ATG Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Η ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA δημιουργεί ένα νέο κανάλι, το SuperSport Special, το οποίο θα ενεργοποιείται σε εξαιρετικές περιπτώσεις για να καλύψει τις ανάγκες μετάδοσης σημαντικών αθλητικών γεγονότων τα οποία θα βρίσκουν στέγη στη NOVA! Αρχή θα γίνει με το Rugby World Cup 2003, όπου το SuperSport Special θα μεταδώσει ζωντανά όλους τους αγώνες από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου!
Reginald Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Αρκετά καλή κίνηση της NOVA αλλα ένα δεν μπορώ να καταλάβω,πόσους ενδιαφέρει το Ragby;Άσε που οι ώρες μετάδοσεις λόγο που γίνετε στην Αυστραλία δεν θα είναι και πολύ λογικές. Θα προτειμούσα (εγω και πολλοί άλλοι) να έπερνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα δικαιώματα των αγώνων του ΝΒΑ,εδώ θέλω να πώ ότι παρακολουθώ Ragby αλλά στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι αυτό το άθλημα δεν είναι και πολύ αγαπήτο,προσωπικά θα δώ τους αγώνες αλλά πιστεύω θα είμαι απο τους λίγους,εύχομαι αυτό το κανάλι να προσθέσει σύντομα στο πρόγραμμά του ΚΑΙ τους αγώνες ΝΒΑ.
dim_b Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Ίσως δεν είναι γνωστό, αλλά το συμβόλαιο του NBA με τον Alpha Digital ισχύει ακόμη και μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση δεν μπορεί να πάρει άλλο κανάλι τα δικαιώματα. Ελπίζω να ξεκαθαρίσει σύντομα γιατί τα 2 τελευταία χρόνια μου έχει λείψει το NBA.
vagos789 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 h nova einai mia apath,gia ta skoupidia teleios,alla otan monadikos sou antagonisths htan kapote o alpha me ton aleuropoulo,ti na perimenei kaneis!
kostasbm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 o alpha den deixnei pote live mono magnhtoskophsh giati stoixoizei ftinotera h nova den pisteyo na dosei xrhmata gia nba einai akrivo to rgbe tha to do apo to eurosport kathoti fan toy eidoys me ayto megalosa alla pisteyo oti tha tairiaze sthn idiosygkrasia mas lol den einai ypoxreotiko na exeis syndesh nova polla eleythera tha to exoun reginlad mipos xereis ti egine sto collinwood brisbane giati elleipa merikes peres kai to exasa;; filika
Reginald Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Αν δεν κάνω λάθος τα δικαιώτα ο Alpha Digital τα είχε για δύο χρόνια,άρα φέτος έληξε η σύμβαση.Είχα ακούσει ότι πέρισυ το ΝΒΑ είχε δώσει το δικαίωμα στον Alpha να μεταδώσει τα παιχνίδια χωρίς να πληρώσει αλλα αυτός δεν το έκανε,βέβαια δεν ξέρω αν υπήρχε και κάτι άλλο στα "ψιλά γράμματα".Ας ελπίσουμε να γλινει κάτι φέτος. @kostasbm:Πρόπερσυ ο Alpha έδειχνε κάθε μέρα έναν αγώνα NBA LIVE,τα δικαιώματα ναι είναι ακριβά αν πάρεις το πλήρης πακέτο που πήρε ο Alpha δηλαδή το NBA TV.Αν πάρεις 2-3 αγώνες την εβδομάδα ποσό να κοστίζει;Rugby παρακολουθώ μόνο όταν δείχνει η TV,το Collingwood-Brisbane να το δώ που;Αν δεν κάνω λάθος είναι ο Αυστραλιανός Τελικός;Δεν γνωρίζω τι έγινε θα έλεγα είμαι περισσότερο fan του NBA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.