Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ξεφορτωθώ τον ΟΤΕ γιατι ειναι 85 το 2μηνο και θέλω να βάλω κάποιο πάροχο φθηνό αλλα να μην έχω προβλήματα. Ποίες εταιρίες να αποφύγω και ανάμεσα σε ποιες να επιλέξω? 
Ρώτησα στην cyta και μου είπαν 44 το 2μηνο.

edit : μένω έξω απο την Πάτρα κανα 30λεπτο και πιάνω το πολύ 9,5mbit αν πειράξω τις ρυθμίσεις αλλα απο cyta μου ειπαν θα πιάνω 8.

Vdsl υπάρχει περίπτωση να πιάνω ? ειναι διαφορετικές γραμμές απο αυτές του adsl ? γιατι βλέπω καλές τιμές γενικά κ θα αξίζει κανα 10 euro παραπάνω αν όντως πιάνω περισσότερο. 

Δημοσ.

Εγώ έχω cyta και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος εδώ και 1 χρόνο με 8 γραμμή στα 19€,και τώρα που ανανεωσα πήγε στα 16,10€.

Γενικά κάνει καλές προσφορές, και για μένα ειναι ο καλύτερος εναλλακτικός παροχος μετά τον ΟΤΕ

1,5 mbps δε νομίζω ότι είναι και τραγικό, αν εξαιρέσεις τα λεφτά που θα δίνεις

Vdsl για να πιάνεις πρέπει να είσαι 1 χιλιόμετρο το πολύ από το κουτί που βάζουν για Vdsl που βάζουν, η από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ.

Λίγοι μπορούν να βάλουν μέχρι στιγμής Vdsl.

Μπορείς να το δεις και στο site της cyta η οποιοδήποτε παροχου, αν είναι διαθέσιμο στη περιοχή σου

Εγώ έχω cyta και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος εδώ και 1 χρόνο με 8 γραμμή στα 19€,και τώρα που ανανεωσα πήγε στα 16,10€.

Γενικά κάνει καλές προσφορές, και για μένα ειναι ο καλύτερος εναλλακτικός παροχος μετά τον ΟΤΕ

Θέλω να ξεφορτωθώ τον ΟΤΕ γιατι ειναι 85 το 2μηνο και θέλω να βάλω κάποιο πάροχο φθηνό αλλα να μην έχω προβλήματα. Ποίες εταιρίες να αποφύγω και ανάμεσα σε ποιες να επιλέξω?

edit : μένω έξω απο την Πάτρα κανα 30λεπτο και πιάνω το πολύ 9,5mbit αν πειράξω τις ρυθμίσεις αλλα απο cyta μου ειπαν θα πιάνω 8.

Vdsl υπάρχει περίπτωση να πιάνω ? ειναι διαφορετικές γραμμές απο αυτές του adsl ? γιατι βλέπω καλές τιμές γενικά κ θα αξίζει κανα 10 euro παραπάνω αν όντως πιάνω περισσότερο.

Vdsl για να πιάνεις πρέπει να είσαι 1 χιλιόμετρο το πολύ από το κουτί που βάζουν για Vdsl , η από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ.

Λίγοι μπορούν να βάλουν μέχρι στιγμής Vdsl.

Μπορείς να το δεις και στο site της cyta η οποιοδήποτε παροχου, αν είναι διαθέσιμο στη περιοχή σου

• Like 1
Δημοσ.

μα και με του ΟΤΕ τις ρυθμίσεις 8 πιάνω , απλά οι εταιρίες κλειδώνουν σε ενα safe ratio ? για να μην έχεις dc μάλλον 
πάντως θα κοιτάξω να διώξω τον ΟΤΕ , πολλά λεφτά για το τίποτα.

το βασικό που θέλω ειναι να μην έχω παρατράγουδα, δηλαδή αν έχει σωστή εξυπηρέτηση πελατών να μην περιμένω 2 ώρες στο τηλέφωνο και δεν έχει dc κλπ ολα οκ δεν το συζητώ! 

Δημοσ.

Αν δεν είχες πρόβλημα στον ΟΤΕ, δε θα έχεις και εκεί φιλε μου... Στον ΟΤΕ πηγαίνεις συνήθως όταν δε μπορεί να σου φτιάξει κάτι ο εναλλακτικός παροχος.

Άξιζει να πας όμως, μη το σκέφτεσαι

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συμφωνώ με Godian , γενικά το πρόβλημα είναι αν δεν έχουν ιδιόκτητο δίκτυο οι άλλοι πάροχοι μέχρι το σπίτι σου, γιαυτό και ρωτάς άν θα είναι πλήρως στο δίκτυο της Cyta, Forthnet, κτλ ή θα εκμεταλεύτεται γραμμή απο ΟΤΕ.

Αν είσαι στο ιδιόκτητο ανάλογα τι θα βάλεις , σίγουρα θα γλυτώσεις χρήματα και ίσως αυξηθεί η ταχύτητα. Η σύνδεσή σου τώρα είναι και καλα 24αρα?  γενικά παίζει οτι ανάλογα με την απόσταση σου απο το DSLAM, πέφτει η ταχύτητα λόγω γραμμής χαλκού. Υπάρχει στο forum κάπου και ένα tool που με margin και attenuation υπολογίζεις την απόσταση σου περίπου. 

Αν είσαι στην 2η περίπτωση τότε δεν θα πιάνεις κάτι περισσότερο αλλα λογικά θα γλυτώσεις ενα ποσό.

Ποτε ξανα λεφτά στον ΠΟτε.

