akuma3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ζητάω έμπειρο άτομο για να μου λύση το θέμα που έχω με το internet έχω αγοράσει μια κεραία εσωτερική 18dbi που το καλοκαίρι είχα τέλειο σήμα και ταχύτητα download τώρα που αλλάζει ο καιρός έχω πρόβλημα και ψάχνω κάποιον έμπειρο τεχνικό internet να μου βρει μια λύση μένω σε ισόγειο και ένας φίλος μου που μένει στο 2 μου δίνη internet και θέλω να βρούμε μια μόνιμη λύση ώστε να μην έχω ξανά θέμα ότι καιρικές συνθήκες και αν υπάρξουν εννοείτε ότι πληρώνω γιαφτο
vrykolakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μήπως η κεραία είχε πάθει κανα κάταγμα παλιά και τώρα που αλλάζει ο καιρός επηρεάζεται;
akuma3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 όχι φιλε μου είναι καινούργια και δεν μου έχει πέσει ποτε κάτω αν ήταν για κάτι τέτοιο όπως λες θα είχα πάρει καινούργια αλλα πιστεύω ότι είναι λόγο απόστασης και λόγο του ότι είναι η τύχη και τώρα που αλλάζει και ο καιρός είναι πιο μεγάλο το θέμα
vrykolakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ο φίλος σου σου δίνει ασύρματα ή αμολάς καλούμπα;
vrykolakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Όταν συνδέεσαι ενσύρματα στο router σου, πάει καλά η σύνδεση;
akuma3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 αυτή τι στιγμή που μιλάμε έχει 4 απτής 5 γραμμές κάτω στη μπάρα και κατεβάζω με 1mb πριν λίγες ώρες ήταν με 2 γραμμές και τρις και κατέβαζα με 30kb και 190kb
vrykolakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δες πώς παίζει και ενσύρματα. Αν μπορείς, δοκίμασε με κάποιο άλλο router. Τις μετρήσεις που αναφέρεις, πώς τις κάνεις;
akuma3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 φιλε μου τεχνικό ψάχνω δεν κάθομαι να ασχοληθώ εγώ "γιαφτο" και πληρώνω και τι εννοείς να αλλάξω κανάλι?
akuma3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 γιατί το άτομο που μου δίνη φιλε μου δεν θέλει καλώδια λέει γιατί του χαλάει τι διακόσμηση στο σπίτι του ένα καλώδιο αν ήταν το ήξερα και μονος μου ήταν η καλύτερη και πιο οικονομική λύση 22 ευρώ θα μου στοίχιζε αλλα δεν γίνετε "γιαφτο" θέλω έναν τεχνικό να μου πει λύση χωρίς καλώδια μονο ένα καλώδιο μπορώ να βάλω σε ρεύμα στο σπίτι του ατόμου αυτού
nikos903 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αφού υπάρχει θέμα "διακόσμησης" το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του πάρεις ένα πιο δυνατό ρούτερ (ή να δεις αμα μπορείς να αυξήσεις την ένταση σε αυτό μέσα απο το μενού του) και μια καλύτερη κεραία (omni) με περισσότερα db. Και πες του άμα γίνεται να το πάει στο παράθυρο, όσο πιο κοντά στο μπαλκόνι σου. Ποιο ρούτερ έχει αυτός κιόλας; Απο την μεριά σου θες και εσύ μια καλή, έξω απο το σπίτι καλύτερα γιατί απο πάνω άντε πιάσε με τόσους τοίχους... Αυτή που δείχνεις έξω την έχεις βάλει; Βίδες στον τοίχο με οπτική στο μπαλκόνι του; Βασικά πόσες γραμμές πιάνεις απο το δίκτυο αυτό; Με την κεραία δες και άμα έχεις λάπτοπ πήγαινε στο μπαλκόνι να δεις απευθείας με αυτό πόσες γραμμές βγάζει.
liopyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Βάλε ένα access point στον ενδιάμεσο όροφο, δεν χρειάζεσαι τεχνικό. 1
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει περίπτωση να ειστε στο ιδιο ρολόι ρευματος μήπως;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα