Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω τον επεξεργαστη http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/epexergastes/epexergastis-intel-core-i7-4770-%281150,3-40ghz,8mb%29και την μητρικ asus z87-deluxw.Η ψυκτρα του επεξεργαστη ειναι αυτη που μου ειχε δωθει οταν τον αγορασα δεν την αλλαξα.Το κουτι εχει ειναι μεγαλο και "αναπνεει" αψογα.Ποσο μπορω να φτασω τον επεξεγραστη με overclocking χωρις να ανυσηχω για την θερμοκρασια?

Δημοσ.

Ειναι αμαρτια και κριμα να εχεις δωσει πανω απο δωσει κοντα 500ευρω για επεξεργαστη και μητρικη και να μην εχεις παρει μια αεροψυξη εστω των 25ευρω.Ειδικα μιας και θες να ασχοληθεις και με το Oc,μην κανεις το λαθος να μην αγορασεις μια.

Δημοσ.

Να ανησυχείς με την μαμά ψήκτρα γιατί μόλις θα δώσει γκάζι ο επεξεργαστής οι θερμοκρασίες θα χτυπήσουν κόκκινο..

Δεν ενδεικνύεται να ανεβάσεις καθόλου,δυστυχώς.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια..Να ρωτησω και κτ αλλο.Η μητρικη εχει επιλογες διακοπτες epu(energy processing unit) kai tpu(turbo processing unit).Μολις ομως τα πειραζω και ανοιγω τον υπο που πεταει μπλε παραθυρα.Εχω περασει ολους τους drivers kai ton υπο μου τον συναρμολογησε τεχνικος.Τι μπορει να εχει γινει?

Δημοσ.

Τους ανοίγεις συγχρόνως και τους 2 ?

Ο ένας είναι για να καλύτερο power saving και ο άλλος οβερκλοκαρει μέχρι εκεί που η μητρική θεωρεί σταθερό τον υπολογιστή.

Οι μπλε οθόνες προδίδουν αδύναμες μνήμες στο oc

και ότι είπαμε πιο πάνω,και πρόσθεσε σωστά και ο @sakiz

Δημοσ.

ΠΑιδια δεν πολυ καταλαβα,μπορειτε λιγο να μ εξηγησετε?Αφου η μητρικη μου δινει αυτην την δυνατοτη γτ τρ δεν το δεχετε και τι εννοεις κλειδωμενος inb4 κλειδωμενος cpu?Πως τον ξεκλειδωνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...