Θα σου έλεγα Forthnet εγω πάντα ήμουν ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση τους , μου άλλαξαν γραμμή απο wind adsl σε vdsl μέσα σε 6 μέρες (περιοχη Αγ.Σοφίας) αλλα και Cyta καλά σχόλια γενικα ακούω . Ειδικά αν πιάνεις με 24αρα 9,5 , καλύτερα να κοιτάξεις το πρόγραμμα με 8 Mbps , πιο value πιστεύω το 1,5 Mbps trust me δεν είναι τίποτα  και θα πληρώνεις κάτω απο 35Ε το δίμηνο. H forthnet εχει btw 17.9 E τον μήνα την 24αρα( again δεν ξέρω πόσο θα πιάνεις εξαρτάται απο το που είναι το DSLAM (αστικό κέντρο)).

Vdsl πολύ χλωμό θα έλεγα, πάλι είναι αν είσαι <1km απο το DSLAM μπορείς (τσεκαρε το με το site της cyta , forthnet)

Δημοσ.

μα και με του ΟΤΕ τις ρυθμίσεις 8 πιάνω , απλά οι εταιρίες κλειδώνουν σε ενα safe ratio ? για να μην έχεις dc μάλλον 

πάντως θα κοιτάξω να διώξω τον ΟΤΕ , πολλά λεφτά για το τίποτα.

το βασικό που θέλω ειναι να μην έχω παρατράγουδα, δηλαδή αν έχει σωστή εξυπηρέτηση πελατών να μην περιμένω 2 ώρες στο τηλέφωνο και δεν έχει dc κλπ ολα οκ δεν το συζητώ! 

Ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό είχα με εσένα και τελικά προχώρησα -έστω και διστακτικά στην αρχή- σε Wind. Δε το έχω μετανιώσει στο ελάχιστο. Πληρώνω σημαντικά λιγότερα και στην ποιότητα των υπηρεσιών δεν έχω καταλάβει διαφορά.

Δημοσ.

αλήθεια για την τηλεφωνία της cyta τι εμπειρίες έχουμε..? κοιτάω μήπως πάω cyta ή wind μετά από 3 χρόνια στην Forthnet χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, για να επωφεληθώ από το 10άρι Upload.

Οι προσφορές της wind φαίνονται λίγο περίεργες και δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα τι ισχύει(εννοείται ότι δεν έχω σκοπό να κάνω 2 χρόνια συμβόλαιο), ενώ της cyta είναι πιο κατανοητές, αλλά η voip τηλεφωνία φοβίζει... !

Δημοσ.

αλήθεια για την τηλεφωνία της cyta τι εμπειρίες έχουμε..? κοιτάω μήπως πάω cyta ή wind μετά από 3 χρόνια στην Forthnet χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, για να επωφεληθώ από το 10άρι Upload.

Οι προσφορές της wind φαίνονται λίγο περίεργες και δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα τι ισχύει(εννοείται ότι δεν έχω σκοπό να κάνω 2 χρόνια συμβόλαιο), ενώ της cyta είναι πιο κατανοητές, αλλά η voip τηλεφωνία φοβίζει... !

Δε θα πήγαινα Cyta. Προτιμώ κάτι πιο αξιόπιστο. Όσον αφορά στις τιμές, αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, πάρε τηλέφωνο. Ή ακόμη καλύτερα γράψε το νούμερο σου στην ειδική φόρμα και θα σε καλέσουν εκείνοι ;)

Δημοσ.

Ή ακόμη καλύτερα γράψε το νούμερο σου στην ειδική φόρμα και θα σε καλέσουν εκείνοι ;)

Αυτό προσπαθώ να αποφύγω, ήδη με παίρνουν 5 φορές την βδομάδα για προσφορές κινητού, αν αρχίσουν και για το ιντερνετ... :P

Πέρα απτην "πλάκα", δεν γίνεται να καταλάβεις κάτι από το site. Σε κάθε σελίδα βγάζει άλλες τιμές, για τις ίδιες παροχές

Η Cyta γιατί δεν είναι αξιόπιστη? δεν ξέρω δεν είχα ποτέ cyta γιαυτό ρωτάω να ακούσω απόψεις

Δημοσ.

παρε τηλεφωνο στο 13888 και ζητα να συνδεσουν με το τμημα καταργησης της γραμμης αφου βεβαια εχει ληξει το συμβολαιο σου. αυτοι θα περασουν το αιτημα και απο το τμημα διακοπων που ειναι και τμημα προσφορων θα σε ρωτησουν γιατι θελεις να καταργησεις την τιμη. εγω τους ειπα για οικονομικους λογους και μου διναν αρχικα σαν προσφορα τις τιμες που εχουν στο site για τους συνδρομητες τους. τους ειπα να μου πουνε πως θα καταργησω την γραμμη σε ενα κατάστημα και απαντησαν μπορουμε να το κανουμε τωρα. ειπα θελω να το σκεφτω αν θα κατκαργησω η θα κανω φορητοτητα για να κρατησω το νουμερο και μου δωσανε σαν προσφορα 24 με απεριοριστα κια 30 σε κινητα 29.90 τιμη που δινουν σε νεους συνδρομητες. την δεχτηκα μιας και προσωπικα επειδη ειμαι διπλα σε νεα καμπινα θα επαιρνα νετ απο εκει με ταχυτητα στα 24 οπως και εγινε. βεβαια αν εκανα φορητοτητα θα επαιρνα καλυτερη προσφορα αλλα δεν ηθελα να μπλεξω με διαδικασιες.αυτα αν βεβαι θες να μεινεις οτε.wind καλες προσφορες αλλα εχει πολυ συχναα προβληματα με τους dns με αποτελεσμα αρκετες φορες να μην ανοιγει σελιδες. ημουν εκει συνδρομητης και εφυγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...