Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στη μια την δοκίμασα. εκεί που είχα και την παλιά και την έβλεπε σαν χ16.

να αλλάξω θέση για δοκιμή;

στην ίδια θέση είχα και παλαιότερα μια gf6200 tc την οποία και αυτή έβλεπε σαν χ16

Δημοσ.

Η πάνω είναι χ16, η κάτω είναι κίτρινη άρα ή χ8 ή χ4... 

Αλλιώς δες να έχεις τροφοδοσίες στην κάρτα, χτύπα ένα clear cmos στην μητρική και δες ποιο bios έχεις μπας και είναι πολύ παλιό

Δημοσ.

θα δοκιμάσω μόλις τελειώσει κάτι εργασίες ο υπολογιστής,

μήπως συμβαίνει επειδή η κάρτα είναι pcie3; μήπως τρώει κανένα κόλλημα και ρίχνει την ταχύτητα. η μητρική είναι Pcie 1

η κάρτα δεν έχει xtra τροφοδοσία.

στην πράξη έχει διαφορά χ16 - χ8;

δε παίζω παιχνίδια

Δημοσ.

Σε αυτήν την κάρτα; Οχι, διαφορά αν είναι 8χ ή 16χ δεν υπάρχει... Δεν είναι και τόσο δυνατή που να χρειάζεται όλη την pcix :P 

Απο την άλλη κάτι βλέπω να λένε κι άλλοι οτι τους παίζει στο 8Χ, κοίτα μην είναι η κάρτα απο μόνη της 8Χ και ανοίγεις το κουτί άδικα.

Έξτρα τροφοδοσία έχει απάνω στην μητρική με ένα mollex (4-pin) κάτω απο την τροφοδοσία του επεξεργαστή. Βέβαια δεν θα έπρεπε να χρειάζεται η κάρτα έξτρα ρεύμα αλλά άμα μπορείς σύνδεσε εκεί ένα mollex...

Δημοσ.

εγω εχω την 7850 σε x8 επιδη στην x16 (η οποια εμενα ειναι χαμηλα) σκεπαζόταν ο ανεμιστήρας απο την καρτα ηχου.

0fps διαφορά.

Δημοσ.

Βάλτη βγάλτη μέχρι να πάει 16X. Εμένα ήταν 4X. Όταν το παρατήρησα, την έβγαλα-έβαλα κάμποσες φορές, πήγε στα 8X και μετά στα 16 και κλείδωσε εκεί. :P

• Like 1
Δημοσ.

Βάλτη βγάλτη μέχρι να πάει 16X. Εμένα ήταν 4X. Όταν το παρατήρησα, την έβγαλα-έβαλα κάμποσες φορές, πήγε στα 8X και μετά στα 16 και κλείδωσε εκεί. :P

Σκόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...