Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το attenuation που έχεις δε νομίζω να μπορείς να συγχρονίσεις πιο ψηλά. (attenuation=αποσταση απο το κέντρο του ΟΤΕ). Επίσης εισαι κλειδωμένος σε 6αρι προφίλ για σταθερότητα, και το πιάνεις ολόκληρο. Το πρόβλημά σου ειναι οι αποσυνδέσεις. Έχεις προσέξει αν ειναι ενσύρματες ή ασύρματες; Το ρούτερ αποσυγχρονίζει; (δηλαδή αναβοσβήνει το dsl λαμπάκι;) . Αν ναι τότε θα πρέπει να απευθυνθείς πάλι σε αυτούς και να το προωθήσουν στις καλωδιακές βλάβες, αφου όπως είπες εχουν ξανάρθει και σε έχουν ενημερώσει.
Γράφεις ότι :"Κατεληξαν οτι φταιει καποιο καλωδιο που εχει σαπισει, ή περναει πολυ κοντα απο καλωδια ρευματος."

Σε ενημέρωσαν αν αυτό το καλώδιο βρίσκεται στο σπίτι σου μήπως είναι δική σου υποχρέωση να το φτιάξεις;
(Παρένθεση: το να κράζεις υπαλλήλους σε ένα τηλεφωνικό κέντρο, όποιας εταιρίας και αν είναι, δε σημαίνει οτι θα κερδίσεις κάτι στην εξυπηρέτηση, ίσως συμβεί και το αντίθετο.)

Δημοσ.

Με το attenuation που έχεις δε νομίζω να μπορείς να συγχρονίσεις πιο ψηλά. (attenuation=αποσταση απο το κέντρο του ΟΤΕ). Επίσης εισαι κλειδωμένος σε 6αρι προφίλ για σταθερότητα, και το πιάνεις ολόκληρο. Το πρόβλημά σου ειναι οι αποσυνδέσεις. Έχεις προσέξει αν ειναι ενσύρματες ή ασύρματες; Το ρούτερ αποσυγχρονίζει; (δηλαδή αναβοσβήνει το dsl λαμπάκι ;) . Αν ναι τότε θα πρέπει να απευθυνθείς πάλι σε αυτούς και να το προωθήσουν στις καλωδιακές βλάβες, αφου όπως είπες εχουν ξανάρθει και σε έχουν ενημερώσει.

Γράφεις ότι :"Κατεληξαν οτι φταιει καποιο καλωδιο που εχει σαπισει, ή περναει πολυ κοντα απο καλωδια ρευματος."

Σε ενημέρωσαν αν αυτό το καλώδιο βρίσκεται στο σπίτι σου μήπως είναι δική σου υποχρέωση να το φτιάξεις;

(Παρένθεση: το να κράζεις υπαλλήλους σε ένα τηλεφωνικό κέντρο, όποιας εταιρίας και αν είναι, δε σημαίνει οτι θα κερδίσεις κάτι στην εξυπηρέτηση, ίσως συμβεί και το αντίθετο.)

ειπαν οτι μπορει να ειναι δικο τους ή και δικο μου καλωδιο δεν μπορουν να ξερουν. εγω λεω οτι ειναι δικο τους γιατι την ιδια χρονικη περιοδο αρχισε να συμβαινει το προβλημα και σε αλλους 3-4 φιλους/γνωστους εδω διπλα μου.

επισης, ειμαι ευγενικος. dont worry.

παντως εχει τωρα μια-μιαμιση μερα που δεν εχω φαει d/c. κατι θα εφτιαξαν φαινεται. θαυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...