Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σε ολους, θέλω ένα τροφοδοτικό για ένα σύστημα.

Δίνω μέχρη 55 ευρώ και έχω βρεί κάποια τροφοδοτικά το οποίο δεν ξέρω πιο είναι καλήτερο.

Link.png Site: Thermaltake  Link.png Site: Thermaltake Link.png Site: XFX

(Συγνώμη για τύχον ορθογραφικά λάθη)

Ποιό θα μου προτείνατε; Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με την νεα σειρά της XFX? (τα TS SERIES) Συγκεκριμένα για τα 450 και 550 που παλιά τα έλεγε PRO550. Είναι τα ίδια ποιοτικά/αποδοτικά με την διαφορά ότι υποστηρίζουν haswell? 

Δημοσ.

Ναι μετονομάστηκαν σε TS. Είναι εξίσου ποιοτικά αλλά αυτό με το Haswell compatibility είναι μεγάλο μπέρδεμα στα 450/550W. Αλλού λέει ότι είναι, αλλού όχι. Τρέχα γύρευε..

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Εχω το CORSAIR 430W BUILDER SERIES V2 80+ τροφοδοτικο.Τον επεξεργαστη 8320 με overclok στα 4,2.Λετε να ζοριζεται;Η θα πρεπει να το αλλαξω;Τα υπολοιπα του συστηματος μου ειναι στην υπογραφη μου.Μπηκα σε σκεψεις...

Δημοσ.

Επειδή η κάρτα που έχεις τραβάει πολύ λίγο ρεύμα δεν έχεις πρόβλημα. Αν όμως πάρεις κάποια άλλη στο μέλλον θα πρέπει να το αλλάξεις

Δημοσ.

έχω τα εξής: 

amd fx 6300 ( oc ναι μαλλον θα κάνω λιγο)

amd hd 7850

8 gb ram dual channel

Mηn ανησυχείς αν είναι για λίγο κιόλας.Και σε ποιοτικό 450 μπορείς να τον ανεβάσεις αλλά πήγαινε σε 500+ μιας και είναι καλές οι τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μετονομάστηκαν σε TS. Είναι εξίσου ποιοτικά αλλά αυτό με το Haswell compatibility είναι μεγάλο μπέρδεμα στα 450/550W. Αλλού λέει ότι είναι, αλλού όχι. Τρέχα γύρευε..

Στα TS πάντως στην επίσημη σελίδα λέει πως υποστηρίζει. Αν και κατι μου λεει οτι και τα παλια ισως παιζουν σε καποια μηχανηματα. :P

Δημοσ.

καλησπερα παιδια κατι σχετικο με αυτο που ρωτησε το παλικαρι απλως για να μην ανοιγω αλλο ποστ

επειδη σκευτομαι να παρω μια αλλη καρτα γραφικων η οποια ομως απο οτι ειδα θελει τουλαχιστον 450w τροφοδοτικο,το δικο μου ειναι 405 λετε να δημιουργηθει θεμα?

και κατι λιγο ασχετο επειδη δεν τα γνωριζω καλα σε εναν επεξεργαστη με ενσωματομενη καρτα γραφικων apu δλδ μπορουμε να την αλλαξουμε και να περασουμε αλλη?απλως σκευτομαι να παρω apu λογω τιμης μιας και δεν με νοιαζει τοσο ο cpu αλλα η καρτα γραφικων την οποι ομως θα αλλαξω για μια καλυτερη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...