Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζητάω έμπειρο άτομο για να μου λύση το θέμα που έχω με το internet έχω αγοράσει μια κεραία εσωτερική 18dbi που το καλοκαίρι είχα τέλειο σήμα και ταχύτητα download τώρα που αλλάζει ο καιρός έχω πρόβλημα και ψάχνω κάποιον έμπειρο τεχνικό internet να μου βρει μια λύση μένω σε ισόγειο και ένας φίλος μου που μένει στο 2 μου δίνη internet και θέλω να βρούμε μια μόνιμη λύση ώστε να μην έχω ξανά θέμα ότι καιρικές συνθήκες και αν υπάρξουν εννοείτε ότι πληρώνω γιαφτο

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι φιλε μου είναι καινούργια και δεν μου έχει πέσει ποτε κάτω αν ήταν για κάτι τέτοιο όπως λες θα είχα πάρει καινούργια αλλα πιστεύω ότι είναι λόγο απόστασης και λόγο του ότι είναι η τύχη και τώρα που αλλάζει και ο καιρός είναι πιο μεγάλο το θέμα

Δημοσ.

αυτή τι στιγμή που μιλάμε έχει 4 απτής 5 γραμμές κάτω στη μπάρα και κατεβάζω με 1mb πριν λίγες ώρες ήταν με 2 γραμμές και τρις και κατέβαζα με 30kb και 190kb

Δημοσ.

φιλε μου τεχνικό ψάχνω δεν κάθομαι να ασχοληθώ εγώ "γιαφτο" και πληρώνω και τι εννοείς να αλλάξω κανάλι?

Δημοσ.

γιατί το άτομο που μου δίνη φιλε μου δεν θέλει καλώδια λέει γιατί του χαλάει τι διακόσμηση στο σπίτι του ένα καλώδιο αν ήταν το ήξερα και μονος μου ήταν η καλύτερη και πιο οικονομική λύση 22 ευρώ θα μου στοίχιζε αλλα δεν γίνετε "γιαφτο" θέλω έναν τεχνικό να μου πει λύση χωρίς καλώδια μονο ένα καλώδιο μπορώ να βάλω σε ρεύμα στο σπίτι του ατόμου αυτού

Δημοσ.

Αφού υπάρχει θέμα "διακόσμησης" το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του πάρεις ένα πιο δυνατό ρούτερ (ή να δεις αμα μπορείς να αυξήσεις την ένταση σε αυτό μέσα απο το μενού του) και μια καλύτερη κεραία (omni) με περισσότερα db. Και πες του άμα γίνεται να το πάει στο παράθυρο, όσο πιο κοντά στο μπαλκόνι σου.

Ποιο ρούτερ έχει αυτός κιόλας;

Απο την μεριά σου θες και εσύ μια καλή, έξω απο το σπίτι καλύτερα γιατί απο πάνω άντε πιάσε με τόσους τοίχους... Αυτή που δείχνεις έξω την έχεις βάλει; Βίδες στον τοίχο με οπτική στο μπαλκόνι του;

Βασικά πόσες γραμμές πιάνεις απο το δίκτυο αυτό; Με την κεραία δες και άμα έχεις λάπτοπ πήγαινε στο μπαλκόνι να δεις απευθείας με αυτό πόσες γραμμές βγάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...