tsamo2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Βρίσκομαι ανάμεσα στην LG 32LB650V και στην Sony KDL-32W706B και δεν μπορώ να αποφασίσω... Ποια θα μου προτείνατε στις 32'' ; Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα καθώς είναι η πρώτη αγορά τηλεοράσεως μετά από 15 χρόνια, γι αυτό θα προτιμούσα την καλύτερη που μπορώ να αγοράσω αυτή τη στιγμή στις 32''... Οποιαδήποτε εναλλακτική ευπρόσδεκτη .
dj_stefan23s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αν σε ενδιαφερει το 3d αναγκαστικά πας στην lg.σαν εικονα η sony ειναι καλυτερη.δεν μαρεσε ομως το smart tv της οσο της lg. Αποστολή από το iQTab 3G με τη χρήση Insomnia App
tsamo2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν με ενδιαφέρει τόσο το 3D αυτή τη στιγμή, αλλά επειδή θα είναι η κεντρική τηλεόραση του σπιτιού για καμία 10ετία θα ήθελα να είναι όσο πιο futureproof γίνεται. Όσο για την εικόνα, δεν έχω πετύχει κάπου την LG αλλά τις προάλλες πέτυχα τη Sony δίπλα σε άλλες μάρκες και πρέπει να παραδεχθώ ότι φαινόταν καλύτερη η εικόνα της σε σχέση με τις υπόλοιπες τηλεοράσεις...
Tsino Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Επαναφέρω το θέμα. Έχουν την LG 32LB650V στα 369. Αξίζει τα λεφτά της ?? Πείτε γνώμες ? Η χρήση της θα είναι για καμιά ταινία από εξωτερικό δίσκο και τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα.
3DJIN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 οχι βεβαια,σαν αστειο μου ακουγεται! εννοειται οτι πας στην απιστευτη εικονα της 706Β
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα