Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου απο την Πεμπτη στις 7:00 το βραδυ εχει κοπη το ιντερνετ το τηλεφωνο και η τηλεοραση στο σπιτι μου τους παιρνω τηλεφωνω την Παρασκευη και μου ειπαν εντος 48ωρων θα ερθουν στο σπιτι μου για να δουν την γραμμη θα τους πειρα 10 φορες δεν ηρθαν. Χθες ηρθε ο τεχνικος στο σπιτι μου τα τσεκαρει ολα οκ δεν υπηρχε προβλημα. το προβλημα ηταν στην περιοχη εκει που ειναι το κουτι που ειναι μεσα ολα τα συρματα της  Cyta Κυπρου εκει μου λεει ο τεχνικος του παροχεα μου δεν μπορουμε να μπουμε εμεις ή να κανουμε κατι αυτο ειναι θεμα της Cytas (ολοι οι παροχεες ιντερνετ εδω στην Κυπρο (Cablenet , MTN , Primetel) νοικιαζουν γραμμες απο την Cyta) το αποτελεσμα ειναι πως εχω μεινει χωρις ιντερνετ χωρις τηλεφωνο και τηλεοραση στο σπιτι μου και πως ως το αργοτερο την τεταρτη ως και δυο εβδομαδες θα φτιαξουν το προβλημα επειδη η "κυρια" cyta ειναι αργοπορη και δεν δουλευουν οι τεχνικοι της σαββατοκυριακο οπως της Prime. Και εγω αναγκαζομαι να πηγαινω σε καφεταιριες να παιρνω το λαπτοπ μου και να μπαινω ιντερνετ δεν ειναι κατασταση αυτη ρε παιδια επειδη εχει μια βλαβη η cyta θα μεινω εγω χωρις ιντερνετ για δυο εβδομαδες ;;;;;;;;;;; Και δεν φτανει μονο αυτο χθες εμαθα και απο γειτονες πως ουτε και αυτοι ειχαν ιντερνετ (δεν ειχαν cyta αλλα primetel και Cablenet) εε δεν παει δηλαδη εγω τι θα κανω χωρις ιντερνετ ολη μερα στα καφε θα την βγαζω ;;;;;;;; Δεν μπορουν να διορθωθουν το προβλημα αμεσα ; Πραγματικα εχω βγει εξω απ τα ρουχα μου με αυτη την ιστορια :@ τι μπορω να κανω εγω απο δικια μου πλευρα να τους παρω δικαστηριο ; Ως πελατης εχω παντοτε δικαιο σωστα ; ή να μην τους πληρωσω αυτο το μηνα που δεν εχω ιντερνετ αυτες τις μερες ή να τους δωσω τα μισα λεφτα ; δεν ειναι κατασταση αυτη πραγματικα και η cyta κυλαει το αυλο με την μαραβελα δηλαδη ειναι αργοπολη.  Εκει στην Ελλαδα εχετε ή ειχατε τετοια προβληματα ποτε σας ;;;;;

Δημοσ.

Θα ζητήσεις αποχρέωση από την εταιρία για όσο χρονικό διάστημα δεν είχες υπηρεσίες. Θα δεχτούν κανονικά αφού θα δουν το πρόβλημα που υπήρχε.

Δημοσ.

Θα ζητήσεις αποχρέωση από την εταιρία για όσο χρονικό διάστημα δεν είχες υπηρεσίες. Θα δεχτούν κανονικά αφού θα δουν το πρόβλημα που υπήρχε.

Ξεχασα να αναφαιρω πως ο παροχεας μου το εβαλε σε προταιρεοτητα το προβλημα και το εδωσε στην Cyta με προταιιρεοτητα αυτο συμενει οτι θα το φτιαξουν γρηγορα ή θα παρει της μερες του ; :(

τι εννοεις να ζητησω αποχρεωση δηλαδη να μ δωσουν ενα ορισμενο ποσο πισω ;

Δημοσ.

να σου αφαιρέσουν το ποσό που αντιστοιχεί στις μέρες αυτές που δεν θα έχεις υπηρεσίες.

Αυτο θα κανω :) και μετα θα μαθουν το μαθημα τους.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτο θα κανω :) και μετα θα μαθουν το μαθημα τους.

επειδη διαβασα το topic και βγαινω εγω εξω απο τα ρουχα μου.

α.ζητας να σου πιστωσουν στον λογαριασμο τις μερες που δεν επαιξες εστω και αν ειναι υπαιτιοτητα της cyta που ειναι τα καλωδια και οχι του παροχου σου.

