Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... να κρατηθεί χωρίς παρεμβάσεις σε ένα καλό επίπεδο τα επόμενα 4-5 χρόνια. Να είναι αθόρυβο και να κρατά χαμηλές θερμοκρασίες.

Το pc προορίζεται για γενική χρήση (ιντερνετ, μουσική, ΟΧΙ ταινιες). Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να τρέχει κάποια στατιστικά/μαθηματικά προγράμματα (matlab, spss, κλπ...) αλλά δεν τρελαινόμαστε κιόλας. Δηλαδή δε νμζ οτι χρειάζομαι κανά τούμπανο επεξεργαστή για αυτά τα πράγματα.

Gaming στην παρούσα φάση δε γίνεται αλλά θα ήθελα μια κάρτα γραφικών μέσα για την περίπτωση που πω να βάλω κανα παιχνιδάκι.

Τέλος θα ήθελα όλα τα parts να γίνουν παραγγελία από ένα μαγαζί για να γίνει και η συναρμολογηση σε αυτό.  Μένω Αθήνα.

Budget : 800 euro

Κουτί : Θέλω να, 1) κρατάει καλές θερμοκρασίες μέσα, 2) να "σβήνει" όσο δυνατόν καλύτερα τους θορύβους από τα ανεμηστήρια, 3) ας δίνει και καμιά θύρα usb 3.0 μπροστά/πάνω/κάπου εύκολα προσβάσιμη τέλος πάντων, 4) Άμα γινεται να είναι και λίγο όμορφο δεν θα έλεγα όχι  :). Silencio 650 ; / Fractal R4 ; / τι άλλο παίζει ; 

Κάρτα Γραφικών : Απλά και ξάστερα, ότι πιο VFM υπάρχει στο εύρος τιμών 100-150.

Μητρική - Επεξεργάστης : Δε θέλω να κάνω υπερβολές. Με ενδιαφέρει μιας και φτιάχνω pc μια φορά στα 4 χρόνια να είναι κάτι καλό αλλά ας μη ξεφύγουμε κιόλας. Δεν με ενδιαφέρει το OC και θα ήθελα να είναι πλατφόρμα Intel. Επίσης έχω ακούσει ότι υπάρχουν μητρικές που έχουν καλές onboard κάρτες ήχου, ισχύει ; (με ενδιαφέρει το θέμα ήχος και έχω τα ηχεία : http://www.skroutz.gr/s/316336/Creative-GigaWorks-T20-Series-II.html )

Μνήμη : 8GB νομίζω μου αρκούν. Από χρονισμούς και τέτοια δε ξέρω τι παίζει. Νομίζω καλό θα ήταν να μην είναι τίποτα τέρατα για να κουμπώσουν όλα εύκολα μέσα.

SSD : Ότι πιο αξιόπιστο, καλύτερο υπάρχει στα 100-140GB. (σκέφτομαι τον Samsung 120GB)

HDD : Western Digital 1TB Caviar Blue

DVD-RW : Κάτι απλά να κάνει τη δουλειά του.

Ψύξη : Δε ξέρω αν χρειάζεται κάποια ψύκτρα πάνω από τον επεξεργαστή μου να πω την αλήθεια αλλά νομίζω καλό θα ήταν να υπάρχει μιας και με ενδιαφέρουν οι χαμηλές θερμοκρασίες. Οπότε εδώ θέλουμε κάτι που να κάνει τη δουλειά του, χωρίς θόρυβο.

PSU : Ότι νομίζετε. Δε ξέρω τι να ζητήσω από ένα τροφοδοτικό. Να πούμε αξιοπιστία και καλούτσικη εγγύηση ; 

Δημοσ.

Ναι φιλε μου. Απλα εκεινο ειναι 3 months old και δεν εκανα τοτε την αγορα γιατι εδωσα ακομα λιγο χρονο σε αυτο που εχω τωρα. Τωρα ομως θα προχωρησω γιατι αυτο τα επαιξε τελειως οποτε θελω για αλλη μια φορα τη γνωμη σας.

Δημοσ.

