Προς το περιεχόμενο

MacBook White Mavericks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μένα..Εχω ενα λευκο Mac με 2gb ram  και περασα την εκδοση Mavericks και πραγματικα κολαει αφάνταστα..Ξερετε αν μπορω να το γυρισω σε αλλη εκδοση??Και πια θα λετε να βαλω ωστε να μην εχω τετοια κολληματα...??? Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!!! 

Δημοσ.

Κολλάει γιατί έχεις μόνο 2GB RAM. Αν προσθέσεις 4 ή 6 ή 8 (πες μου το μοντέλο ακριβώς να σου πω πόση μπορείς να εγκαταστήσεις)  θα είναι μια χαρά. Έτσι όπως είσαι τώρα καλύτερα Snow Leopard ή Lion.

• Like 1
Δημοσ.

Για να τρέξει αξιοπρεπώς το Mavericks απαιτείται 4GB RAM,

οπότε υπάρχει και η επιλογή της αναβάθμισης.

Για downgrade είναι απαραίτητο ένα Time Machine backup 

ή ένας κλώνος πριν τρέξεις το Mavericks upgrade.

Ποιό μοντέλο Mac έχεις ακριβώς ;.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω μονο για χρηση μουσικης..Και προς το παρων δεν νομιζώ να αλλαξω ραμ..Γι αυτο ελεγα να γυρισω σε μια αλλη εκδοση που να τρεχει σωστα οπως ειναι... Α1342 ειναι η σειρα, λευκο αγορα το 2010 μου φαινεται..250gb σκληρο εχει!! Και ουτε εχει γινει φορματ η κατι τετοιο..Μονο boot camp του ειχα κανει αλλα και αυτο το κατεργησα μηπως παει καλητερα αλλα τιποτα...κολαει πολυ οπως ειναι τωρα!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω μονο για χρηση μουσικης..Και προς το παρων δεν νομιζώ να αλλαξω ραμ..Γι αυτο ελεγα να γυρισω σε μια αλλη εκδοση που να τρεχει σωστα οπως ειναι... Α1342 ειναι η σειρα, λευκο αγορα το 2010 μου φαινεται..250gb σκληρο εχει!! Και ουτε εχει γινει φορματ η κατι τετοιο..Μονο boot camp του ειχα κανει αλλα και αυτο το κατεργησα μηπως παει καλητερα αλλα τιποτα...κολαει πολυ οπως ειναι τωρα!!!

Και εγώ αυτό το μοντέλο έχω το λευκό.

Του έβαλα 6 gb μνήμη και ssd και είδα αρκετή διαφορά.

Ακόμα μπορείς να του βάλεις και 2 σκληρό στην θέση του DVD αν δε τον χρειάζεσε, εγώ του έβαλα ένα 500.

Και μια ακόμα συμβουλή αν βάλεις ssd μην του κανείς κλώνο το λειτουργικό αλλά clean installation γιατί θα χάσεις , λίγο αλλά θα χάσεις σε χρόνους.

Έτσι την έπαθα εγώ και μετά το clean instal είδα διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ αυτό το μοντέλο έχω το λευκό.

Του έβαλα 6 gb μνήμη και ssd και είδα αρκετή διαφορά.

Ακόμα μπορείς να του βάλεις και 2 σκληρό στην θέση του DVD αν δε τον χρειάζεσε, εγώ του έβαλα ένα 500.

Και μια ακόμα συμβουλή αν βάλεις ssd μην του κανείς κλώνο το λειτουργικό αλλά clean installation γιατί θα χάσεις , λίγο αλλά θα χάσεις σε χρόνους.

Έτσι την έπαθα εγώ και μετά το clean instal είδα διαφορά.

Το σκεφτομουνα και εγω για να του βαλω 6gb..Αλλα η χρηση του ειναι πολυ συγκεκριμενη..Δουλευω μονο μουσικα προγραμματα και πριν τα mavericks ημουν υπερ ευχαριστημενος ετρεχε πολυ καλα..Απλα μερικες φορες που εμενες παρα πολλες ωρες ανοιχτος ακους τον ανεμιστηρα του..Γι αυτο θελω να γυρισω σε αλλη εκδοση.. Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη  :-D  :-D

Δημοσ.

Και κατι ακομα που σκεφτομαι τοση ωρα και ηθελα την γνωμη σας...Το mac μου εχει 2gb λετε να ειναι 2x 1gb η εχει μια ραμ 2gb?? Eγω αν θελω να του βαλω 4gb πρεπει να βαλω δυο ραμ παλι των 2gb?? η απλα μπορω να καταργησω τις δυο και να βαλω απευθειας μια των 4gb?? 

Δημοσ.

εχεις δικιο...σε ευχαριστω και παλι για το χρονο σου και τις πληροφοριες σου.. :-D  :-D αλλα το link δεν βρισκει τιποτα..τελικα λεω να το αφησω ετσι και να του βαλω ραμ πανω..στα 4gb θα δω διαφορα?? η να βαλω καλητερα 6gb και να εχω το κεφαλι μου ησυχο?? http://www.amazon.com/Corsair-DDR3-Laptop-Memory-CMSO4GX3M2A1333C9/dp/B002YUBVES?tag=ifixitam-20 αυτη τι λετε???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...