Bspus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Repeater χρειαζεσαι στον ενδιαμεσο οροφο οχι access point. Φυσικα καποια access points μπορει να κανουν και αυτη τη δουλεια αλλα αν παρεις σκετο repeater θα πρεπει να βγει φθηνοτερα. Μαρκες δεν εχω να προτεινω. Δεν ξερω αν το προσεξες, αλλα καποιος σου ειπε οτι πρεπει να το βαλεις στον ενδιαμεσο οροφο, δηλαδη στον πρωτο. Αυτο προυποθετει οτι εχεις προσβαση και σε καποιο διαμερισμα του πρωτου (και μαλλον αν δεν ειναι το ακριβως απο κατω παλι μπορει να μην πιανει) και ο ιδιοκτητης/νοικαρης εκει ειναι προθυμος να το εγκαταστησει. Αυτο ειναι ασχετο με το οτι ο φιλος σου στο δευτερο οροφο αφηνει ανοιχτο το wifi του για σενα
akuma3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 με αυτό εδώ TP-LINK TL-WA730ΡΕ 150MBPS WIRELESS RANGE EXTENDER κάνω την ίδια δουλειά με το repeater αν ξέρει κάποιος να μου πει?γιατί από ότι διάβασα στις οδηγίες το ίδιο κάνει αν δεν κάνω λάθος και 2 μπορεί να μου πει κάποιος που ξέρει ένα πιο οικονομικό powerline γύρο στα 50 η 70 που να μην χρειάζεται να είμαστε στο ίδιο ρολοι με αυτόν που έχει το router?
parsifal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το τελευταίο που ζητάς δε νομίζω να γίνεται: όλη η λογική λειτουργίας των powerline adapters βασίζεται στην παραδοχή ότι θα τα κουμπώνεις σε πρίζες του ίδιου ρολογιού/παροχής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα