k30taas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 σε ένα καινουργιο pc με τον kingston v300 120gb συνδεμενος σε sata 3 , με το DiskMark δειχνει ταχυτητα αναγνωσης 180mb/s , τι δεν παει καλα λετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος πιάνει παραπάνω...
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Έχεις ενεργοποιήσει το ahci στο bios και στα windows ; πες και ποια motherboard έχεις
k30taas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Έχεις ενεργοποιήσει το ahci στο bios και στα windows ; πες και ποια motherboard έχεις θα μου πεις πως γινεται αυτό? δεν θυμαμαι τωρα ποια είναι μια asus καινουργια
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 'Εχω φτιάξει εναν οδηγό για αυτο το σκοπό που λέει αναλυτικά Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista ρίξε μια ματιά αν θέλεις
selianx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αφου βεβαιωθείς αυτό που σου λέει ο SPANK, και βεβαιωθείς ότι έχεις βάλει σε σωστό SATA PORT (να είναι από το chipset, όχι από ξεχωριστό controller, αν μας πεις τη μητρική μπορούμε να βοηθήσουμε).... δες κι αυτό http://www.overclock.net/t/1457629/psa-about-the-kingston-v300-ssd-probable-foul-play-by-kingston
k30taas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 'Εχω φτιάξει εναν οδηγό για αυτο το σκοπό που λέει αναλυτικά Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista ρίξε μια ματιά αν θέλεις ακριβως αυτό κοιταζα προηγούμενος, αλλα τωρα που το κοιταξα στο δικο μου η λεξη msahci στην registry δεν υπαρχει, αν είναι το ιδιο και στο άλλο pc που είναι το πρόβλημα τι κανουμε? δεν το εχω εδώ τωρα είναι ενός φιλου αλλα εχουμε τα ιδια ακριβως windows. η μητρικη είναι η εξης : ASUS B85M-G C2 RETAIL
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Σε ορισμένα windows (δεν ξέρω τον λόγο) το συγκεκριμένο όνομα αλλάζει σε StorAHCI οποτε δες μήπως ειναι ετσι
harris78 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Και εμένα σε καινούργιο HP laptop ο συγκεκριμένος δίσκος το ίδιο νούμερο βγάζει... Και εγώ το ψάχνω αλλά δεν έχω βρει άκρη...
k30taas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Και εμένα σε καινούργιο HP laptop ο συγκεκριμένος δίσκος το ίδιο νούμερο βγάζει... Και εγώ το ψάχνω αλλά δεν έχω βρει άκρη... εγω που τον εχω σε HP laptop 7ετιας βγαζει 260 και είναι σε sata2 βεβαια
harris78 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχώς την πατήσαμε.... Ποτέ ξανά kingston. http://www.anandtech.com/show/7763/an-update-to-kingston-ssdnow-v300-a-switch-to-slower-micron-nand και googlare kingston v300 120gb low speed γίνεται χαμός για το θέμα αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα