQueen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αν το ανοίξω, θα χαθεί και η εγγύηση, οπότε θα πρέπει να πληρώσω για το λογισμικό (αν δλδ δεχθούν να το φτιάξουν...)
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 παράνοια.... αυτα που εχουν στα βιντεάκια στο YT τα ακολούθησες βημα βημα και δεν επιασαν ε; 1
WaterQueen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ναι γιατί όλα αφορούν λύσεις βασισμένες σε Αμερικάνικα Μοντέλα που δεν υποστηρίζει το Samsung (πχ κρυφά μενού και επιλογές που δεν έχουν τα ευρωπαϊκά μοντέλα)
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, Ξαφνικά εκεί που όλα δούλευαν ρολόι, το Samsung SIII I9300, δεν ξεκινούσε και κόλλαγε στο logo της Samsung. Του περάσαμε νέο firmware, το κινητό άνοιξε, αλλά είχε σβηστεί το IMEI. Δεν ήταν δυνατόν να κρατήσουμε back up, γιατί το κινητό δεν λειτουργούσε. Οπότε, δοκιμάσαμε διάφορους τρόπους επανάκτησης/ αντικατάστασης του ΙΜΕΙ αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε κανένας (κυρίως γιατί οι λύσεις που βρήκαμε, απευθύνονται σε Αμερικάνικα κινητά και όχι σε Ευρωπαϊκά.) Αν μπορεί κάποιος να πει κάποια λύση θα είμαι ευγνώμων! PS Η λύση της αντιπροσωπίας (After Sales Service) όχι δεν είναι λύση. Κι αυτό γιατί το κινητό έχει μια γρατζουνιά στο κάτω μέρος του, και η Samsung απάντησε ότι θέλει 160 ευρώ για αντικατάσταση του πλαστικού για να φτιάξει μετά και το λογισμικό... ΤοιΝκ! ) Αν δε του βαλεις το σωστο firmware το ιμει αλλαζει και δε μπορεις να κανεις κληση. Περασε του το firmware με το σωστο modem που ειχες πριν και θα φτιαξει το ιμει. 1
WaterQueen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω ποιο ήταν το σωστό firmware και το σωστό modem... Δοκίμασα 3 διαφορετικές ROM αλλά και πάλι... τπτ... (Όπως καταλαβαίνεις, έχω αποκαεί σήμερα έτσι? )
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω ποιο ήταν το σωστό firmware και το σωστό modem... Δοκίμασα 3 διαφορετικές ROM αλλά και πάλι... τπτ... (Όπως καταλαβαίνεις, έχω αποκαεί σήμερα έτσι? ) Tι ρομ φορουσε πριν χαθει το ιμει? 4.2?
WaterQueen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω δυστυχώς γιατί το κινητό μου το έφεραν έτσι για φτιάξιμο... :/
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω δυστυχώς γιατί το κινητό μου το έφεραν έτσι για φτιάξιμο... :/ Kατεβασε και φλασαρε του αυτη http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=18047 και πες μας. 1
WaterQueen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το πέρασα. Αλλά IMEI δεν... Για την ακρίβεια βγάζει αυτό το ψεύτικο το 0040κάτι...
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το πέρασα. Αλλά IMEI δεν... Για την ακρίβεια βγάζει αυτό το ψεύτικο το 0040κάτι... Ποτε προλαβες ρε θηριο? Με αυτο το modem θα πρεπε να δουλεψει το ιμει κανονικα. Κανε και με αυτο μια δοκιμη http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=34566 Μετα το φλασαρισμα καντου και ενα factory reset καλου κακου.Κατι που θα πρεπε να ειχες κανει αρχικα πριν φλασαρεις καποια ρομ υ.γ Με odin φλασαρεις ετσι? 1
WaterQueen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εμ... πάλι τα ίδια... βγάζει το ψεύτικο ΙΜΕΙ. Και μετά το factory reset το ίδιο... Επίσης με βγάζει σε factory mode που σημαίνει ότι θέλει πάλι root! :/ Και εννοείται ότι flashαρω με ODIN ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα