Godian Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Προχθές, πήρα τηλέφωνο στη Cyta να ζητήσω προσφορά για νέο πρόγραμμα συμβολαίου, γιατί δε θέλω να πάω σε άλλη εταιρία, εφόσον είναι πολύ καλά εδώ. Το συμβόλαιο μου λήγει 16 Οκτωβρίου. Αλλά αυτοί μου είπαν πως θα πληρώσω το μήνα μου κανονικά 19€ που έχω την 8άρα, και τέλος του μήνα θα γίνει η αλλαγή και θα πάω σε 24αρα με 16,10€ το μήνα. Ισχύει κάτι τέτοιο;;;
PETROS13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ρωτάς αν ισχύει η προσφορά ή για την πληρωμή ? Θεωρώ πως με την αρχική σύνδεση είχες δέσμευση έτους οπότε μέχρι τις 16/10/2014 πληρώνεις όσο ήταν. Μετά θα έχεις ότι προσφορά σου δώσουν (με την ανάλογη δέσμευση που θεωρώ θα είναι από 18 μέχρι 24 μήνες).
SaFiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αλλαγες πακετων ενεργοποιουνται καθε 1η του μηνα στην Cyta.Βεβαια την ταχυτητα θα στην αλλαξουν νωριτερα.Σε εμενα τουλαχιστον ετσι ειχε γινει σε μια συνδεση που εχω στην Cyta... 1
Godian Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αλλαγες πακετων ενεργοποιουνται καθε 1η του μηνα στην Cyta.Βεβαια την ταχυτητα θα στην αλλαξουν νωριτερα.Σε εμενα τουλαχιστον ετσι ειχε γινει σε μια συνδεση που εχω στην Cyta... Αυτό ήθελα να μάθω φιλε μου.... Σε ευχαριστώ πολύ Ρωτάς αν ισχύει η προσφορά ή για την πληρωμή ? Θεωρώ πως με την αρχική σύνδεση είχες δέσμευση έτους οπότε μέχρι τις 16/10/2014 πληρώνεις όσο ήταν. Μετά θα έχεις ότι προσφορά σου δώσουν (με την ανάλογη δέσμευση που θεωρώ θα είναι από 18 μέχρι 24 μήνες). Έκανα την ανανέωση κανονικά την ημέρα που πήρα τηλέφωνο. Είπα και τα στοιχεία μου για να κάνουν επιβεβαίωση. Για 12 μήνες έκανα ανανέωση. Ήθελα να το ρωτήσω αλλά με πρόλαβε... Και μετά το ξανά ρώτησα να είμαι σίγουρος
Godian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τελικά όλα καλά. Μου ανέβασαν τη ταχύτητα. Ζήτησα και 6snr ολο καλά τελικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα