kamikazi18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Πηρα για ενα φιλο ηχεια 2.1 και του εβαλα και το realtek high definition audio driver.Στις ρυθμισεις ηχειου εχει να επιλεξω αναμεσα στα εξης:1) στερεοφωνικο2) τετραφωνικο3) 5.1 4) 7.1 επιλεγω λοιπον για αρχη το στερεοφωνικο και δεν παιζει το subwoofer.. μετα προσπαθω να κανω μια δοκιμη με την 3 επιλογη (5.1) παιζει το subwoofer αλλα σαν ηχειο, δεν βγαζει μπασο. δεξια απο τις ρυθμισεις ηχειου εχει 1 οθονη 5 ηχεια και 1 subwoofer, οταν επιλεγω το subwoofer δεν βγαζει ηχο αλλα οταν επιλεγω το κεντρικο ηχειο ( c ) βγαζει αλλα οπως ειπα παραπανω βγαζει ηχο και οχι μπασο...πως θα το φταιξω αυτο; καταρχας με αυτο το προγραμμα ή με καποιο αλλο;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 δεν είναι πρόγραμμα,έιναι driver+control panel. Αν δεν έχει αυτή την κάρτα ήχου η γενικότερα τσιπάκι realtek κάκως το έβαλες. απο και και περα,drivers ήχου δεν είχε περασμένους; τι συνδεσμολογία έχεις κάνει στα ηχεία; κανονικα στο στερεοφωνικό πρέπει να παίζει και το sub.
kamikazi18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Το pc που εχει ο φιλος μου ηταν δικο μου και του το δωρισα, οταν το χρησιμοποιουσα εγω ειχα 5.1 ηχεια με το realtek και επαιζαν κανονικα ολα τα ηχεια.ναι drivers ηχου εχει σιγουρα εγω τους ειχα περασει μετα απο format πριν παρει το pc. οχι στα στερεοφωνικα δεν παιζει το subwoofer και επισης, δεξια απο τις ρυθμισεις ηχειου οταν επιλεγω στερεοφωνικα εχει 1 οθονη και 2 ηχεια το subwoofer δεν το εχει οποτε λογικο νομιζω οτι ειναι να μην παιζει.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 το sub συνδέεται πάνω στα ηχεία η έχει δική του υποδοχή; αν έχει δική του πρέπει μέσα απο την κάρτα ήχου να ορίσεις τι συνδέεις.
kamikazi18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) λοιπον τα ηχεια και το sub συνδεονται πανω σε control box. μωρε καλα τα λες εσυ αλλα γενικοτερα δεν τα παω καλα με αυτα οποτε μπορεις να μου το κανεις ποιο λιανα; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2014 από kamikazi18
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 πες μου ποιά ηχεία πήρεςμου φαίνεται παράξενο να μην παίζει το sub. τόσα χρόνια έχω logitech 2.1 και στην επιλογή στέρεο παίζει κανονικά το sub και έχω αλλάξει και σύστημα στο ενδιάμεσο. Κάτι παίζει με την σύνδεση. το λιανά τώρα Αν το sub έχει δικό του καρφάκι σύνδεσης στην κάρτα ήχου και δεν συνδέεται κάπου στα ηχεία Η τα ηχεία να κουμπώνουν πάνω στο sub και απο εκεί να φεύγει 1 καρφί για να συνδεθεί στην μητρική, θα πρέπει να το συνδέσεις και στο πάνελ της κάρτας ήχου να πατήσεις την αντίστοιχη υποδοχή και να ορίσεις χειροκίνητα ότι ειναι sub.
kamikazi18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/genius-sw-g21-1250-4-piece-gaming-speakers-p-PER.505622 αυτα του πηρα.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 καλά το φαντάστηκα ότι θα πάιζει πάνελ στη μέση :Ρ Τα ηχεία έχουν ανεξάρτηση σύνδεση το καθένα στο πάνελ της έντασης; απο το πανελ αυτό τι καλώδια φεύγουν για να συνδεθουν στην κάρτα ήχου του pc;
kamikazi18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 στην καρτα ηχου μπαινει μονο 1 πρασινο και στο control box 1 γκρι και 1 κοκκινο
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ακριβώς αυτό. Άρα, στην επιλογή για στερεοφωνικό θα το αφήσεις. Απο και και πέρα,κάτι άλλο γίνεται με την συνδεσμολογία. Κάποιο Manual κάτι δεν έχει; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω δυστυχώς,δεν έχω άλλες ιδέες.
kamikazi18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 τεσπα θα το ψαξω μετα που θα παω απο το σπιτι του να σαι καλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα