qsis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 οπως το βλεπω εγω θα πεταει διαφημιση οταν καποιος θα παει να κανει κληση. Οπως το youtube ενα πραγμα. Άμα το κάνουν αυτό να κάνουν δωρεάν και τα τηλέφωνα όπως το yt ένα πράγμα 1
Meraklis56 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει αυτή την στιγμή η ανάλογη τεχνολογία σε wi-fi; Εννοείς το 802.11s και απο όσο βλέπω έχει υλοποιηθεί σε κάποια projects αλλά απέχει ακόμα από την εμπορική αξιοποίηση
pcos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 περιμενω κατι αντιστοιχο για το ιντερνετ. ενα nonISP internet,γιατι οχι
Captain Nemo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν με εντυπωσιάζει θα περιμένω διαφημίσεις με μορφή ολογράμματος για να ψαρώσω
qsis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν με εντυπωσιάζει θα περιμένω διαφημίσεις με μορφή ολογράμματος για να ψαρώσω Εγώ περιμένω διαφημίσεις στα όνειρά μου την ώρα που κοιμάμαι για να ψαρώσω 1
Adamon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 περιμενω κατι αντιστοιχο για το ιντερνετ. ενα nonISP internet,γιατι οχι Ειναι ηδη διαδεδομενο στην Καταλονια http://en.wikipedia.org/wiki/Guifi.net
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Tσεκάρετε και το firechat app που ακολουθεί την ίδια αρχή λειτουργίας με wifi και Bluetooth.
Meraklis56 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Tσεκάρετε και το firechat app που ακολουθεί την ίδια αρχή λειτουργίας με wifi και Bluetooth. Το οποίο είναι closed source.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα