HodikA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας! Οπως λεω και στον τιτλο εχω προβλημα με το ανεμιστηρακι του λαπτοπ μου! Εχω ενα dell inspiron 3537 Εδω και ενα περιπου χρονο και τωρα τελευταια αρχισε το ανεμιστηρακι μου να μου κανει θορυβο και πολυ μαλιστα , Συνηθως οταν κανω Restart τον Η/Υ σταματαει και μπορει εκει που σερφαρω στο ιντερνετ μετα απο κανα μισαωρο να του την δοση και να αρχισει να κανει θορυβο αυτο ισχυει και σε games οταν παιζω μπορει να παιζω 5 ωρες και αν ειμαι καλα και μετα τις 5 ωρες να ξεκινησει ο θορυβος και μολις του κανω Restart σταματαει και ξανα αρχιζει μολις κανω οτιδηποτε στον υπολογιστη μετα απο καποιο χρονικο οριο!! Πρωτου ξεκινησω να λεω περισσοτερες πληροφοριες να επισημανω οτι το λαπτοπ εχει καθαριστει 3 φορες μεσα στον χρονο τελευταια ητανε την προηγουμενη εβδομαδα ! Απο θερμοκρασιες ειμαι οπως ημουν απο τοτε που πηρα το λαπτοπ δεν εχει αλλαξει κατι ουτε εχω καποια υπερθερμανση! ο υπολογιστης δουλευει πολυ καλα εως τελεια ουτε κολλαει ουτε τπτ απλα εχω αυτο το προβλημα με το ανεμιστηρακι! Εχω διαβασει πολλα θεματα πανω σε αυτα και απο οτι καταλαβα μπορει να χρειαζετε να το αλλαξω ! αλλα να πω οτι συνηθως πριν περιπου 2 μηνες μου εκανε θορυβο το ανεμιστηρακι οταν ητανε να ενημερωσω Updates απο το Windows Update !! τωρα ομως εχω ενημερωμενα τα updates ουτε εχω καποιον Ιο που να προκαλει κατι στον υπολογιστη! Χρησιμοποιω Windows 8.1 για την ακριβεια ! Δεν χρησιμοποιω πολλα προγραμματα ! Τα μονα προγραμματα που εχω ειναι αυτα!RaidCall/Skype/Vlc/μtorrent/winrar/java/ Google Chrome/Avast/MalwarebytesΚαι κανω αυτο το τοπικ μηπως βρω καποια διαφορετικη λυση απο τον αγορασω καινουργιο ανεμιστηρα στο λαπτοπ μου !
akuma3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ακριβώς το ίδιο θέμα είχα καίγω φιλε μου πριν 3 μήνες και το είχα ψάξει πολύ και δεν νομίζω να βρείς αλέι λύση εκτος απτό να τον πετάξεις και να βάλεις καινούργιο
HodikA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 να σαι καλα φιλε μου! Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Θόρυβος σημαίνει σχεδόν κατεστραμμένο φανακι οπότε το βγάζεις αν πιάνουν τα χέρια σου,και με τον κωδικό που έχει πάνω βρίσκεις ένα ίδιο και το αλλάζεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Είναι δυνατόν να συμβαίνει το ίδιο σε καινούργιο laptop dell 6 μηνών?
papafigos84 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, CharalampisCrete είπε Είναι δυνατόν να συμβαίνει το ίδιο σε καινούργιο laptop dell 6 μηνών? Εχεις εγγυηση φιλε μου. Ασε την dell να το λυσει. Παρτους τηλ και πες τους το.
smpt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μπορεί να είναι σκόνη και να έχει κλείσει τους αεραγωγούς. Αναγκαστικά ο ανεμιστήρας δουλεύει πιο πολύ. Μου έχει τύχει σε HP και DELL. Μόλις καθάρισα τους αεραγωγούς σταμάτησε και ο θόρυβος. Αλλά μιλάμε για άνοιγμα του laptop και λύσιμο του ανεμιστήρα και όχι εξωτερικό καθάρισμα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από smpt
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Mίλησα με εξειδικευμένο service dell στο Hράκλειο και είναι πρόβλημα του ανεμιστήρα το επισκευάζει η εγγύηση, πιστεύω οτι φταίνε οι θερμοκρασίες που παιζουν 50C-70C , το laptop είναι πεντακάθαρο σαν καινούργιο ... 2 ώρες πριν, smpt είπε μπορεί να είναι σκόνη και να έχει κλείσει τους αεραγωγούς. Αναγκαστικά ο ανεμιστήρας δουλεύει πιο πολύ. Μου έχει τύχει σε HP και DELL. Μόλις καθάρισα τους αεραγωγούς σταμάτησε και ο θόρυβος. Αλλά μιλάμε για άνοιγμα του laptop και λύσιμο του ανεμιστήρα και όχι εξωτερικό καθάρισμα. δεν θέλω να χαλάσω την εγγύηση 1,5 χρόνου ακόμα άσε ποιο καλά να ασχοληθούν αυτοί .. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από CharalampisCrete
smpt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 δεν το είπα για να το ανοίξεις. Σαφώς και πρέπει να το πας να το δουν. Το λέω γιατί δεν είναι απαραίτητο να είναι χαλασμένο και να φταίει κάτι άλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Εκανα τα diagnostics test της dell και το έβγαλε εντάξει σε όλα ..εκτός αυτό δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο άλλο πρόβλημα ...
alkis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Να γνωρίζεις ότι από την ημερομηνία επισκευής (με τα κατάλληλα παραστατικά) η εγγύηση πχ για το fan, ισχύει εκ νέου 2 έτη. Μέσω της τηλεφωνικής υποστήριξης σε παρέπεμψαν στο συνεργαζόμενο κατάστημα; Δεν έρχεται τεχνικός στο χώρο σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα