Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχάς εγώ είμαι ισόγειο παιδιά και αυτός είναι στο 2 και κατά 2 την κεραία την έχω βάλει εσωτερικά μέσα στο δωμάτιο μου γιατί είναι με usb και είχε 5 μετρα usb μονο και δεν έφτανε να την βάλω εξωτερικά τώρα έχω 4 γραμμές αυτή τι στιγμή που μιλάμε αλλα όσο κατεβαίνει η θερμοκρασία έχω φτάσει και 2 γραμμές και φιλε μου περνώ ρεύμα από αυτόν γιατί έχω νοικιάσει ένα απτά διαμερίσματα που έχει οποτε έχουμε το ίδιο ρολοι αλλα αυτό τι σχέση έχει με το wifi?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν παιρνεις ρευμα απο την ιδια παροχή μπορεις να βάλεις powerline και να ξενοιάσεις..

π.χ. https://www.skroutz.gr/s/4037836/D-Link-GO-PLK-200.html

βαζει ενα αυτος σε μια μπριζα και το συνδέει με το ρουτερ και ενα εσυ και το συνδέεις με το πισι σου και εισαι αρχοντας

Δημοσ.

αν παιρνεις ρευμα απο την ιδια παροχή μπορεις να βάλεις powerline και να ξενοιάσεις..

π.χ. https://www.skroutz.gr/s/4037836/D-Link-GO-PLK-200.html

βαζει ενα αυτος σε μια μπριζα και το συνδέει με το ρουτερ και ενα εσυ και το συνδέεις με το πισι σου και εισαι αρχοντας

χρειάζονται ειδικές γνώσης "γιαφτο" φιλε μου?2 είναι με καλώδια?η απλά το βάζο στο ρεύμα και τέλος?

Δημοσ.

Ναι αν εισαι τυχερος και πιασει το powerline καθαρισες

Σε αντιθετη περιπτωση μπορεις να παρεις μια πολυ δυνατη κεραια που προοριζεται για εξωτερικους χωρους οπως αυτο

http://www.e-shop.gr/ubiquiti-nanostation-loco-m-series-24ghz-locom2-class-2x2-mimo-airmax-tdma-station-p-PER.535103

Το οποιο ειναι ουσιαστικα ενας αυτονομος υπολογιστης τον οποιο χειριζεσαι με web interface. Εχει wifi για να συνδεεσαι στα access points αλλα και ethernet (το οποιο το τροφοδοτει ταυτοχρονα με ρευμα) για να το συνδεεις στον υπολογιστη σου

Εχω ενα τετοιο (ιδια μαρκα, πιο παλιο μοντελο) που δουλευει 2 χρονια τωρα εξω χωρις προβλημα και πιανει αισθητα καλυτερα απο οποιαδηποτε wifi καρτα εχω δοκιμασει. Το εχω βαλει σε κουτι για να εχει προστασια απο τη βροχη

Επειδη ομως ειναι και πιο δυνατης ακτινοβολιας, καλο ειναι αν την εχεις εκτος σπιτιου

Δημοσ.

χρειάζονται ειδικές γνώσης "γιαφτο" φιλε μου?2 είναι με καλώδια?η απλά το βάζο στο ρεύμα και τέλος?

τιποτα απολυτως, προχθες περασα ενα σετακι απο οροφο σε οροφο και σε 3 λεπτά ειχα ξεμπερδέψει!! απλα το βαζεις στην μπριζα (δε πρέπει να παρεμβάλεται ups) και συνδεεις το καλώδιο είτε στο ρουτερ/είτε στον υπολογιστή σου και ξεμπέρδεψες μια για παντα!

Δημοσ.

τιποτα απολυτως, προχθες περασα ενα σετακι απο οροφο σε οροφο και σε 3 λεπτά ειχα ξεμπερδέψει!! απλα το βαζεις στην μπριζα (δε πρέπει να παρεμβάλεται ups) και συνδεεις το καλώδιο είτε στο ρουτερ/είτε στον υπολογιστή σου και ξεμπέρδεψες μια για παντα!

ok φιλε μου και κάτι τελευταίο για να μην σε κουράζω αυτό τι ταχύτητες πιάνει γιατί διάβαζα για 200mb αυτό είναι το download του?η κάτι άλλο γιατί με τι κεραία όταν δεν έχει κακό καιρό έπιανα χιλιάρι ταχύτητα

αν καταλήξω σε αυτή τι λύση που "μαρεσι" κιόλας σαν ιδέα σκέφτομαι να πάρο αυτό http://www.multirama.gr/prod/perifereiaka/diktyaka/powerline/av500-nano-powerline-adapter-starter-kit-tl-pa4010kit/prod6020700pp/?utm_source=recom&utm_medium=site&utm_campaign=cat630082pp&utm_content=p2πως σας φαίνεται παιδιά?γιατί θέλω να έχω και στα κινητά και από ότι είδα με αυτό μπορώ να έχω και wifi σήμα καλο

Δημοσ.

ok φιλε μου και κάτι τελευταίο για να μην σε κουράζω αυτό τι ταχύτητες πιάνει γιατί διάβαζα για 200mb αυτό είναι το download του?η κάτι άλλο γιατί με τι κεραία όταν δεν έχει κακό καιρό έπιανα χιλιάρι ταχύτητα

1000αρι wifi δεν υπάρχει! Με αυτό εφόσον σου δουλευει θα πιάνεις μεγαλύτερες ταχύτητες συγκριτικά με τα 54 Mbps που ειναι το συνηθέστερο όριο για τα ασυρματα δικτυα!

εσυ μάλλον εννοεις οτι επιανες 1000kbps download και αυτό θα παραμείνει ιδιο και καλύτερο!

Δημοσ.

Ναι αν εισαι τυχερος και πιασει το powerline καθαρισες

Σε αντιθετη περιπτωση μπορεις να παρεις μια πολυ δυνατη κεραια που προοριζεται για εξωτερικους χωρους οπως αυτο

http://www.e-shop.gr/ubiquiti-nanostation-loco-m-series-24ghz-locom2-class-2x2-mimo-airmax-tdma-station-p-PER.535103

Το οποιο ειναι ουσιαστικα ενας αυτονομος υπολογιστης τον οποιο χειριζεσαι με web interface. Εχει wifi για να συνδεεσαι στα access points αλλα και ethernet (το οποιο το τροφοδοτει ταυτοχρονα με ρευμα) για να το συνδεεις στον υπολογιστη σου

Εχω ενα τετοιο (ιδια μαρκα, πιο παλιο μοντελο) που δουλευει 2 χρονια τωρα εξω χωρις προβλημα και πιανει αισθητα καλυτερα απο οποιαδηποτε wifi καρτα εχω δοκιμασει. Το εχω βαλει σε κουτι για να εχει προστασια απο τη βροχη

Επειδη ομως ειναι και πιο δυνατης ακτινοβολιας, καλο ειναι αν την εχεις εκτος σπιτιου

σε περίπτωση που δεν πιάσει το powerline φιλε μου αυτή η κεραία που μου λες είναι πιο ισχυρή από αυτή που έχω τώρα?και 2 πως λειτουργεί?με usb επάνω στο laptop μου?η διαφορετικά?

1000αρι wifi δεν υπάρχει! Με αυτό εφόσον σου δουλευει θα πιάνεις μεγαλύτερες ταχύτητες συγκριτικά με τα 54 Mbps που ειναι το συνηθέστερο όριο για τα ασυρματα δικτυα!

εσυ μάλλον εννοεις οτι επιανες 1000kbps download και αυτό θα παραμείνει ιδιο και καλύτερο!

είμαι ψιλό άσχετος φιλε μου και ναι 1000kbps ωραία άμα θα έχω ακριβώς τέτοια ταχύτητα και καλύτερη έτσι και πιάσει με έσωσες αδερφέ "σεφχαριστο" πολύ για τις πληροφορίες

Δημοσ.

Βασικά , αν μπορείς , δανείσου από κάποιον να δεις αν δουλεύει το powerline , ή αλλιώς αγόρασε από κάπου και άνοιξε με προσοχή τη συσκευασία για να μπορείς να το επιστρέψεις αν δεν σου παίζει.

Δημοσ.

Βασικά , αν μπορείς , δανείσου από κάποιον να δεις αν δουλεύει το powerline , ή αλλιώς αγόρασε από κάπου και άνοιξε με προσοχή τη συσκευασία για να μπορείς να το επιστρέψεις αν δεν σου παίζει.

σωστός... αν μπορει να βρει απο καπου θα ήταν το ιδανικο! Επισης, απο οπου και να το πάρει βάσει νόμου εχει 14 ημέρες δικαίωμα υπαναχώρησης/επιστροφής αρκει να ειναι στην αρχική του συσκευασία και στην αρχικη του κατασταση...

Δημοσ.

Βάλε ένα access point στον ενδιάμεσο όροφο, δεν χρειάζεσαι τεχνικό.

Σωστός ο φίλος....

Η καλύτερη λύση είναι αυτή

Δημοσ.

Σωστός ο φίλος....

Η καλύτερη λύση είναι αυτή

μονο που αυτος που μενει στον ενδιαμεσο οροφο ισως δεν δεχτεί... ;) (ουτε εγω δε θα δεχομουν... πλεον το wifi το ανοιγω μονο οταν θελω να μπω απο το κινητο ή εχω καποιον στο σπιτι που χρειάζεται νετ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...