όπως είναι επιπλωμένο !!

2wgfxx2.jpg

- 8 γίγα μνήμη στα 1866

-8 πύρηνος ξεκλείδωτος επεξεργαστής για βαρύ multitasking, multithreading .

-μητρική με 10φασική τροφοδοσία και όλα τα νέα πρότυπα με 3ετή εγγύηση.

108dB Signal-to-Noise ratio playback
2768.jpg
GIGABYTE motherboards feature higher capability audio solution with 108dB Signal-to-Noise ratio (SNR) playback quality to deliver high-performance, multi-channel HD audio. SNR is a comparison of the amount of signal to the amount of noise such as hiss present in the signal (expressed in Decibels). A higher SNR equals a better audio experience. For example, 108dB, is a high audio specification, as this means the audio signal is 108dB higher than the level of the noise.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4717#ov

- 256 γίγα SSD για να έχεις χώρο για όλα τα προγράμματά σου. Πολύ καλός .

O samsung evo έχει μια bugάρα να ..... και καλό είναι να το αποφύγεις !!

- 1ΤΒ σκληρός για αποθήκη.

- Κάρτα γραφικών που μπορεί να παίξει παιχνίδια και να κάνει ότι άλλο θες ! Είναι σε προσφορά για αυτή την εβδομάδα .

14-550-027-TS?$S300W$

- Καλό κουτί με καλό αερισμό VFM

gallery-agos04big-pcgh.jpg

images?q=tbn:ANd9GcRopt3NRVSh6tFuLBzJazo

- Ποιοτικότατο 80PLUS GOLD τροφοδοτικό με 5 χρόνια εγγύηση

images?q=tbn:ANd9GcQJElDdEJH5-MoT8z28bav

- ένα DVD-RW.

- Πολύ καλή και αθόρυβη ψύκτρα.

index.php?ct=articles&action=file&id=228

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το σύστημα έχει τα πιο VFM προιόντα ανά κατηγορία, με αποτέλεσμα στα χρήματα που δίνεις να παίρνεις τα περισσότερα που μπορείς σε πληρότητα, ποιότητα και ισχύ.

• Like 2
Δημοσ.

PER.811434.jpg PER.811434

XFX TS SERIES 450W PSU

product_wishlist_small.jpg

48.22 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 48.22 € basket_delete.png PER.558465.jpg PER.558465

INTEL CORE I5-4460 3.20GHZ LGA1150 - BOX

171.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 171.90 € basket_delete.png PER.512850.jpg PER.512850

GAINWARD 3088 GEFORCE GTX750 TI 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

140.75 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 140.75 € basket_delete.png PER.524362.jpg PER.524362

ASUS H97-PRO GAMER RETAIL

123.89 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 123.89 € basket_delete.png PER.303039.jpg PER.303039

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

56.50 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 56.50 € basket_delete.png PER.306078.jpg PER.306078

SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3

73.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 73.90 € basket_delete.png PER.330703.jpg PER.330703

LG GH24NSB0 SUPER MULTI DVD-REWRITER SATA BLACK

14.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 14.90 € basket_delete.png PER.554345.jpg PER.554345

CRUCIAL BLS2CP4G3D1609DS1S00 BALLISTIX SPORT 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ DUAL CHANNEL KIT

82.00 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 82.00 € basket_delete.png PER.811685.jpg PER.811685

RAIJINTEK THEMIS

22.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 22.90 € basket_delete.png PER.549992.jpg PER.549992

CORSAIR CARBIDE SERIES 500R WHITE

118.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 118.90 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 853.86 €

Εντελως αθορυβο,τρομερες θερμοκρασιες δεν κολλαει πουθενα (εκτος απο heavy games,duh)

Τωρα εισαι σιγουρος οτι δεν θα παιζεις games? Αν ειναι να μην βαλεις καθολου gpu και αν θες βαζεις αργοτερα μια καλη για να παιζεις οτι θες

Η μητρικη εχει supremefx ανεξαρτητη καρτα ηχου ενσωματωμενη πανω της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...