DamienBane Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 24 gb ram- 64 bit operating system x64 based processor intel R core TM i7-4700mq CPU @2.40 ghz αυτες ειναι οι πληροφοριεσ του λαπτοπ μου και ενω λεει 2.40 ghz στο task manager-performance λεει 3.20 ghz και οταν εβαλα ενα παιχνιδι που για υπερτατα γραφικα θελει 3.20 εμενα δουλευε τελεια ενω εχω 2.40 ...τι σημενει αυτο ? ειναι επειδη εχω 24 ραμ ? γιατι απο οτι καταλαβα για λαπτοπ 24 ειναι πολυ
selianx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Όταν ο επεξεργαστής δε χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες, ανεβάζει αυτούς που χρησιμοποιεί σε μεγαλύτερη συχνότητα για να έχεις καλύτερες επιδόσεις, αυτό γίνετε, είναι καλό που γίνετε και να μη σε ανησυχεί!Μπορείς να δεις περισσότερα για αυτή τη τεχνολογία εδώ, απ'το site της intel. 1
DamienBane Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Όταν ο επεξεργαστής δε χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες, ανεβάζει αυτούς που χρησιμοποιεί σε μεγαλύτερη συχνότητα για να έχεις καλύτερες επιδόσεις, αυτό γίνετε, είναι καλό που γίνετε και να μη σε ανησυχεί! Μπορείς να δεις περισσότερα για αυτή τη τεχνολογία εδώ, απ'το site της intel. ευχαριστω..δουλευει στο 17% και 30% οταν παιζω μεγαλα παιχνιδια... και παντα λεει 3.17 -3.20 ...αρα ειμαι μια χαρα,,να ρωτησω αμα παρω ολα τα αρχεια δηλαδη 700 απο τα 1000 gb στο λαπτοπ και τα βαλω σε εναν εξωτερικο δισκο αυτο θα βοηθησει στο performance?
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 εαν έχεις πάρα πολλά αρχεία και ο δίσκος είναι αργός(5400rpm)θα σε βοηθήσει στην αναζήτηση αρχείων/φακέλων απο προγράμματα κλπ. βέβαια μην περιμένεις χαοτικές διαφορές,άντε να δεις 1-2 δευτερόλεπτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα