Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή η δουλειά μου είναι λίγο έξω από την Αθήνα και σε λίγο θα αρχίσει να χαλάει ο καιρός

μάλλον θα χρειαστεί να πάρω ένα φθηνό αυτοκίνητο, γύρω στα 3-3.500...

Σκέφτομαι για Polo '01-'04, Opel Corsa '03-'04, Fiesta '03-'04, Clio '04-'06 και λιγάκι για C2.

Έχει κανείς γνώμη για κάποιο απο τα παραπάνω;

Θέλω κάτι οικονομικό 1.2-1.4 και φυσικά να μην είναι και πολύ επιρεπές σε βλάβες.

Η χρήση θα είναι κυρίως πέρα-δώθε στη δουλειά όταν βρέχει αρκετά.

Επεξ/σία από Tomahawk
Δημοσ.

παρε ιαπωνικο.......κανενα yaris......που ειναι σκηλια και οικονομικα........χωρις τις γνωστες αρωστιες (ηλεκτρικων) των γαλλικων και τα ακριβα ανταλλακτικα των VW.

• Like 1
Δημοσ.

Τα Toyota, ειδικά τα yaris κρατάνε την τιμή τους οπότε θα πρέπει να κάνω υποχώρηση στο θέμα των χιλιομέτρων και της παλαιότητας...

Δημοσ.

μερικα polo (κ γενικα gr VAG), νομιζω μοντελα γυρω στο 2003-2006, καιγανε λαδια απο γεννησιμιου τους, δεν γνωριζω ακριβως ποτε-ποια-πως-γιατι

Δημοσ.

μερικα polo (κ γενικα gr VAG), νομιζω μοντελα γυρω στο 2003-2006, καιγανε λαδια απο γεννησιμιου τους, δεν γνωριζω ακριβως ποτε-ποια-πως-γιατι

τα 2000-2003 τα 1400 καιγανε απο γεννησιμού τους πολυ λάδι, εχω συναδελφο που το εχει ακόμα (280000 χλμ) και πλεον συμπληρώνει ανα 3-4000 χλμ ενα λιτρο λαδι αλλα δε τον νοιαζει γιατι απλα δε νιώθει... Οσο εχει λαδι και βενζίνη παει...

Δημοσ.

δωσε παραπανω σημασια σε κρατηματα κλπ μιας και λες που το αμαξι θα κινειται σε βροχες κλπ....οποτε μαλλον πας για fiesta

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρε ιαπωνικο.......κανενα yaris......που ειναι σκηλια και οικονομικα........χωρις τις γνωστες αρωστιες (ηλεκτρικων) των γαλλικων και τα ακριβα ανταλλακτικα των VW.

+1 για yaris 1100

εναλλακτικά δες και το fiesta 1.25 2005+ που ειναι αξιοπιστο, σκυλι και παιζει κοντα στο τριαρι

Τα Toyota, ειδικά τα yaris κρατάνε την τιμή τους οπότε θα πρέπει να κάνω υποχώρηση στο θέμα των χιλιομέτρων και της παλαιότητας...

Συμφωνω απολυτα και με τους τρεις σας αλλα δυσκολο με τοσα λεφτα για αξιοπιστο Ιαπωνικο εκτος και εχει κανει πολλα χλμ και είναι και καποιων ετων παραπανω.

Αν αναεβεις σα 5000 κατι θα βρεις οπωσδήποτε

Για τα κυβικα που λες να προτιμισεις 1400 γιατι τα 1200 είναι μερικες φορες λιγα σε σχεση με το βαρος και το μέγεθος του αμαξώματος

Το λεω από εμπειρια με του γιου μου με δυο ibiza 1.2 και 1.4 που ειχε παλαιοτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...