Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μονο που αυτος που μενει στον ενδιαμεσο οροφο ισως δεν δεχτεί... ;) (ουτε εγω δε θα δεχομουν... πλεον το wifi το ανοιγω μονο οταν θελω να μπω απο το κινητο ή εχω καποιον στο σπιτι που χρειάζεται νετ)

σαφτο δεν έχω θέμα φιλε μου διότι το αφήνει πάντα ανοιχτό γιαμενα ακόμα και όταν δεν είναι σπίτι του διότι αυτός λίπη πολλές ώρες απτό σπίτι και πολλές φορες εξωτερικό για την εργασία του και από ότι το είδα είναι απλό οποτε πιστεύω να δεκτη το θέμα είναι αν θα κάνω όντως δουλειά με αυτό γιατί σκέφτομαι να πάρο και το πιο ακριβό που βρήκα αυτό στα 80 γιατί έχει πολλά πλεονεκτήματα το συγκεκριμένο σεφχαριστο πάντως για την λύση που μου έδωσες δεν την ήξερα

Δημοσ.

δεν υπαρχει λόγος να παρεις κατι ακριβό... αρκει και με 30€ ένα κατα τη γνώμη μου... Απλα ψαξε αν μπορεις να το δοκιμασεις ή παρτο απο καπου που θα μπορεις να το επιστρέψεις ωστε στην μικρη περιπτωση που για καποιο λογο δε δουλευει να μην χασεις απο τη μεταπώληση (π.χ. αν το παρεις 30 δε μπορεις να το πουλήσεις πανω απο 20-22 ;) )

Δημοσ.

Δεν μπορώ να διαβάζω κειμενάκια χωρίς ούτε ένα σημείο στίξης, μου φαίνεται πως ο OP τα λέει όλα μονοκοπανιά!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να διαβάζω κειμενάκια χωρίς ούτε ένα σημείο στίξης, μου φαίνεται πως ο OP τα λέει όλα μονοκοπανιά!

Xωρίς ανάσα λέμε..

Δημοσ.

Η λέξη κλειδί είναι το "γιαφτο" πιστεύω. Εκεί κάτι κρύβεται!

Κρυφός κώδικας??

το (γι'αυτό) γιατί το γράφεις "γιαφτο" μέσα σε εισαγωγικά;

Kρυφός κώδικας.

• Like 2
Δημοσ.

Τα μισα λέτε

Αν τα λέγαμε όλα, τι κρυφός κώδικας θα ήτανε μετά??  Όλα είναι τεχνηέντως κρυφά δομημένα φίλε μου.. όλα!  ''Γράφτο''.

Δημοσ.

καποια powerline δουλευουν και σε ξεχωριστο δικτυο ρευματος,καποια εχουν καλυτερα φιλτρα και δεν δημιουργουνται παρεμβολες απο συσκευες που ειναι κοντα και τραβανε πολυ ρευμα-ακτινοβολια κτλ(π.χ. πλυντηρια,κουζινες κτλ...).

γι αυτο παρε κατι κοντα στο 100ε(θεωρουν καλη μαρκα τηνhttp://www.skroutz.gr/s/2581969/Devolo-dLAN-500-AV-Wireless-Starter-Kit.html  http://www.skroutz.gr/s/3297344/Devolo-dLAN-500-WiFi-Starter-Kit.html  devolo) .Αρκετα δεν θα χουν καν wifi ενσωματωμενο.δηλ.βαζεις ενα στην μπριζα του μοντεμ του 2ου οροφου με Ethernet απο το ρουτερ προς το powerline και μετα το 2ο το βαζεις στην μπριζα του ισογειου διπλα απο το pc σου.

Αν δεν εχει wifi to powerline συνηθως βγαζουν 2 εξοδους Ethernet για χρηση με καλωδιο ή το ενα απο τα 2 Ethernet το βαζεις σε access point-repeater(20ε)ωστε να μοιραζεις ασυρματα στο σπιτι σου..

υ.γ. αν δεν ξερεις πως να κανεις τα απο πανω εκει απο οπου αγορασεις τις συσκευες πες να σου στειλουν καποιον να το σεταρει...

Δημοσ.

κάτι πιο οικονομικό που να λειτουργεί ακόμα και αν δεν παίρνουμε απτό ίδιο ρεύμα υπάρχει?γιατί 100 ευρώ είναι πολλά φιλε μου εγώ λέω να δώσω μέχρι 60 άντε 70 πιο πάνω δεν μπορώ προς το παρόν και θέλω να το πάρο μέσα στη βδομάδα

Δημοσ.

Με ένα access point στον ενδιάμεσο όροφο όπως σου έγραψα και πριν, ξεμπερδεύεις με 15-20€ και σίγουρα.

Δημοσ.

Με ένα access point στον ενδιάμεσο όροφο όπως σου έγραψα και πριν, ξεμπερδεύεις με 15-20€ και σίγουρα.

έχεις κάποιον να μου προτείνεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...