Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Εχω μια samsung T28C570 αν δεν απατωμαι εχει mva panel,το προβλημα μου τωρα ειναι οτι μετα απο πολυωρη χρηση σε διαβασμα κυριως αρχιζει να με κουραζει,στα παιχνιδια δεν εχω προβλημα.Τωρα θα ηθελα να σας ρωτησω αξιζει να προβω στην αγορα αλλης και βασικα ζαχαρωνω την dell u2414h μιας και εχω ακουσει πολυ καλα λογια η ειναι πεταμενα λεφτα.Η οθονη προοριζεται για gaming και browsing,διαβασμα,κτλ.?Σας ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε απαντηση σας:-)

Δημοσ.

Κοιτα, εχεις 28 ιντσες και οι 1080 αναλυση. Πολυ μικρη αναλυση σε σχεση με της ιντσες. Η Dell απο την αλλη ειναι 24 αρα με ιδια αναλυση, και λογο μικροτερου μεγεθους ειναι ποιο συμπικνωμενη αναλυση, αλλα ποιο καθαρα τα παντα ολα. Πηγαινε για την Dell ή καποια παρομοια. Μετα τελος ο πονος στα ματια.

Δημοσ.

Α οποτε λετε παιδια αξιζει ε?βασικα το λεω γιατι ενταξει ξερω οτι η αναλυση ειναι λιγη για τοσες ιντσες απλα οπως βλεπω και γω την οθονη μου δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα μονο αν πλησιασω την οθονη βλεπω pixel οπως πχ οταν διαβαζω κτλ,απο καταστηματα που εχω κοιταξει απο κοντα δεν μπορω να πω με σιγουρια γιατι τις εχουν και κακορυθισμενες και εισαι γενικα σε εναν ανοιχτο χωρο.Απο αποψη χρωματων θα δω διαφορα με το ips panel?

Δημοσ.

Ειδικά για αυτά που κάνεις ως χρήση και έτσι όπως τα λες φαίνεται να αξίζει αλλαγή (τώρα για το οικονομικό εσύ ξέρεις).Χωρίς να χω ψάξει τη συγκεκριμένη ,λογικά η Samsung θα έχει λίγο καλύτερο μαύρο αλλά η Dell θα υπερτερεί στα περισσότερα συνολικά και σε κάποιους τομείς με διαφορά.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια,τοτε λεω να προχωρησω στην αγορα της μιας και εχω βρει και ατομο να σπρωξω την σαμμυ οποτε δεν θα εχω πολυ χασουρα και χαμενος δεν νομιζω να βγω με τη dell.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...