β.ο παροχος σου οπως ειπες νοικιαζει καλωδιο απο την cyta οποτε δεν μπορει να κανει κατι παραπανω.εφοσον δεν ειναι στο δικο του κομματι θα παει η βλαβη στον παροχο του καλωδιου δηλαδη cyta.,

γ.αναλογως την ζημια Που εχει γινει μπορει μια βλαβη να ειναι 10 λεπτα μπορει και μερες.στην δικια σου περιπτωση που λες οτι δεν εχουν οι γειτονες σημαινει οτι εχει χτυπηθει μαλλον καποιο καλωδιο οποτε καλωδιακη βλαβη οποτε αργει αναλογως την εκταση της ζημιας.μπορει η καλωδιωκη να μην φτιαχνεται καν απο την cyta και να πηγαινει σε εργολαβο.

στην ελλαδα τωρα που ρωτας ναι ο οτε θεωρητικα θελει 48 ωρες για να φτιαξει μια βλαβη.αν ειναι καλωδιακη ομως ναι μπορει να παρει και εβδομαδα.εχεις adsl αρα δεν υπαρχει ρητρα sla επειδη εσυ δεν παιζεις.απλα σου πιστωνουν μερες.ουτε μπορεις να ζητησεις οτι να φτιαχτει αμεσα.πληρωνεις για adsl οχι για μισθωμενο κυκλωμα χαλκου ουτε ινα ουτε μικροκυματικο ουτε δεν ξερω τι.

διαβασε το συμβολαιο σου να δεις τι εχεις υπογραψει.οχι οτι τους δικαιολογω που δεν εχεις τηλεφωνο ιντερνετ απλα να ξερεις τι δικαιουσαι.οτι ο παροχος δινει και πιστωση για κατι που δεν φταιει αυτος πιστευω λεει πολλα.

αλλα παρομοια ειναι και η κατασταση εδω.εχω δει και βλαβη που ο πελατης δεν συγχρονιζε και ειχε περασει πανω απο ενας μηνας και δεν ειχε αλλαξει τιποτα.ο οτε καθε φορα εκλεινε την βλαβη οτι ειναι καλωδιακη και θα φτιαχτει και ξανα το ιδιο και το ιδιο και το ιδιο.μεχρι και οτετζης μου ελεγε οτι μερικες φορες δινουν βλαβες για καλωδιακες που καποιοι πελατες δεν παιζουν καλα και δεν τις κοιτανε ποτε.τα δινουν εργολαβια και αυτα.

οποτε ο παροχος δεν θα μαθει το μαθημα του.οκ θα σου κοψει και 5 ευρω οπως και σε αλλους τοσους πελατες.δεν θα αλλαξει κατι.και δεν μπορει να αλλαξει κατι.

Αλλαξε το ω με το ο στον τίτλο γιατί αυτό κι αν είναι...απαράδεχτο!

fixed

Ξεχασα να αναφαιρω πως ο παροχεας μου το εβαλε σε προταιρεοτητα το προβλημα και το εδωσε στην Cyta με προταιιρεοτητα αυτο συμενει οτι θα το φτιαξουν γρηγορα ή θα παρει της μερες του ; :(

τι εννοεις να ζητησω αποχρεωση δηλαδη να μ δωσουν ενα ορισμενο ποσο πισω ;

αν ειναι καλωδιακη δεν υπαρχει ακριβως προτεραιοτητα.οταν παιξουν ολοι θα παιξεις και εσυ .αλλωστε ουτε μισθωμενο κυκλωμα εχεις για να υπαρξει προτεραιοτητα που και να ησουν η cyta δεν την νοιαζει αφου για αυτην υπαρχει νοικιαζω χαλκο ειτε ειναι μισθωμενο ειτε ειναι adsl ουτε εισαι δημοσιος οργανισμος που εχουν προτεραιοτητα.αμα ηταν μισθωμενο απο την ιδια την cyta ναι εκει παμε αλλου και παλι δεν σημαινει οτι θα στο φτιαχναν πιο γρηγορα διοτι ο εργολαβος θα παει για να σκαψει πχ για να ενωσει ολο το καλωδιο.εκτος αν ειχαν χτυπηθει λιγα ζευγαρια και προσωρινα σου διναν καποιο αλλο.αλλα για ιδιωτη απλα δεν παιζει.αυτα ειναι καθημερινα με τον οτε εδω.εχω δει και ατομο που ηταν εταιρεια κοπηκε καλωδιο ο οτε εκανε μια βδομαδα για να το φτιαξει και λιγο πριν το φτιαξει κοπηκε το ιδιο καλωδιο σε αλλο σημειο και παλι αλλες τοσες μερες.δεν βγαζεις ακρη.απλα κανεις υπομονη οπως και οι αλλοι που ειναι εκει και δεν εχουν τηλεφωνο.

στην αθηνα στην νεα σμυρνη ειχαν κοψει χιλιαδες ζευγαρια τηλεφωνου οταν εσκαψαν απεναντι απο τον οτε για ενα parking>σε αλλη περιοχη παλι εχω δει 2 βδομαδες + χωρις τηλεφωνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...